• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak wishlist na novem AppStore jiz neni..dmnce :/
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zdar, co Files? Já jsem toho dost rozpačitej, sliboval jsem si od toho víc. Lokální složky jsou jenom sandboxy jednotlivých aplikací. Složky mohu tvořit uvnitř, ale v kořenu ne – dá se to obejít nějakou jednou aplikací, kterou budu používat jako kořenový adresář, tak proč nám nedají nativní řešení. Navíc jsem myslel, že když vlevo kliknu na dropbox, tak se mi v hlavním okně otevře obsah dropboxu v nativním zobrazení Files a ne nějaký overlay okno. No trochu zklamání, ale třeba se to časem nějak posune.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: no to je částečně problém tohohle iPadu („nejhorší iPad všech dob“), protože ten měl co dělat, aby utáhnul systém, se kterým ho vydali. Taky ho mám, teda má ho syn, a zase tak hrozný to neni – dvojka s iOS9 je větší peklo (pravda, syn neumí číst, tak iBooks nepoužívá). Jinak update prvního retina iPadu (myslim novější HW) vyšel už po půl roce od jeho uvedení, takže příležitostí cítit se taháni za fusekli jsme měli vícero.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KICHI: Před lety jsem si takhle upgradoval iPad Retinu (tuším, že na iOS9) - a to, co bylo předtím normálně fungující tablet, byl nefunkční klumpr. iBooks byly najednou k zešílení po-ma-lý. Nedat uživatelům možnost vrátit se k něčemu, co fungovalo, je docela sprostý.
    A jo, donutilo mě to ke koupi nového iPadu, takže pro firmu je to dobrý. Ale...
    KICHI
    KICHI --- ---
    Není nic nového pod sluncem, že s každým novým upgradem iOS vždycky ty nejstarší podporovaný HW sice fungují, ale je to krok v rychlosti zpět.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Mám iPad Air 1 takže ekvivalent iPhone 5s. Jasně starty aplikaci jsou pomalejší jinak se ipad chová normálně. Vzhledem k tomu co ios11 přináší a k tomu že na skoro plným iPadu nebyl ani ios 10 nijak výrazně rychlej tak musím řict že je to skoro stejný. Někde lepší někde horší. Starty aplikaci horší.
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    DIE_DIE: Zatim OK, start nekterych aplikaci pomalejsi ale pak uz bezi rychle. Da se s tim zit, mnohem horsi byl iPhone 3G na sve posledni nejvyssi verzi - tam jsem mel chut jej nekolikrat rozslapat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: podle stavu, viděl jsem ho prodávat za 5500, někdo se pokouší i za 11000 ale to je spíš zbožné přání
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    noa teda spomaleni vsech nativnich apps o 0,3-0,9 (realne i vic podle zplneni a zateze telefonu) ti prijde ok jo??
    VFISA
    VFISA --- ---
    DIE_DIE: zas takova prace to nebyla:
    iOS 11 on the iPhone 5S: Slower, but not quite slow | Ars Technica
    https://arstechnica.com/gadgets/2017/09/ios-11-on-the-iphone-5s-slower-but-not-quite-slow/
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    VFISA: muzu link? a nevim proc minus, videl jsem asi 10 videu stovnavacek 10 a 11 a vsechny ponalejsi odezva a nejdy i dist hnusny laggy
    VFISA
    VFISA --- ---
    podle prvnich ohlasu je 5s ok (Arstechnica)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    tak podle prvnich ohlasu ani na 5s ani na ipad2mini si to nedavat.. skoda sakra
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Za kolik se tak dá prodat iPad Air 1, 16 GB, WIFI?
    Je komplet, nepoškozený, dva roky starý.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak bylo potreba preinstaloval aplikaci, kde se pak v nastaveni objevi moznost zapnout TouchID :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    INSOMNIA: Tenhle workaround me napadnul taky. Takze jsem si zmenil heslo na to lonsky, ale ani tak mi to touchid nebere. kdyz to napisu manualne, tak v pohode. Zkousel jsem i odskrtnout "remember username" a tak, ale nic :) Asi budu muset pockat na novou verzi... :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRK_R23: nejde to udelat v ebankingu na webu?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGU: V tom pripade se mi to asi povedlo s nejakou starsi verzi, kde to jeste slo. Kazdopadne diky :
    MUXX
    MUXX --- ---
    FRK_R23: Asi leda smazat aplikaci a znovu propojit s bankou
    TIGU
    TIGU --- ---
    FRK_R23: Je to přesně tak, jak říkáš. Pokud to neumožní app, nezměníš to bez "hackování".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam