• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    AILAS
    AILAS --- ---
    WERT: 4500. Za 8 jsem před půl rokem koupil Air2 a ten má touchid lepší procesor a hlavně dvojnásobek RAM.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jenom tak jdu kolem, ale doufám, že DIE_DIE koupil ten Air od WERTa, s nějakou slevičkou.

Taky jsem pořídil dětem z Ikea stojany RIMFORSA a můžu doporučit, konečně něco, v čem drží iPad i v rozměrném ochranném pouzdře.
    WERT
    WERT --- ---
    OT: za kolik jde prodat iPad Air / wifi 64 GB - space gray???
    [ OFFERINGNABÍZÍM: iPad Air - 64 GB / Wifi / Praha 7 / 7000 CZK ]

Kdyztak diky za pomoc...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Tak jo, všem díky za odpovědí, usuzuju tedy že radši do toho nejdu,
    nechci aby radost z dárku vystřídalo naštvání ;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    DIE_DIE: raději Air 1. Dá se sehnat kolem 4k když budeš mít štěstí a vydrží déle.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: k tomu mi jednička slouží, mám ji zapíchnutou do reproduktoru od Philipsu, co má dvě nabíjecí pozice na 30pin (jo jo, takový věci se dělaly)... nepoužívám teda Match, ale prostě v tom mám koupenou muziku.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Hlásím YouTube úplně v klidu na ipad3. Stále dobry na knihy, spotify/Music, FaceTime.

Já myslím ze starý HW zabíjejí nesmyslné dělaný aplikace přes template a moderní univerzální frameworky a pak webový stránky.

Mimochodem nedávno jsem zapl iPad 1. A překvapilo mě, jak doteď ty standardní aplikace běhají. To samy ze na music mi šel zapnout Match a dalo se přes nej přehrávat komplet hudební knihovna. Neskutečný držáky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DIE_DIE: Jediný argument pro, podle mě, je rozpočet. Ale osobně bych to dnes do rodiny nekoupil, radši bych ještě pošetřil aspoň na Air 1 nebo retinu mini.

Syn to má na hraní (je mu 5), běžná práce na tom by mi přišla otravná (pomalá, málo RAM = reloady v prohlížeči), jak je to s podporou aplikací, nevím, ale kdokoli to může utnout zítra (Skype, FB a pod. – nic z toho na tom neprovozuju).
    TIGU
    TIGU --- ---
    DIE_DIE: Rozdělil bych to asi na více částí:
    - Většina běžných aplikací ještě iOS 9 podporuje, ale už jich ubývá a bude jen hůř. Apple dokonce kuchá podporu starších zařízení z vývojových rostředí. Navíc je to 32 bit a spousta apps vyžaduje 64 bit CPU - třeba Google Photo Scan.
    - Obecně se tvrdí, že pokud se nějaký iPad nepovedl, je to právě iPad 3. Jeho HW zrovna výkonem neoplýval ani v době vydání. Měl co dělat, aby krmil retinu. Bude to hodně pomalé. Jak si to poradí s YT videi, to nevím - už iPad 3 mnoho let nemám a troufám si tvrdit, že to rozhodně nebude žádná hitparáda.

Za sebe: "Nekoupil bych to své mámě" a to vím, že by to používala spíše na mail, čtení novinek na seznamu a facetime.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ahoj,
    pojede na iPad 3/retina, iOS9.3.5
    nějaký běžný použití, běžných aplikaci, jako je Youtube, FB, messenger, viber, skype, instač atd.
    nebo už jsou s tím spíše problémy než radosti???

Chci koupit pro mámu na vánoce, ale nechci aby mi co den volala že ji něco nejde..
    jinak v cenovce do kolem do 3K jsem moc věci nenašel, androidi vypadaji všechny dost podezřele.

díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    TIGU: je to možný, že jsem si toho nevšimnul, ale laboroval jsem s tim fakt intenzivně. njn, asi klasický problém mezi (doslova) klávesnicí a židlí.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: No je to tam hafo let - používal jsem to už na iPadu 3
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: připojuji se k děkování, skutečně to jede. Buď to tam ve starších verzích iOS nebylo, nebo jsem si toho prostě nikdy nevšimnul. Takže taky díky za tip.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    JYRKA: Jo! Já už ani nedoufal, že mi na BT klávesnici půjde QWERTY :D Made my day! DÍKY
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: Hmm, s BT klávesnicí mi to právě nefungovalo, prostě ve stejnou chvíli on screen byla qwerty a HW byla qwertz. Dám tomu ještě šanci, naposled jsem to zkoušel s iOS 10.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Je tam primo volba pro HW klavesnici.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CROSS: Mzslim si, ye funguje bey problemu :)

CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: mimochodem funguje na tom QWERTY rozložení? V SW klávesnici v iPadu používám (na češtinu) CZ-QWERTY, ale s BT Apple klávesnicí mi to nefunguje a natvrdo to jede QWERTZ. (A nezdá se mi, že by to šlo někde odděleně nastavit.)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KULHY: Presne tak. Mam original- ma vyhodu mj v ceskych popiskach.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KULHY: Ale při té ceně už bych klidně doplatil na tu od Apple, kterou jsem testoval a je supr.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    má někdo nějak typ na konkurenta tyhle klavesnice ? https://www.alza.cz/smart-keyboard-ipad-pro-10-5-cz-levne-d5073890.htm?o=14 Za mě jsem toho moc nenašel :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam