• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    AILAS
    AILAS --- ---
    SH_PANDA: hele já s Notes nemám nejmenší problém ale mám tam odhadem 30 poznámek. Některý jsou i větší ale nikde obrázky.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    taky vam Notes desne tuhnou, tak ze se dostavaj k hranici pouzitelnosti? fakt mne to zacina srat. vsechno zacalo samozrejme jak jinac s iOS 11
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: Clovece nevim ale sere me jak mail, tak gmail... nevim to uz nikdo neumi udelat mail klienta poradne? :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: jeste me napadlo, kdyz uz jim budes psat tvoji nespokojenost, napis jim at zapomenou na jejich pseudo cool material design ktery je absolutne neprakticky, je uplne mimo platformu a dela veci jeste horsi. #justtrolling
    KULHY
    KULHY --- ---
    WERT: Odpověď zní Mail nebo Airmail
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: napis googlu at to napisou poradne. A at rovnou dopisou nativni podporu alespon iOS 10 featur u vsech jejich produktu...
    WERT
    WERT --- ---
    Lze na iPadu provozovat Gmail app ve split screenu na iOS 11 nejak se mi to nedari...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Ano, je to o tom, ze tu je v head tohle:
    <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes">
    WERT
    WERT --- ---
    ONDRA_99: ok, zkusil jsem na starym ipadu, a dela to samy, takze se pravdepodobne neco zmenilo na nyxu:) dik
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Je to na volbe vyvojare, jestli da do hlavicky stranky meta tag, ktery zapina to fullscreen zobrazeni. Ty s tim nic neudelas.
    WERT
    WERT --- ---
    DAVVID: na všech ipadech jsem vždy měl být na home screen a vždy se to otevíralo v browseru... Ostatní stránky taky, teď přidám odkaz na tom novym a vždy full-screen
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    WERT: Rekl bych ze tohle neovlivnis protoze zalezi jak je nastavena webova stranka kterou si ukladas. Pres nejaky meta tagy se da ta navigacni lista zakazat a muzes si nakonfigurovat vlastni navigacni element aby to pusobilo jako samostatna appka.
    WERT
    WERT --- ---
    Ještě mi někdo poraďte jakto že se mi některá stránka uložená na home screen otevírá full-screen a jiná v okně prohlížeče???
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: tak to by se asi zase ne neměl dostat do appstore, ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VFISA: Pouze pokud vyzaduje ten plny pristup. Muze byt klavesnice i bez nej a pak je bezpecna.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Custom klávesnice je skvělý způsob, jak si do totálně zabezpeceneho systému nainstalovat keylogger. Jen říkám...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ARMADILLO: Nijak
    WERT
    WERT --- ---
    JYRKA: dík vypadá to dobře!!

Rozhodně nejpouzitelneji že všech klávesnic.... Čas ukáže..
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Kdyz uz jsme u tech “vychytavek”
    Netusite, jak se deaktivuje funkce “Copy Phone Number”? Pokazde chci zkopirovat cislo a iOS si mysli, ze je to telefon :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TIP#766: Vytáčí vás „česká“ klávesnice od Apple na iPhone/iPadu? Pořiďte si jinou – @365tipu
    https://365tipu.cz/...7/tip766-vytaci-vas-ceska-klavesnice-od-apple-na-iphoneipadu-poridte-si-jinou/
    Prohlédl jsem si všechny doporučované, prozatím mám tuto: https://itunes.apple.com/us/app/swiftkey-keyboard/id911813648?mt=8
    Jen jsem musel vypnout všechny našeptávače a autokorekce. A taky to neinstalujte na iPadu Pro s připojenou HW klávesnicí, bude vás mást, proč to nefunguje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam