• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ALI
    ALI --- ---
    DIE_DIE: ja to mel v setupu air i7 2011 + ipad mini a na nejakou vaznejsi praci mi to prislo pomaly. je to imho super na odladani veci, co by mel clovek na druhy plose, takze treba mail, messages pripadne paletky v indd/ps atd. na malbu, pokud myslis jako kreslit perem na tabletu a videt to na ipadu, mi to prijde naprosto nevhodny.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TIGU: Spíš 2x klepnout vepředu a 3x otočit :-)
    TIGU
    TIGU --- ---
    AILAS: CRL+ALT+DEL?
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: A zkoušel jsi tu tužku restartovat? :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm tak protože jsem nechtěl vypadat jako idiot, až přijdu do servisu a tam to bude fungovat, před odchodem jsem zkusil tu nefunkční tužku ještě jednou spárovat s iPadem, když jsem ho předtím spároval s jinou (mám shodou okolností dvě). A ejhle... žádost o spárování a frčí.

Aby se v tom prase vyznalo teda.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SH_PANDA: je to podle všeho HW problém tužky. Zkoušel jsem jinou a ta funguje v pohodě. Hodim to do servisu a uvidim.

(Píšu to kvůli tomu updatu na 10.2.1 – s tim žádné problémy nepozoruju.)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    CROSS: moje zatim ok, ale asi pockam s upgradom
    CROSS
    CROSS --- ---
    Z nějakého neznámého důvodu mi asi chcípla Apple Pencil, večer jsem s ní ještě něco črtal, ráno ji iPad vůbec neregistruje, ani když je do něj zastrčená. Stalo se to ještě před updatem na 10.2.1, ani po něm se to nezměnilo. Jestli si dobře pamatuju, po zastrčení do telefonu ten hlásil, že takový zařízení nepodporuje, ale aspoň tužku "viděl". Teď nic, proto podezírám, že prostě umřela. Zkoušel jsem ji nabíjet nezávisle, ale bez efektu. Nesetkali jste se s tim někdo? Nebylo tam žádný mechanický namáhání, tužka protě ležela na stole... nechápu.

Odnesu to do Apple, ale než se tam dostanu, chtěl jsem vysondovat, jestli to už někdo neřešil.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Ahoj,
    má někdo osobní zkušenost s Duet display? Funguje tak je se uvádi i na starších strojích? Mám MacbookPro 13, 2011.
    Ideálně kdo v tom pracuje s Adobe např., odezva toolbaru nebo malba v PS??
    Díky
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ONDRASEEEK: vtipny ty minusky...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: jo tak to jse jak psali kolegove dole
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: jde, ale mě jde o výchozí nastavení, bez nutnosti to hlídat
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: jde to vybrat

KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: ano, přesně tak. Jsme lehce nemocen a tak mi nějak nejde vyjadřování myšlenek :). díky
    CHILDINTIME: takhle bych si to představoval
    AILAS: to je přesně to, jak jsem to objevil... ale nechce se mi to hlídat.
    AILAS
    AILAS --- ---
    KICHI: Při přeposílání nebo odesílání se dá nastavit aby jsi viděl i účet, ze kterého to odesíláš. Tam si to pak jednoduše překlikneš.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KICHI: nastavuje se mi to spravne, From: preposilaneho mailu je adresa, na kterou to puvodne doslo. Ale zkousel jsem to jenom na iPhone, iPad tu ted nemam..kazdopadne ios 10.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: ale Kichimu jde o to, že pokud má v mail.app víc účtů, dejme tomu soukromej a pracovní, pracovní je výchozí, a přijde mu zpráva na soukromej a on ji přepošle, jako odesílatel je jeho pracovní účet, a nikoli ten soukromej.

(sám mám v mail.app pouze jeden účet, tak to netestnu)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: ne v momente kdyz jsem zpravu preposlal sem byl jiz odesilatelem ja ne puvodni
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: ne v momente kdyz jsem zpravu preposlal sem byl jiz odesilatelem ja ne puvodni
    KICHI
    KICHI --- ---
    ONDRASEEEK: takže tedy odesílatel té přeposlané byl vždy tvůj výchozí účet?
    Jasnou ppodmínkou je, že člověk používá více mail účtů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam