• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    Lze na iPadu provozovat Gmail app ve split screenu na iOS 11 nejak se mi to nedari...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Ano, je to o tom, ze tu je v head tohle:
    <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes">
    WERT
    WERT --- ---
    ONDRA_99: ok, zkusil jsem na starym ipadu, a dela to samy, takze se pravdepodobne neco zmenilo na nyxu:) dik
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Je to na volbe vyvojare, jestli da do hlavicky stranky meta tag, ktery zapina to fullscreen zobrazeni. Ty s tim nic neudelas.
    WERT
    WERT --- ---
    DAVVID: na všech ipadech jsem vždy měl být na home screen a vždy se to otevíralo v browseru... Ostatní stránky taky, teď přidám odkaz na tom novym a vždy full-screen
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    WERT: Rekl bych ze tohle neovlivnis protoze zalezi jak je nastavena webova stranka kterou si ukladas. Pres nejaky meta tagy se da ta navigacni lista zakazat a muzes si nakonfigurovat vlastni navigacni element aby to pusobilo jako samostatna appka.
    WERT
    WERT --- ---
    Ještě mi někdo poraďte jakto že se mi některá stránka uložená na home screen otevírá full-screen a jiná v okně prohlížeče???
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: tak to by se asi zase ne neměl dostat do appstore, ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VFISA: Pouze pokud vyzaduje ten plny pristup. Muze byt klavesnice i bez nej a pak je bezpecna.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Custom klávesnice je skvělý způsob, jak si do totálně zabezpeceneho systému nainstalovat keylogger. Jen říkám...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ARMADILLO: Nijak
    WERT
    WERT --- ---
    JYRKA: dík vypadá to dobře!!

Rozhodně nejpouzitelneji že všech klávesnic.... Čas ukáže..
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Kdyz uz jsme u tech “vychytavek”
    Netusite, jak se deaktivuje funkce “Copy Phone Number”? Pokazde chci zkopirovat cislo a iOS si mysli, ze je to telefon :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TIP#766: Vytáčí vás „česká“ klávesnice od Apple na iPhone/iPadu? Pořiďte si jinou – @365tipu
    https://365tipu.cz/...7/tip766-vytaci-vas-ceska-klavesnice-od-apple-na-iphoneipadu-poridte-si-jinou/
    Prohlédl jsem si všechny doporučované, prozatím mám tuto: https://itunes.apple.com/us/app/swiftkey-keyboard/id911813648?mt=8
    Jen jsem musel vypnout všechny našeptávače a autokorekce. A taky to neinstalujte na iPadu Pro s připojenou HW klávesnicí, bude vás mást, proč to nefunguje :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: nejsi ta klávesnice mě na iPadu tak sere ze na něm pro jistotu nic nepíšu
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WERT: A psani otazniku je peklo. Jo ta klavesnice stoji za prd
    WERT
    WERT --- ---
    To sem jedinej kteryho sere nekonzistentni klavesnice na ipadu? V ios 11 - jeste je to umocneny tou velikosti 12,9" ackoliv tam je jakoze plnohodnotna klavesnice, neni tam zavinac... chybi mi tam ESC :))))

Je to takovy zhovadily, kdyz se pripoji klavesnice (fyzicka) tak ta klavesnice zmeni rozlozeni a je to tam...
    WERT
    WERT --- ---
    OT dotaz: nelze na IOS11 a Smart Keyboard udělat nějaký custom shortcuts, který by ovládali iOS funkcionality? Celkem by mě bodlo abych měl desktop na jedno tlačítko případně shortcut na zobrazení multitasking screeny nebo vyjeli docku. Fascinuje mě ze to neokopirovali z OSX...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HONCKA: neni cesty zpet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    synek odmackl upgrade na ios 11, jde to vratit spatky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam