• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: "A beautifully crafted case for Apple Pencil made of durable leather..." TO MUSIM MIT!!!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tohle mi nějak uniklo...
    Apple Pencil Case - Midnight Blue - Apple
    https://www.apple.com/shop/product/MQ0W2/apple-pencil-case-midnight-blue?fnode=37
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, jak sem psal před nedávnem, měl bych na prodej iPad 2 Mini Retina 32GB Wifi Dark. Mam k nemu pouzdro a dvě originální nabíječky s originálními kabely.
    cenu bych podle rešerše z nedávný doby viděl kolem 6 tisíc. iPad je jako nový, celou dobu v obalu a skoro vůbec není používáný, nemám pro něj využití.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MADBANANA: MADBANANA: Realisticky? Tak 3000 - 4000 Kč. Přijde na to, v jakém je stavu. Ale morální zastaralost je už velká a displej není ani retina.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Za kolik se dá prodat iPad mini 1st gen 16GB cellular?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak jo.

iPad Pro - Apple
    https://www.apple.com/ipad-pro/
    CROSS
    CROSS --- ---
    mno u mě zatim dobrý :-]

Marco Arment on Twitter: "Turns out the past of computing had a lot of good ideas."
    https://twitter.com/marcoarment/status/871803846732857344
    KICHI
    KICHI --- ---
    To by mohlo být číslo 6 v Keynote ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak za 20 minut nový iPad? :-] Uvidíme, jestli má 12,9" budoucnost.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, omlouvám se za menší OT, ale kdybyste náhodou věděli o někom... [ LOOKING FORSHÁNÍM: iPad s LTE a min 32 GB pamětí pro vozíčkáře ] Děkuju.
    ALISTAIR
    ALISTAIR --- ---
    ZAPPO: AVALON_CZ: Jojo, nakonec jsem iPad vrátil a koupil si za dvoutřetinovou cenu iPadu ten nejlepší Samsung-Android tablet, co v Alze byl... a jsem naprosto spokojenej.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: nn, nespecham na to nijak, dekuji. Jen sem zjistil, ze sem ho za posledni dejme tomu pulrok nevzal do ruky, od ty doby, co sem koupil mobil s velkou amoled obrazovkou, je pro me iPad nepotrebny a prijde mi zbytecny, ze se mi vali doma na nocnim stolku.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Je to rozumná cena. Najdou se tam lepší nabídky, ale tihle lidé na následný dotaz, zda k tomu mají účtenku, nějak nereagují :)
    Kdybys to potřeboval prodat rychle, tak tihle lidé https://www.iphonepoint.cz/kontakt ti rovnou nabídnou peníze na dřevo. (Pro člověka, který to naopak kupuje po nich, to znamená příjemnou půlroční záruku.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: jo, 6 je zhruba cena, pod kterou sem si rikal, ze nepujdu. dik
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Tak v průměru za 6000, co jsem to teď sledoval (děti jsou bestie a rozbily iPad 3, tak jsem hledal bazarovou náhradu).
    Viz https://www.sbazar.cz/hledej/ipad%20mini%202
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: zatim me zajima cena, kdyztak dam vedet, ok.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: Ahoj, az ten mini zacnes nabizet, tak se ozvi
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, tusite prosim, za kolik mam prodat iPad 2 Mini Retina Wifi 32GB, je ve stavu jako novy, protoze mam na nem folii a je od nakupu v obalu. S dvema origo nabijeckama a kabelama. Nevim vubec, kolik si za nej rict, nez ho zacnu nabizet. dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vím, že na věci jako Plex je tu i klub, ale tohle je spíš věc iPadu... pořídil jsem lightning — HDMI adaptér (přímo ), neboť manželka při žehlení oblibuje seriály a stará Apple TV 3. generace je hroznej vopruz. Myslel jsem si, že to prostě píchnu z jedný strany do iPadu, z druhý do TV přes HDMI kabel a hotovo, ale... konkrétně v Plexu to místo videa zobrazuje jen ilustraci, a to i na iPadu, i na TV, i když obsah běží (zvuk jde). Nesetkali jste se s tím někdo? Ještě jsem se nepustil do troubleshootingu, může to být cokoli (hlavní kandidáti jsou teda 8 let stará non–HD TV, i když má HDMI vstupy co jinak fungujou, a iOS klient Plexu, iPad je Mini 2 Retina s posledním iOS), ale říkal jsem si, třeba je to něco očividnýho, co přehlížim.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ONDRA_99: To není úplně tak pravda, protože pak ještě narazí na to, že se ipad k PDF chová trochu jinak než k ostatním knihám (a ještě jinak k těm, který máš koupený a který máš stažený). Byl jsem úplně ve stejný situaci a troufnu si říct, že stoprocentně uspokojivý řešení není.

ALISTAIR: Řešil jsem totéž a nejdál, kam jsem se dostal je kombinace OneDrive (nebo Dropbox, je to ekvivalentní), kam si nahraješ svou strukturu dokumentů - a z ní budeš otvírat co budeš zrovna číst do ibooks. Před delším období offline to chce trochu plánovat, ale plus minus to jde. Co ti usnadní život je, pokud nepočítáš že bys někdy takové PDFko třeba v Ipadu stahoval a chtěl zařadit do nějaký online knihovny - ibooks to syncnou jen jedním směrem, takže pokud chceš jen lít pdfka do ipadu, tak je to docela v pohodě. Co ti život znepříjemní (a to na hranu použitelnosti) je, pokud máš pdfka různých autorů, protože s tím ibooks moc nepočítají a nějaký řazení je pak dost nahodilý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam