• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Hodil jsem si na testy iOS 12 na iPad Mini 4. Prvni poznatej je, ze je to fakt rychle, hodne rychle. Z casti to muze byt i cerstvou instalaci (ale zase prvni bety extra rychle nebyvaji). Druhy poznatek je, ze se zmenil styl ovladaciho centra. Je ted shodny s iPhone X. Horni lista ma stejne rozdeleni nalevo a napravo. Zprava dolu se stahne ovladaci centrum, zleva dolu se vytahne lockscreen. Tahem zespodu se aktivuje appswitch. Dokonce funguje i swipe dole na rychle prephuni na druhou app.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    koukal sem na nejaky youtuby a podle nejakejch benchmarku to vypada, ze aplikace bezi vicemene podobne, to score se skoro nehlo, ale asi bude pomalejsi iOS reakce, ja ji poradim at to radsi neaktualizuje. dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: no uz sem ho daroval jedne slecne, tak uz je to v jeji kompetenci, ale dekuji za info :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRAGON: synek ma mini retina 1, odklepl to a spomaleni je znatelny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, mel bych prosbu: tusite prosim nekdo, jeslti je dobry aktualizovat iPad Mini 2 Retina na verzi iOS 11? Ted sem po strasne dlouhy dobe iPad zapnul a nabizi mi to tuhle aktualizaci, ted tam mam 10.5, tusite jestli se to nejak extra zpomali? Mam to udelat nebo radsi ne?

dik moc za radu
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Super. :) Já teď zjistil, že iPad Air už to tlačítko, o kterém jsem mluvil, ani nemá, takže jsem tě jen zmátl.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Každopádně teď jsem to zkusil a výstup audio hlásí iPad a vše funguje.

Nevím co se kde zamotalo, ale je to už rozmotaný.
    KICHI
    KICHI --- ---
    TOYAK: jen některé... spíše novější modely. Ty původní ne.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    THE_BALROG: A kde a jak se tomu tlačítku přiřazuje ta fce?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    HERKULES: kdysi jsem měl podobný problém a řešení se skrývalo v tlačítku "vypnutí zvuku / zámek rotace", kdy jsem si jím nejprve vypnul zvuk, pak mu přiřadil "zámek rotace" a už se nedal zvuk znovu zapnout do té doby, než jsem mu zase přiřadil původní funkci a zvuk tlačítkem "zapl".

Asi to nebude tvůj případ, protože mně to sluchátka jako výstup neukazovalo, ale co kdyby...
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    HERKULES: Blbý no :/ Asi nějakej bug.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TOYAK: Zkusil jsem. Ale fakt tam nic není. Ten port je čistej
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    HERKULES: Zkus pořádně vyčistit sluchátkový vstup. Třeba je to tím.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Čau, narazil jsem na svémmiPadu (air2) s nejnovějším iOS na problém se zvukem.

Nepřehrává to žádnej zvuk (filmy, videa z netu apod). Bádal jsem bádal a zjistil jsem, že zvukový výstup je nastaven na sluchátka. Ale žádný připojený nejsoua a ani při jejich připojení a odpojení se problém nevyřešil. Restart ani vyp/zap nepomohlo.

Nesetkal jste se s tím někdo? Nevíte jak pomoc, prosím?

TOYAK
    TOYAK --- ---
    Ahoj iOSáci. Mám dotaz sedí hard case obaly z iPad Air i na Air 2?
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Krátce: nejde to.

Dlouze: jde to pouze se zařízeními certifikovaným jako (mifi?), ty pak stejně musí mít svoji appku. Je par flashek které jsou podporované více apkama ale pak 32/64 GB stojí stejně jako 2TB externí disk. Ten hack s Camera connector a DCIM složkou je na nic, pze musíš stejně všechno kopírovat do iPadu, nejde přehrávat “ze zařízení”.

V rámci domácnosti/Wi-Fi dobře funguje Infuse napojeny na Plex server,nebo tam na cesty kopírovat film přes kabel/Wi-Fi. Já používám přímé stahování filmu do Infuse z Webshare, kopírují přímý link a Infuse si to pak stáhne, včetně metadat a případně titulku.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRANCIMOUR: nevím, ale Android a win tablety normálně 2,5 utahnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam