Brácha mě nahání s problémem, na nějakým Snow Leopardu nebo co to je na MB 2006 má iTunes 12.2.2, což je nejaktuálnější verze iTunes na daný systém. Bez zjevného důvodu mu iTunes přestaly vidět iPad (Air i nějakej starší, ale soustřeďme se na Air), pravděpodobně po posledním updatu iOS -- má tam poslední stabilní verzi iOS (10.1 nebo která to je).
iTunes mu hlásí, že iPad nešlo připojit kvůli nespecifikovaný chybě, ovšem ta neni úplně nespecifikovaná, je to chyba -50. Zkoušel jsem to zběžně googlit, ale bez efektu, kromě generických rad, jak restorovat zařízení v DFU modu a podobně. Což nechceme, chceme prostě normálně synchronizovat jinak zcela fungující iPad proti iTunes.
Fyzicky jsem to neviděl, v ruce jsem to neměl, takže popis situace mám pouze z doslechu (z bráchova popisu).
Kdybyste s tim někdo měl zkušenosti nebo nějakej konstruktivní nápad... brácha je ten typ uživatele, to říká USB lightning kabelu "nabíječka", takže nic sofistikovanýho s tim sám neudělá. (Jinak kabelem to neni, zkoušel i funglovej origo kabel.)