• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KROE
    KROE --- ---
    WITTGENSTEIN: Premyslel jsem 16k za iPad, 3,3k za klavesnici a 1,9k za pero, dohromady se slevou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KROE: Ta cena by mě zajímala (taky pokukuju po novým Pro s větším displejem.)
    KROE
    KROE --- ---
    Ahoj, kdyztak me smazte:
    Prodavam iPad Pro 9.7" 128GB Cellular Silver a k nemu Smart Keyboard (US) a Apple Pencil. Pouzivany 2 mesice. V perfektnim stavu se zarucnim listem z alza.cz. Cena dohodou. Osobne v Praze. Kdyztak posta, dik.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    KORDA: diky, kouknu ne to

CROSS: urcite jo, ale ja to fakt nevim, mladsi dvjce Nokia 3310, neumi prelouskat ani MMS, staci?:-)
    Ipad je sluzebni, vyridim pozadavky:-)

WERT: :-)
    WERT
    WERT --- ---
    PLAVEVA: porid iphone :)
    (nejednodussi navod) :)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    PLAVEVA: ten telefon se určitě nějak jmenuje (myslím značku a model), pokud neumí data, tak jedině mobilní hotspot (hledal bych něco jako "LTE modem"), typicky to prodávají mobilní operátoři. No a příště pořídit iPad se slotem na SIM kartu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    PLAVEVA: Proto píšu - přenosný hotspoty. Třeba tu: https://www.alza.cz/3g-lte-modemy/18851781.htm
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Mam telefon z doby kamenne... to nepujde.
    KORDA
    KORDA --- ---
    PLAVEVA: + existujou přenosný hotspoty, do kterých se strká sim (v případě, že bojkotuješ smartphony)

A nebo :))

KULHY
    KULHY --- ---
    PLAVEVA: Udělej si přípojný bod (osobní hotspot) z mobilního telefonu. Najdeš to v nastavení snad každýho moderního telefonu a k němu se pak pomocí wifi s iPadem připojíš. Předpokladem je, že si platíš data do telefonu.
    WERT
    WERT --- ---
    PLAVEVA: iphone a povolit personal hotspot
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Dobry den, jsem debil
    Existuje nejak moznost pripojit ipad na net bez dosahu wifi? Neco karta s mobilnim modemem do notebooku?
    Pokud ano, prosim o vysvetleni pro debily.

Dekuji moc.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Ios 11 beta 3. Funguje vám někomu v aplikaci Files záložka OS X Server?
    DUKED
    DUKED --- ---
    DUKED
    DUKED --- ---
    Nemel by nekdo zajem o pro 9.7 wifi+cell, 32gb stribrny, kopeny 11/2016 v istyle? Kdyztak posta
    CROSS
    CROSS --- ---
    JINX: Bohužel, to je tak 3-4 roky starý kus z Ikea Family programu. Ležel mi ve sklepě a čekal na svou šanci. :-]
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DUKED: oops tak takle jednoduchý jsem to nečekal. Diky moc
    JINX
    JINX --- ---
    CROSS: muzu se prosim zeptat co je to za penal? na webu ikea ho nikde nemuzu najit :'(
    DUKED
    DUKED --- ---
    KINGRICHARD: Melo by to jit nasledujicim zpusobem : kliknout na i v pravem hornim rohu a add a place
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Jsem si rozchodil ios 11 betu na iPad Air a jsou tam zajímavé věci. Například si to pamatuje, zda byla aplikace otevřená maximalizovaná nebo u kraje a cmd+tab je taky tak otevírá..
    2 překvápka. 1. Je to překvapivě rychlé. I na iPad Air a je to dost nestabilní, což se dá u téhle fáze bety předpokládat.. Pro mě je to moc příjemné překvapení, čekal jsem že to bude na téhle staré plečce nepoužitelné.
    BTW neporadíte jak přidat objekt (místo) do Apple map? Myslím ofiko provozovnu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jo a vsim jsem si jedne fajn zmeny u wifi. Bude moznost vybrat si, jestli se k dane wifi pripoji automaticky jakmile je v dosahu, nebo jen rucne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam