• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: informaci o šifrované záloze má u sebe iPhone, takže každá další bude šifrovaná se stejným heslem. iCloud zálohy jsou šifrované vždy, ale nijak to nesouvisí se zapnutím šifrování v iTunes. 2 oddělené věci.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SHARK: zaloha do icloudu bude ok a k obnoveni do noveho zarizeni bude stacit znalost icloud uctu.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SHARK: Reset hesla na iforgot.apple.com
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHARK: zkus na uplne jinym pocitaci nainstalovat itunes, tam pripojit iphone a dat backup, nedat encrypt a uvidis jestli to pujde. podle me by to jit melo. kdyz vis heslo do iphonu, tak by problem byt nemel.
    SHARK
    SHARK --- ---
    tak a ja mam jeden spesl dotaz, jelikoz mam velmi sikovnou dceru, ktera si obstarava svuj iphone/ipad sama a sama si je syncuje do itunes. Tak moje mila dcera si nastavila sifrovanou zalohu, lec ma ted dostat k vanocu novejsi mini a az ji to budu prehazovat tak nevim heslo k zaloze, jakakoli dalsi zaloha do itunes bude opet sifrovana, heslo samo dcerka nevi, buh vi co tam zadala. Otazka zni jak udelat zalohu abych jeji zarizeni mohl obnovit do novejsiho HW. kdyz ji udelam zalohu prez Icloud bude se take tvarit v novem zarizeni jako sifrovana? Ci je nejaka jina moznost jak jeji dosavadni ipad zazalohvat bez hesla ???
    VFISA
    VFISA --- ---
    AAHHWISEGUY: jeste byval Yamipod
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    VFISA: rhytmbox ipad nevidi, clementine spadne pri pokusu uploadnout nejaky hudebni soubory. floola neznam
    VFISA
    VFISA --- ---
    AAHHWISEGUY: Standardní player aplikace na linuxu nefungujou? Připadne starý známy floola atd?
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    uz nejakou dobu se snazim najit funkcni komunikaci mezi linuxem a ipadem s cilem zvladnout synchronizovat obrazky a hudbu - bohuzel libimobiledevice mi moc nebezi - ipad s ios 10 se mi pripoji jako fotak a vidim jen fotky - kdyz updatuju na novejsi verzi libi z githubu, vidim nainstalovane aplikace, ale zas nevidim fotky...
    zkousim ted necloudove sdileni skrze resilio sync, ale zas dokazu jenom sdilet obrazky z kamery.... vedel by nekdo jak sdilet napriklad hudbu? uz mi dochazi napady...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    jeste jeden dotaz kde v pc je ulozena zaloha? a pokud to najdu, mohu ji zkopirovat a nakopirovat do jineho pc a tam dat ipad obnovit?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    jse nejak zaloha co je v pc prenest na cloud? mam v pc zalohu ipadu, ale kdyz ipad lripojim tak to pise ze pro ipad je potreba novejsi itunes, ale v pc jsou podle vseho ty nejnovejsi
    KICHI
    KICHI --- ---
    HONCKA: napiš mi do pošty, jestli máš zájem. Pracuju pro iSTYLE - jsme Apple autorizovaný partner pro vzdělávání. Uděláme ti dobrou cenu a i poradíme.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mate nekdo skusenost s nasazenim ipadu ve vzdelavani? Mame pod spravou skolu, kde chteji ipady, docetl jsem se, ze treba aby fungovaly multiple users, tak je nutne je mit zaregistrovane pod applem jako vzdelavaci organizaci. Je nutne mit hw od nejakeho primo apple storu, nebo staci odkudkoli?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MATESISKO: jj to je presne ono Děkuji
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    nepoužíváte někdo ipad jako "pradcitaci" zařízení? to co mají třeba u zpráv a podobně. Potřeboval bych aby to umelo i něco ve stylu nastavím čas jak dlouho se má text číst a podle toho se rozveceji slova
    VFISA
    VFISA --- ---
    K4N3C: Xcode ho normálně umí, ne? Pak je jeste plna implementace pro linux...
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Napad? Chtel jsem zkusit Swift Playgrounds, ale muj iPad2 jiz neni podporovan.. :-/ Da se to pustit nekde jinde? Simulator/emulator, na macu nejaky vyvojovy prostredi atp.? Pokud melu, tak pardon, ale nechci to hned vzdat :-) Diky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nemáte někdo taky problém s posledním updatem Netatmo? Na tlf v pohodě, na iPadu se prostě nedoinstaluje.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mohlo by se někomu hodit:

Lifehacker Pack For iPad 2016: The Essential iPad Apps | Lifehacker Australia
    http://www.lifehacker.com.au/2016/09/lifehacker-pack-for-iphone-2016-the-essential-iphone-apps/
    TIGU
    TIGU --- ---
    DRAGON: V syntetických testech byl pokles u 64 bitů při upgradu z 9 na 10 v řádu jednotek procent. Na iPhonu 5S je iOS 10 velice svižný. První bety byly na zabití (nepoužitelný task switcher), ale ostrá je supr. Byť tam stále jsou drobné chyby.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DRAGON: iCloud apku neznam, nic takoveho na Macu nemame...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONDRA_99: tak ja mel za to, ze myslis celou dobu aplikaci iCloud. Pres web to tahat nechci, to by bylo pomaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam