• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: A dali ti novej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: no vsak, treba to, co pise Kichi je uplnej nesmysl, protoze treba mne iPada odpalila spatna Apple nabijecka (ten den sem ji dotah z Alzy). Takze asi tolik k jedinecnosti Apple produktu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYA: nabíjim iPhony i iPady nabíječkou Koppla (vtipné jméno...) a nepozoruju žádné problémy.
    PAYA
    PAYA --- ---
    PAYA
    PAYA --- ---
    KICHI: Jasne, ze nevyplati :) stejne koupim original. Spis me to zajimalo, potvrdils my, co jsem si myslel.
    KICHI
    KICHI --- ---
    PAYA: opakované nezávislé testy tvrdí, že se neoriginál nevyplatí. Je tam tak 1/3 elektroniky oproti originálu.
    Vyplatí se ti riskovat o mnoho dražší iPad?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PAYA: CZC ho má za 499kč .... to se myslím vyplatí investovat...
    PAYA
    PAYA --- ---
    Nevali se nekomu doma nevyuzity Power adapter pro iPad?

Odkoupil bych za nejakou rozumnou cenu :)

Deti my muj znicili a necelych 600 se ma za novej davat nechce.
    Pripadne jak je to s tema neoriginal co se daji sehnat kolem 3 kil? Da se tomu verit, nabiji to?
    ALI
    ALI --- ---
    DIE_DIE: jak rikam, ten muj stroj taky uz nebyl z nejvykonnejsich... ale na paletky je to zas dobry, zvlast kdyz mas proste jenom monitor laptopu a k tomu ipad.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ALI: jo tak pravě že ipad používám ted jako "2. plochu" ale spíš tak že tam mam věci jako Spotify, maily, skype, youtube atd. ale jako appky.. takže mi to vlastně nezatěžuje macbooka, na kterým mužu dělat jen práci.. tim pádem s Duetem bych spiš 2x víc zatěžoval laptop a bylo by to to same.. hm..

právě víc než na kreslení (to je mi jasný že tam ta odezva neni takova, navic tužka co za něco stoji je draha) jsem chtěl otestovat jak to je produktivní na panely nastroju a tak, a zda je to v praxi k něčemu.. no asi na to kašlu, nebo to koupim na zkoušku (pokud nevíte, tak v appstore se da dost v pohodě po par dnech napsat že vam to nevyhovuje a na 90% vam vráti platbu)
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    DIE_DIE: na simulovani kresleni na tabletu ala cintiq je mozna lepsi Astropad.
    ALI
    ALI --- ---
    DIE_DIE: ja to mel v setupu air i7 2011 + ipad mini a na nejakou vaznejsi praci mi to prislo pomaly. je to imho super na odladani veci, co by mel clovek na druhy plose, takze treba mail, messages pripadne paletky v indd/ps atd. na malbu, pokud myslis jako kreslit perem na tabletu a videt to na ipadu, mi to prijde naprosto nevhodny.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TIGU: Spíš 2x klepnout vepředu a 3x otočit :-)
    TIGU
    TIGU --- ---
    AILAS: CRL+ALT+DEL?
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: A zkoušel jsi tu tužku restartovat? :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm tak protože jsem nechtěl vypadat jako idiot, až přijdu do servisu a tam to bude fungovat, před odchodem jsem zkusil tu nefunkční tužku ještě jednou spárovat s iPadem, když jsem ho předtím spároval s jinou (mám shodou okolností dvě). A ejhle... žádost o spárování a frčí.

Aby se v tom prase vyznalo teda.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SH_PANDA: je to podle všeho HW problém tužky. Zkoušel jsem jinou a ta funguje v pohodě. Hodim to do servisu a uvidim.

(Píšu to kvůli tomu updatu na 10.2.1 – s tim žádné problémy nepozoruju.)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    CROSS: moje zatim ok, ale asi pockam s upgradom
    CROSS
    CROSS --- ---
    Z nějakého neznámého důvodu mi asi chcípla Apple Pencil, večer jsem s ní ještě něco črtal, ráno ji iPad vůbec neregistruje, ani když je do něj zastrčená. Stalo se to ještě před updatem na 10.2.1, ani po něm se to nezměnilo. Jestli si dobře pamatuju, po zastrčení do telefonu ten hlásil, že takový zařízení nepodporuje, ale aspoň tužku "viděl". Teď nic, proto podezírám, že prostě umřela. Zkoušel jsem ji nabíjet nezávisle, ale bez efektu. Nesetkali jste se s tim někdo? Nebylo tam žádný mechanický namáhání, tužka protě ležela na stole... nechápu.

Odnesu to do Apple, ale než se tam dostanu, chtěl jsem vysondovat, jestli to už někdo neřešil.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Ahoj,
    má někdo osobní zkušenost s Duet display? Funguje tak je se uvádi i na starších strojích? Mám MacbookPro 13, 2011.
    Ideálně kdo v tom pracuje s Adobe např., odezva toolbaru nebo malba v PS??
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam