• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Super. :) Já teď zjistil, že iPad Air už to tlačítko, o kterém jsem mluvil, ani nemá, takže jsem tě jen zmátl.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Každopádně teď jsem to zkusil a výstup audio hlásí iPad a vše funguje.

Nevím co se kde zamotalo, ale je to už rozmotaný.
    KICHI
    KICHI --- ---
    TOYAK: jen některé... spíše novější modely. Ty původní ne.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    THE_BALROG: A kde a jak se tomu tlačítku přiřazuje ta fce?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    HERKULES: kdysi jsem měl podobný problém a řešení se skrývalo v tlačítku "vypnutí zvuku / zámek rotace", kdy jsem si jím nejprve vypnul zvuk, pak mu přiřadil "zámek rotace" a už se nedal zvuk znovu zapnout do té doby, než jsem mu zase přiřadil původní funkci a zvuk tlačítkem "zapl".

Asi to nebude tvůj případ, protože mně to sluchátka jako výstup neukazovalo, ale co kdyby...
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    HERKULES: Blbý no :/ Asi nějakej bug.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TOYAK: Zkusil jsem. Ale fakt tam nic není. Ten port je čistej
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    HERKULES: Zkus pořádně vyčistit sluchátkový vstup. Třeba je to tím.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Čau, narazil jsem na svémmiPadu (air2) s nejnovějším iOS na problém se zvukem.

Nepřehrává to žádnej zvuk (filmy, videa z netu apod). Bádal jsem bádal a zjistil jsem, že zvukový výstup je nastaven na sluchátka. Ale žádný připojený nejsoua a ani při jejich připojení a odpojení se problém nevyřešil. Restart ani vyp/zap nepomohlo.

Nesetkal jste se s tím někdo? Nevíte jak pomoc, prosím?

TOYAK
    TOYAK --- ---
    Ahoj iOSáci. Mám dotaz sedí hard case obaly z iPad Air i na Air 2?
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Krátce: nejde to.

Dlouze: jde to pouze se zařízeními certifikovaným jako (mifi?), ty pak stejně musí mít svoji appku. Je par flashek které jsou podporované více apkama ale pak 32/64 GB stojí stejně jako 2TB externí disk. Ten hack s Camera connector a DCIM složkou je na nic, pze musíš stejně všechno kopírovat do iPadu, nejde přehrávat “ze zařízení”.

V rámci domácnosti/Wi-Fi dobře funguje Infuse napojeny na Plex server,nebo tam na cesty kopírovat film přes kabel/Wi-Fi. Já používám přímé stahování filmu do Infuse z Webshare, kopírují přímý link a Infuse si to pak stáhne, včetně metadat a případně titulku.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRANCIMOUR: nevím, ale Android a win tablety normálně 2,5 utahnou
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KAZATELL: 2,5” by asi iPad neutáhl na šťávě ne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: to si myslím taky, ale všiml jsem si že se teď prodávají ty různé flashky, co fungují přes lightning
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: myslim, že to tu má jistou úroveň, tak snad to jsou zbytečné obavy. K tématu: pokud je mně známo, tak připojit externí disk přes USB mass storage iOS neumí.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Snad nebudu za úplného idiota, ale chtěl bych se zeptat je už možné k iPadu (air 2) připojit externí disk? Koukal jsem že se dají pořídit různé flashky které mají jeden konec USB a druhy lightning. Jde tedy přes nějakou redukci připojit i klasická 2,5 (konkrétně mám porsche design od LaCie) díky
    A prosím zdržet se komentářů že jsem debil, stačí to vyřešit civilizovaně v podobě mínusu
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Jiz se podarilo.
    EZEE
    EZEE --- ---
    CHILDINTIME: Proste se jen "zmackne" ale akce nenastane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam