• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FLLIP: tenhle iPad (5th generation, 2017) by mel podporovat vsechny vychytavky iOS11, krome pencil a smart keyboard. Alespon co jsem nasel tady na macrumors foru: https://forums.macrumors.com/threads/ipad-9-7-2017-5th-generation-and-ios11.2051639/
    EZEE
    EZEE --- ---
    FLLIP: To nevim, ja delam do vcel :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BARTOLOMEJ: Dosluhuje mi stolni PC, ktery mam stejne na online filmy nebo Hearthstone...takze v podstate na bezne multimedia..a NTB za 10 je shit, to uz radsi ten tablet od Apple.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    EZEE: Taky uvažuju nad koupí, teda 128GB verze, docela by mě zajímalo zda bude umět všechny nové vychytávky které přijdou s iOS11. Není o tom někde něco?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    EZEE: zalezi co od toho cekas, ale pro bezny pouziti bych rekl, ze je uplne v pohode.... (chapu to spravne, ze se jedna o posledni model, kterej apple oznacuje prostym iPad?)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj, co si myslite o tomdle iPadu? Chci nejaky poridit do 10k +-
    https://www.alza.cz/ipad-wifi-vesmirne-sedy-2017?dq=4827702&o=1
    KROE
    KROE --- ---
    WITTGENSTEIN: Premyslel jsem 16k za iPad, 3,3k za klavesnici a 1,9k za pero, dohromady se slevou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KROE: Ta cena by mě zajímala (taky pokukuju po novým Pro s větším displejem.)
    KROE
    KROE --- ---
    Ahoj, kdyztak me smazte:
    Prodavam iPad Pro 9.7" 128GB Cellular Silver a k nemu Smart Keyboard (US) a Apple Pencil. Pouzivany 2 mesice. V perfektnim stavu se zarucnim listem z alza.cz. Cena dohodou. Osobne v Praze. Kdyztak posta, dik.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    KORDA: diky, kouknu ne to

CROSS: urcite jo, ale ja to fakt nevim, mladsi dvjce Nokia 3310, neumi prelouskat ani MMS, staci?:-)
    Ipad je sluzebni, vyridim pozadavky:-)

WERT: :-)
    WERT
    WERT --- ---
    PLAVEVA: porid iphone :)
    (nejednodussi navod) :)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    PLAVEVA: ten telefon se určitě nějak jmenuje (myslím značku a model), pokud neumí data, tak jedině mobilní hotspot (hledal bych něco jako "LTE modem"), typicky to prodávají mobilní operátoři. No a příště pořídit iPad se slotem na SIM kartu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    PLAVEVA: Proto píšu - přenosný hotspoty. Třeba tu: https://www.alza.cz/3g-lte-modemy/18851781.htm
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Mam telefon z doby kamenne... to nepujde.
    KORDA
    KORDA --- ---
    PLAVEVA: + existujou přenosný hotspoty, do kterých se strká sim (v případě, že bojkotuješ smartphony)

A nebo :))

KULHY
    KULHY --- ---
    PLAVEVA: Udělej si přípojný bod (osobní hotspot) z mobilního telefonu. Najdeš to v nastavení snad každýho moderního telefonu a k němu se pak pomocí wifi s iPadem připojíš. Předpokladem je, že si platíš data do telefonu.
    WERT
    WERT --- ---
    PLAVEVA: iphone a povolit personal hotspot
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Dobry den, jsem debil
    Existuje nejak moznost pripojit ipad na net bez dosahu wifi? Neco karta s mobilnim modemem do notebooku?
    Pokud ano, prosim o vysvetleni pro debily.

Dekuji moc.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Ios 11 beta 3. Funguje vám někomu v aplikaci Files záložka OS X Server?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam