• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DIE_DIE: Ten novej. Stoji neelejch 10k
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ahoj, poradte jaky je v tuto chvili nejdostupnejsi aka nejlevnejsi iPad, ktery podporuje tuzku od apple a nabizi aplikace na kresleni?!
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: 5. gen = 2017, letošní je 6. gen
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: A tak už jsem to dohledal. Skutečně se jedná až o iPad 2017 i když píší že je vlastně horší než air 2
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No pátá generaci by měl být air 2
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: na webu Apple se píše, že zařízení, která pracují s ARKitem, jsou z iPadů jen Pro (všechny) a iPad páté generace, což bude asi ten poslední.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: i to jsem zkoušel, navíc složky mám tři takže to jsem hned vyloučil
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: nejspis ti ji to hodilo do nejake slozky, dej ji vyhledat pres search
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Mate někdo na iPadu air 2 narozený iOS 12? Měla by tam být aplikace measure ale já ji tam nemám
    FADO
    FADO --- ---
    jen tip: dobrá věcička na čistění konektorů apod. je isopropyl.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOUDY: Jo já to pochopil že jsi to jen vizuálně zkouknul. Já to měl tak kdysi před lety na iPadu 2 a pořád jsem do toho koukal baterkou až jsem nakonec vzal párátko a vytáhl jsem chuchel, který byl obrovský, ale vidět nebyl
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAZATELL: V obou mych prispevcich pisu ze sem ho cistil a nic tam neni :)))
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOUDY: Tak pořádně vyčistit vstup. Muže tam byt nějaký bordel
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: Pres sluchatka zvuk funguje..ale kdyz je odpojis /vyndas z toho jacku/..tak si ipad mysli ze sou furt pripojeny..ikdyz nejsou a jack je cistej....neni v nem zadnej bordel apod..Pritom ale kdyz davas ringtones v settings tak system zas vi ze pripojeny nejsou a normalne ti pusti zvoneni z ipadu...je to divny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: jasný, no já jsem s nápady v koncích, podle toho on screen ukazatele si iPad opravdu myslí, že jsou připojený sluchátka, což bych viděl jako HW problém, zvlášť pokud reboot nepomohl. Minimálně bych zkusil nějaký sluchátka připojit (jestli do nich opravdu audio posílá), možná by to mohlo systému pomoci rozeznat, že jsou (a nejsou) připojený.

Každopádně jsem se s tim osobně nesetkal, takže zaručený recept nemám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: No ja ten ipad s nicim spojenej snad nikdy nemel...appletv treba vubec nemam..apod..Googlil sem nejaky navody jako ze muze bejt zasranej sluchatkovej jack a mam ho necim prostouchnout, ale ja ho mam cistej..

treba kdyz kliknu na ringtony tak to hraje uplne vklidu z ipadu..takze zvuk funguje..ale pak prepnu na youtube a chci si pustit simpsny a zvuk uz nejde, protoze si to mysli ze sou pripojeny sluchatka (ma mi treba vypnuty bluetooth, takze ikdybych doma mel nejaky bt sluchatka, tak se k nim ipad pripojit nemuze)...tady sem nahral 30vterinovej zaznam problemu..sorry za kvalitu

Ipad fail
    https://www.youtube.com/watch?v=AWipZ0ClE0A
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: mělo by to ukazovat, do jakýho zařízení to posílá zvuk (nebo i obraz), tj. včetně sluchátek. Nezávisle na tom, jestli to vidí nebo nevidí třeba Apple TV. Ptám se proto, jestli ten iPad nezkouší poslat výstup do nějakýho zařízení, se kterým byl v minulosti spárovanej. (V youtube bys to našel asi v control centru.)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: airplay tam vubec nemam..to je pro appletv?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: když rozklikneš ikonku airplay, ukazuje to co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam