• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KAZATELL: 2,5” by asi iPad neutáhl na šťávě ne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: to si myslím taky, ale všiml jsem si že se teď prodávají ty různé flashky, co fungují přes lightning
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: myslim, že to tu má jistou úroveň, tak snad to jsou zbytečné obavy. K tématu: pokud je mně známo, tak připojit externí disk přes USB mass storage iOS neumí.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Snad nebudu za úplného idiota, ale chtěl bych se zeptat je už možné k iPadu (air 2) připojit externí disk? Koukal jsem že se dají pořídit různé flashky které mají jeden konec USB a druhy lightning. Jde tedy přes nějakou redukci připojit i klasická 2,5 (konkrétně mám porsche design od LaCie) díky
    A prosím zdržet se komentářů že jsem debil, stačí to vyřešit civilizovaně v podobě mínusu
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Jiz se podarilo.
    EZEE
    EZEE --- ---
    CHILDINTIME: Proste se jen "zmackne" ale akce nenastane.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    EZEE: Jak nereaguje? Myslim, ze to chce dvakrat potvrzeni, toho se nelekni..
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Nestaci se pouze odlognout z Apple ID?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Sry za lama dotaz.

Ahoj, potrebuju hodit 5S do tovarniho nastaveni, ale pokud dam Obnovit > Smazat data a nastaveni, tak tlacitko nereaguje. Nevite co s tim? iOS 11.2.1. Jde o to ze se bude prodavat a ptrebuju ho mit cisty.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: zkus hledat Moshi, na iPhone určitě přesně takovou měli bílou a černou
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    nevíte jestli se někde prodává screen protektor na ipad air 2, který by ty části co nejsou na ipadu průhledné měl take neprůhledné, třeba černé. Mám bílý ipad, ale ta barva mi prostě nesedí
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ja pouzivam doma na nabijeni tohle
    Datový kabel 3v1 2x MicroUSB + iPhone 5 AU401 - Datové kabely | ptmobil.cz
    https://www.ptmobil.cz/92-24-24988/datovy-kabel-3v1-2x-microusb-+-iphone-5-au401.php
    dokonce na tom muzu nabijet telefon pres usbc a ipad pro 10.5 najednou
    na cesty nejaky nejlevnejsi z atcomp do kila a ani jeden
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nevim, no, hraběcí rada, kupovat jenom značkový kabely. Zase tolik jich člověk nespotřebuje. Sám jsem měl asi štěstí, všechny čínský kabely mi vždycky fungovaly nebo fungují dodnes, s jedinou výjimkou, což je 3-in-1 30-pin, Lightning a micro-USB, kde nefunguje ten Lightning (ani nikdy nefungoval).

Před asi 4 roky jsem ve výprodeji v místním supermarketu koupil 3 deseticentimetrový kabely s nápisem Cygnett a fungujou všechny dodnes. Teď jsem to ze zvědavosti googlil, je to asi tohle, samo je rozdíl, když za to chtěj 15GBP plus poštovný, než když to leží v sámošce v koši za stovku kus.
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: nu to by byla rada nad zlato..
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KICHI: To byl myslím případ toho Iphone pointu. Ale mě by zajímalo, jak mám poznat kabel od kabelu, když to nejde ani podle ceny.
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: FYI, někteří chytráci na trhu si myslí, že když koupí v asii příslušenství v krabičkách, co se tváří Apple, že to bude Apple.... ne, není.
    KAZATELL: no to právě nejde... protože HDMI je digitál a 30 pin ne
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Jako, že to není origo pozná asi každý podle tý ceny, mě ale před časem za skoro 600kč prodalo CZC ten Foxcom kabel... Po měsíci odešel...
    PAYA
    PAYA --- ---
    WITTGENSTEIN: To nepopiram, vsak pisu "udajne" (taky jsem jim to neveril). Nicmene funguje naprosto bez problemu, predtim jsem mel tak 10 kabelu z ciny a vzdy po par mesicich odesli, takze za me davam pozitivni referenci.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PAYA: No, to ale rozhodně origo kabel není. Viz diskuse pod na té stránce. Zrovna včera o tom psal Pixy na FB: https://www.facebook.com/...id=10213936617343657&set=a.1215954793116.33929.1056221016&type=3&theater

PAYA
    PAYA --- ---
    WITTGENSTEIN: Mam uz vic jak pulroku tenhle: https://www.mall.cz/nabijecky-mobilni-telefony-gps/apple-lightning-datovy-kabel-bily

Udajne taky original, a po vsech tech kabelech z Alliexpresu jsem konecne spokojenej protoze to funguje a zatim i drzi.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mimochodem, kde kupujete kabely s Lightningem? Udělal jsem dost ošklivou zkušenost s iPhone pointem - za víc než šest stovek mi prodali originální (aspoň oni to tvrdili) dvoumetrový kabel, který měl jedinou slabinu, a sice že nenabíjel. Ani dva další ve stejné prodejně, které jsem nechal pro jistotu proměřit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam