• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DUKED
    DUKED --- ---
    Netusite prosim nekdo, co je treba udelat pro to, aby widget kalendare zobrazoval vsechno jako list view na iphonu? Nemuzu na to prijit. Na minim jsem to tak mel, na procku nejsem schopny to nastavit
    CROSS
    CROSS --- ---
    OTZ: podle mě od intelu nemaj nic, ale můžu se mýlit. Hledal bych tady:
    ipad teardown — Search - iFixit
    https://www.ifixit.com/Search?query=ipad+teardown

Např. iPad Pro 12.9" -- Murata 339S02541 Wi-Fi Module
    OTZ
    OTZ --- ---
    cau, nevim teda jestli jsem spravne, bo iXY auditek tu je dost, ale presto se zeptam -> maji iPady wifi od intelu nebo od jinyho vyrobce?
    CROSS
    CROSS --- ---
    AAHHWISEGUY: no fotky z toho dostane nejspíš přes photostream nebo zkrátka přes iCloud, na muziku a video mu nechám svoji starou licenci Waltru, snad mu to na to SL pojede. Holt už ten desetiletej macbook má odslouženo.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CROSS: muzes zkusit nahravat a stahovat soubory skrze iExplorer, ale s kazdym dnem uz to taky nemusi fungovat... udajne se daji veci synchronizovat skrze jine cloudy, ale osobne jsem nezkousel, jsem rad ze z toho vydoluju fotky...
    CROSS
    CROSS --- ---
    AAHHWISEGUY: to mě taky napadlo, ale nikde jsem nenarazil na info nebo varování, že k tomu dojde; fakt je, že jsem si toho asi moc nevšímal, protože se mě to netýká. Jak teď googlim, podle všeho máš pravdu. Tak dík za nakopnutí.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CROSS: moc stary itunes - sam jsem resil problem ze si macbook s lionem prestal rozumet s ipadem s ios 10. k novejsi verzi itunes, ktera by si s ipadem rozumela, potrebujes mit nainstalovany mavericks nebo windows 7...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Brácha mě nahání s problémem, na nějakým Snow Leopardu nebo co to je na MB 2006 má iTunes 12.2.2, což je nejaktuálnější verze iTunes na daný systém. Bez zjevného důvodu mu iTunes přestaly vidět iPad (Air i nějakej starší, ale soustřeďme se na Air), pravděpodobně po posledním updatu iOS -- má tam poslední stabilní verzi iOS (10.1 nebo která to je).

iTunes mu hlásí, že iPad nešlo připojit kvůli nespecifikovaný chybě, ovšem ta neni úplně nespecifikovaná, je to chyba -50. Zkoušel jsem to zběžně googlit, ale bez efektu, kromě generických rad, jak restorovat zařízení v DFU modu a podobně. Což nechceme, chceme prostě normálně synchronizovat jinak zcela fungující iPad proti iTunes.

Fyzicky jsem to neviděl, v ruce jsem to neměl, takže popis situace mám pouze z doslechu (z bráchova popisu).

Kdybyste s tim někdo měl zkušenosti nebo nějakej konstruktivní nápad... brácha je ten typ uživatele, to říká USB lightning kabelu "nabíječka", takže nic sofistikovanýho s tim sám neudělá. (Jinak kabelem to neni, zkoušel i funglovej origo kabel.)
    KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: informaci o šifrované záloze má u sebe iPhone, takže každá další bude šifrovaná se stejným heslem. iCloud zálohy jsou šifrované vždy, ale nijak to nesouvisí se zapnutím šifrování v iTunes. 2 oddělené věci.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SHARK: melo by to jit, ale overit to ted nemam jak, pro ty itunes to bude novy zarizeni bez vztahu k tomu aktualnimu..ale klidne to nech v icloudu, kdyz se vypne zaloha fotek tak je ten backup maly (par set mb max) a tech 5gb zadarmo staci
    SHARK
    SHARK --- ---
    CHILDINTIME: No a nevis jestli to nove zarizeni se pak bude do itunes zalohovat bez sifrovani? Ja uz ji udelal detske id, a ma tedy svejch 5g na svem icloudu, uz ji to i nastavuju.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SHARK: zaloha do icloudu bude ok a k obnoveni do noveho zarizeni bude stacit znalost icloud uctu.
    SHARK
    SHARK --- ---
    SH_PANDA: ja ale heslo k apple id vim, ja nevim heslo k odemceni zalohy zarizeni v itunes
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SHARK: Reset hesla na iforgot.apple.com
    SHARK
    SHARK --- ---
    DRAGON: to prave nejde, dcerka to ma crypnuty na win10, ja ho ted pripojil na macbook se sierrou a hned, ze zalohovat pouze sifrovane, kdyz jsem to odfajfkoval tak to chce i u me pass
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHARK: zkus na uplne jinym pocitaci nainstalovat itunes, tam pripojit iphone a dat backup, nedat encrypt a uvidis jestli to pujde. podle me by to jit melo. kdyz vis heslo do iphonu, tak by problem byt nemel.
    SHARK
    SHARK --- ---
    tak a ja mam jeden spesl dotaz, jelikoz mam velmi sikovnou dceru, ktera si obstarava svuj iphone/ipad sama a sama si je syncuje do itunes. Tak moje mila dcera si nastavila sifrovanou zalohu, lec ma ted dostat k vanocu novejsi mini a az ji to budu prehazovat tak nevim heslo k zaloze, jakakoli dalsi zaloha do itunes bude opet sifrovana, heslo samo dcerka nevi, buh vi co tam zadala. Otazka zni jak udelat zalohu abych jeji zarizeni mohl obnovit do novejsiho HW. kdyz ji udelam zalohu prez Icloud bude se take tvarit v novem zarizeni jako sifrovana? Ci je nejaka jina moznost jak jeji dosavadni ipad zazalohvat bez hesla ???
    VFISA
    VFISA --- ---
    AAHHWISEGUY: jeste byval Yamipod
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    VFISA: rhytmbox ipad nevidi, clementine spadne pri pokusu uploadnout nejaky hudebni soubory. floola neznam
    VFISA
    VFISA --- ---
    AAHHWISEGUY: Standardní player aplikace na linuxu nefungujou? Připadne starý známy floola atd?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam