• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    INSOMNIA: Tenhle workaround me napadnul taky. Takze jsem si zmenil heslo na to lonsky, ale ani tak mi to touchid nebere. kdyz to napisu manualne, tak v pohode. Zkousel jsem i odskrtnout "remember username" a tak, ale nic :) Asi budu muset pockat na novou verzi... :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRK_R23: nejde to udelat v ebankingu na webu?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGU: V tom pripade se mi to asi povedlo s nejakou starsi verzi, kde to jeste slo. Kazdopadne diky :
    MUXX
    MUXX --- ---
    FRK_R23: Asi leda smazat aplikaci a znovu propojit s bankou
    TIGU
    TIGU --- ---
    FRK_R23: Je to přesně tak, jak říkáš. Pokud to neumožní app, nezměníš to bez "hackování".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGU: Oukej, takze zmena ulozenyho hesla se musi udelat v aplikaci. Pokud to aplikace (z ruznejch duvodu) neumoznuje, mam proste smulu?

Ale uz se mi to fakt jednou povedlo
    TIGU
    TIGU --- ---
    TouchId si lokálně uloží do svého chrobáka jen hash otisku prstu. Aplikacím, kterým pak povolíte přístup, vrací jen binární informaci "Otisk přijat", "Otisk nepřijat". Nic víc to neumí. Zbytek obstarává aplikace. Ta si může heslo uložit lokálně například šifrovaně do keychainu. Změnu takového hesla pak obsará opět ta app. Systém, respektive TouchId s tím nemá nic do činění.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRK_R23: taky mam betu iOS11 a Fio mi nejede :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    I tak diky!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MATESISKO: Nevadi :) treba si vzpomenu :) V tom pripade sem postnu navod :))
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FRK_R23: Ta mi bohuzel nejede, protoze mam na telefonu betu iOS11 :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FRK_R23: O jakou banku se jedna?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nejlepsi ale je, ze uz se mi to jednou povedlo :) Ale kdybych se rozkrajel, tak nevim jak :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MATESISKO: To jsem zkousel a nic :/
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FRK_R23: Snad se nepletu. Ale vypada to na spatnou implementaci ze strany bankovni aplikace. Zkus se v ni odhlasit a prihlasit znovu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    INSOMNIA: To netusim. Kazdopadne kdyz nejaka aplikace podporuje touchid (namatkou bankovni, wickr, t,debile atp), tak zadam poprve heslo a founa se me zepta, jestli chci pro tohle pouzivat touchid. Dobre, to ja chci a dam ok. No a konkretne banka me nuti jednou rocne heslo menit, a kdyz ho zmenim, touchid z pochopitelnych duvodu aplikaci neodemkne a musim zadat heslo rucne.

Snad se vyjadruju srozumitelne :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRK_R23: TouchID je svazany s heslem v appstore, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Netusite nekdo, jak si zmenim ulozeny heslo v touchid? Je to heslo do bankovni appky, kde se jednou za rok musi menit. A pak mi touchid zacne rikat, ze neni platny. Ale ze by mi to nabdlo ho zmenit, to ne :)

Dik
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jak na iPadu s iOD 10*** přehraju kompletně skladby interpreta a ne jen po jednotlivých albech?
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: nepleteš se Air 2 ho má plně laminovaný... kdežto Air 1 ho má stejný, jak nyní iPad 2017...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam