VFISA: jasný, chápu. Používal jsem spokojeně systémovou appku, než vydal Arment Overcast, od tý doby pro mě neni cesty zpět, protože Smart speed je prostě killer feature. Taky jsem do toho trošku magor. Overcast to nestahuje periodicky, ale okamžitě, protože mu běží na servery skript, kterej scanuje celej katalog (adaptivně podle toho, jak často kterej podcast vydává nový epizody, ale ta variabilita je tam spíš jako jestli jednou za hodinu, nebo jednou za minutu, ne jednou denně).
Nicméně tim, že dlouhodobě sleduju, jak se Overcast vyvíjí a poslouchám ATP, je mi jasný, že uživatelský preference stran přehrávačů podcastů se fakt dramaticky lišej ve věcech, který by mě ani nenapadly. :-] Každopádně doporučuju každýmu vyzkoušet.
K tomu nesouvisející poznámka -- nová feature iOS11, kdy se po spuštění přehrávání na telefonu aktivuje appka v hodinkách, pokud teda existuje (v případě Overcastu jo). taže když pak náhodně kouknu na hodinky, mám z nich bez lagu okamžitě remote k přehrávači, to je super!