• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WERT: A psani otazniku je peklo. Jo ta klavesnice stoji za prd
    WERT
    WERT --- ---
    To sem jedinej kteryho sere nekonzistentni klavesnice na ipadu? V ios 11 - jeste je to umocneny tou velikosti 12,9" ackoliv tam je jakoze plnohodnotna klavesnice, neni tam zavinac... chybi mi tam ESC :))))

Je to takovy zhovadily, kdyz se pripoji klavesnice (fyzicka) tak ta klavesnice zmeni rozlozeni a je to tam...
    WERT
    WERT --- ---
    OT dotaz: nelze na IOS11 a Smart Keyboard udělat nějaký custom shortcuts, který by ovládali iOS funkcionality? Celkem by mě bodlo abych měl desktop na jedno tlačítko případně shortcut na zobrazení multitasking screeny nebo vyjeli docku. Fascinuje mě ze to neokopirovali z OSX...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HONCKA: neni cesty zpet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    synek odmackl upgrade na ios 11, jde to vratit spatky?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Nemáte někdo na prodej Lightning to HDMI adaptér?
    KULHY
    KULHY --- ---
    Na iPad za 29 můstky have!

This War of Mine od: 11 bit studios s.a.https://itunes.apple.com/cz/app/this-war-of-mine/id982175678?l=cs&mt=8
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    WERT: A kde?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    WERT: za kolik umis iPad mini v plny palbe?
    WERT
    WERT --- ---
    Btw: budu ted brat nejaky ipady, kdyby nekdo chtel ipad / iphone bez dph dejte vedet:)
    TIGU
    TIGU --- ---
    AILAS: 4500 je minimum. 6k je fér cena s origo coverem, etc.
    WERT
    WERT --- ---
    AILAS: jj dik uz je to pryc za 6
    AILAS
    AILAS --- ---
    WERT: 4500. Za 8 jsem před půl rokem koupil Air2 a ten má touchid lepší procesor a hlavně dvojnásobek RAM.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jenom tak jdu kolem, ale doufám, že DIE_DIE koupil ten Air od WERTa, s nějakou slevičkou.

Taky jsem pořídil dětem z Ikea stojany RIMFORSA a můžu doporučit, konečně něco, v čem drží iPad i v rozměrném ochranném pouzdře.
    WERT
    WERT --- ---
    OT: za kolik jde prodat iPad Air / wifi 64 GB - space gray???
    [ OFFERINGNABÍZÍM: iPad Air - 64 GB / Wifi / Praha 7 / 7000 CZK ]

Kdyztak diky za pomoc...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Tak jo, všem díky za odpovědí, usuzuju tedy že radši do toho nejdu,
    nechci aby radost z dárku vystřídalo naštvání ;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    DIE_DIE: raději Air 1. Dá se sehnat kolem 4k když budeš mít štěstí a vydrží déle.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: k tomu mi jednička slouží, mám ji zapíchnutou do reproduktoru od Philipsu, co má dvě nabíjecí pozice na 30pin (jo jo, takový věci se dělaly)... nepoužívám teda Match, ale prostě v tom mám koupenou muziku.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Hlásím YouTube úplně v klidu na ipad3. Stále dobry na knihy, spotify/Music, FaceTime.

Já myslím ze starý HW zabíjejí nesmyslné dělaný aplikace přes template a moderní univerzální frameworky a pak webový stránky.

Mimochodem nedávno jsem zapl iPad 1. A překvapilo mě, jak doteď ty standardní aplikace běhají. To samy ze na music mi šel zapnout Match a dalo se přes nej přehrávat komplet hudební knihovna. Neskutečný držáky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DIE_DIE: Jediný argument pro, podle mě, je rozpočet. Ale osobně bych to dnes do rodiny nekoupil, radši bych ještě pošetřil aspoň na Air 1 nebo retinu mini.

Syn to má na hraní (je mu 5), běžná práce na tom by mi přišla otravná (pomalá, málo RAM = reloady v prohlížeči), jak je to s podporou aplikací, nevím, ale kdokoli to může utnout zítra (Skype, FB a pod. – nic z toho na tom neprovozuju).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam