• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: jo tak to jse jak psali kolegove dole
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: jde, ale mě jde o výchozí nastavení, bez nutnosti to hlídat
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: jde to vybrat

KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: ano, přesně tak. Jsme lehce nemocen a tak mi nějak nejde vyjadřování myšlenek :). díky
    CHILDINTIME: takhle bych si to představoval
    AILAS: to je přesně to, jak jsem to objevil... ale nechce se mi to hlídat.
    AILAS
    AILAS --- ---
    KICHI: Při přeposílání nebo odesílání se dá nastavit aby jsi viděl i účet, ze kterého to odesíláš. Tam si to pak jednoduše překlikneš.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KICHI: nastavuje se mi to spravne, From: preposilaneho mailu je adresa, na kterou to puvodne doslo. Ale zkousel jsem to jenom na iPhone, iPad tu ted nemam..kazdopadne ios 10.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: ale Kichimu jde o to, že pokud má v mail.app víc účtů, dejme tomu soukromej a pracovní, pracovní je výchozí, a přijde mu zpráva na soukromej a on ji přepošle, jako odesílatel je jeho pracovní účet, a nikoli ten soukromej.

(sám mám v mail.app pouze jeden účet, tak to netestnu)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: ne v momente kdyz jsem zpravu preposlal sem byl jiz odesilatelem ja ne puvodni
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: ne v momente kdyz jsem zpravu preposlal sem byl jiz odesilatelem ja ne puvodni
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: takže tedy odesílatel té přeposlané byl vždy tvůj výchozí účet?
    Jasnou ppodmínkou je, že člověk používá více mail účtů...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: nikdy, vzdycky jako odesilatel muj ucet... jedine kde to zachovava odesilatele je pozvanka do kalendare pri exchange nastaveni
    KICHI
    KICHI --- ---
    Můžete mi někdo potvrdit co si myslím?
    Do iOS 10, když jsem dal přeposlat email v Mail.app (forward), tak odesílatelem toho přeposlaného byl logicky její původní adresát.
    Nyní v iOS 10 je odesílatelem výchozí účet, pokud je nastaven.
    To je pěkná pakárna, ne?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    MARTIK: Kdyz pouzivas iPad jen doma, jako ja, mozna postaci stojanek. Pouzivam robusnejsi rozkladaci za cca 200, a pak jeste kapesni napr v kuchyni.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    PAYA: skvělý tip. díky. objednáno.
    PAYA
    PAYA --- ---
    MARTIK: Do 10 dolaru sezenes na Alliexpressu stejnej jak ten originalni, na prvni pohled nejde videt rozdil (vcetne jablicka :) mam ho a drzi jako novej uz par mesicu, tak bych ti doporucil se poohlednout tam.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    MARTIK: hele moje zena si koupila takovej ten magnetickej predni kryt a ja jsem ji na to koupil takove pekny pouzdro z filcu (presne toto: https://www.fler.cz/zbozi/obal-na-ipad-pouzdro-na-ipad-ipad-sleeve-3908322) - koupil jsem ho fyzicky v jejich prodejne na zizkove: http://www.paragraph.cz/cs/ ale pokud vim uz se tomu nevenujou, ale par jich tam tehdy jeste lezelo okolo...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj, prosím o tip na pouzdro pro iPad Air 2.
    Priority: cena (dvojku za originální od apple dávat nechci), snadnost přední stranu po otevření přehnout dozadu a snadnost pouzdro nějak nastavit, aby tablet podpíralo jako stojánek (landscape). Čili standardní funkce.
    Nejde mi o: kvalitu materiálu (nic luxusního nepotřebuji) ani odolnost (nenosím to ven).
    DUKED
    DUKED --- ---
    Netusite prosim nekdo, co je treba udelat pro to, aby widget kalendare zobrazoval vsechno jako list view na iphonu? Nemuzu na to prijit. Na minim jsem to tak mel, na procku nejsem schopny to nastavit
    CROSS
    CROSS --- ---
    OTZ: podle mě od intelu nemaj nic, ale můžu se mýlit. Hledal bych tady:
    ipad teardown — Search - iFixit
    https://www.ifixit.com/Search?query=ipad+teardown

Např. iPad Pro 12.9" -- Murata 339S02541 Wi-Fi Module
    OTZ
    OTZ --- ---
    cau, nevim teda jestli jsem spravne, bo iXY auditek tu je dost, ale presto se zeptam -> maji iPady wifi od intelu nebo od jinyho vyrobce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam