• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: pokud někdo potřebuje iOS App store na kompu (evidentně tací jsou... počítám se mezi ně :), tak později potichu vydali update 12.6.3, kde App store zase je: https://support.apple.com/en-us/HT208079

Je to definitivní verze, která se nebude automaticky aktualizovat a ani to nebude nabízet aktualizace.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Existuje nejaka ctecka, ktera by umela sync s calibre? Pouzival jsem Marvin, ale ta uz neni ios 11 kompatibilni.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nasrali me s tim wishlistem, zasadni chyba ze ho dali pryc
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: Diky moc :)
    Ja to hledal normalne pod aktualizacema, jak to bylo vzdycky, do accountu me nenapadlo se podivat
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: z desktopových iTunes App Store zmizel, seznam zakoupených aplikací najdeš přímo v iPadu, v App Store, záložka Apps, pod ikonkou svého účtu vpravo nahoře, Purchased.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Takze uz je ipad pro 10.5 doma, rychlost fakt super, akorat jsem trosku zmatenej z novejch itunes, pred tim jsem mel 32gb, kde jsem porad bojoval s mistem, tak ted na 256 bych si tam chtel nahrnou zpet veci, ale nejak se nemuzu dopatrat v itunes, kde jdou zobrazit vlastnene aplikace.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad JYRKA, na tý trojce to bude spíš iOS 9
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Prodám iPad Air 1, 16 GB, iOS 11, těsně po záruce, v perfektním stavu, včetně magnetického zeleného krytu a nabíječky. Cena 5000 Kč.
    Pak prodám iPad 3 s retina displejem, 16 GB, iOS10, stav perfektní, včetně pouzdra a nabíječky. Cena 2000 Kč.
    Předání osobně v Praze.
    TIGU
    TIGU --- ---
    KAZATELL: Používám a funguje mi to dobře.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: já využití mám, ale přijde mi že to dost zlobí... první den to běhali úplně v pohodě a teď jezdím po displeji jak idiot a furt nic. Nějak mi přijde že to po nainstalování jelo celé mnohem lépe než po týdnu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: S vyvolanim nemam nejmensi problem. Vyuzivam to ale jen pri testovani, ralne jsem pro to nenasel zatim uplatneni pro me.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAZATELL: kdyby ses ptal na zkusenosti, tak ti neodpovidal. Ptal ses na to jak tu funkci zarucene vyvolat, tak ti posilam web s informacema, kde pisou i o problemech.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DRAGON: děkuju za pěkně připravenou odpověď, ale ptal jsem se spíš na zkušenosti. Jak na to samozřejmě vím, ale podaří se to při jednom z pěti pokusů, jinak to skáče do flatoveho okna
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    používáte někdo Split view? je nějaký způsob jak tuto funkci zaručeně vyvolat, nebo je to jen o náhodě že se to zrovna povede?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: no mám tam box dropbox, icloud a místní zařízení, ale padá aplikace jako taková
    TIGU
    TIGU --- ---
    KAZATELL: Files mi fungovaly, než jsem dnes zkusil aktivovat Dropbox extension. Instantně mi zamrzly ;) po restartu app už OK.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: I v kontextu probíhající debaty bych hledal chybu spíš u nějaký konkrétní aplikace, která tohle chování způsobuje, než v iOS nebo Files jako takových. Kam všude se ti Files připojují, jenom na iCloud, nebo i jinam? Co připojení k netu?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    tak po dnešku mi věta: "prostě to funguje" přestala na apple sedět. Aplikace soubory neustále padá pokud s ní pracuji, otáčení displeje se zasekava takže musím pravidelně ipad restartovat (kdo říkal že se to nemusí, já restartuji 4x za den) a prostě to tak nějak celé nefunguje
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA: Tak Dropbox uz ma update venku:
    Dropbox Integrates with iOS 11’s Files App in Latest Update – MacStories
    https://www.macstories.net/news/dropbox-integrates-with-ios-11s-files-app-in-latest-update/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam