• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAZATELL: V obou mych prispevcich pisu ze sem ho cistil a nic tam neni :)))
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOUDY: Tak pořádně vyčistit vstup. Muže tam byt nějaký bordel
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: Pres sluchatka zvuk funguje..ale kdyz je odpojis /vyndas z toho jacku/..tak si ipad mysli ze sou furt pripojeny..ikdyz nejsou a jack je cistej....neni v nem zadnej bordel apod..Pritom ale kdyz davas ringtones v settings tak system zas vi ze pripojeny nejsou a normalne ti pusti zvoneni z ipadu...je to divny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: jasný, no já jsem s nápady v koncích, podle toho on screen ukazatele si iPad opravdu myslí, že jsou připojený sluchátka, což bych viděl jako HW problém, zvlášť pokud reboot nepomohl. Minimálně bych zkusil nějaký sluchátka připojit (jestli do nich opravdu audio posílá), možná by to mohlo systému pomoci rozeznat, že jsou (a nejsou) připojený.

Každopádně jsem se s tim osobně nesetkal, takže zaručený recept nemám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: No ja ten ipad s nicim spojenej snad nikdy nemel...appletv treba vubec nemam..apod..Googlil sem nejaky navody jako ze muze bejt zasranej sluchatkovej jack a mam ho necim prostouchnout, ale ja ho mam cistej..

treba kdyz kliknu na ringtony tak to hraje uplne vklidu z ipadu..takze zvuk funguje..ale pak prepnu na youtube a chci si pustit simpsny a zvuk uz nejde, protoze si to mysli ze sou pripojeny sluchatka (ma mi treba vypnuty bluetooth, takze ikdybych doma mel nejaky bt sluchatka, tak se k nim ipad pripojit nemuze)...tady sem nahral 30vterinovej zaznam problemu..sorry za kvalitu

Ipad fail
    https://www.youtube.com/watch?v=AWipZ0ClE0A
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: mělo by to ukazovat, do jakýho zařízení to posílá zvuk (nebo i obraz), tj. včetně sluchátek. Nezávisle na tom, jestli to vidí nebo nevidí třeba Apple TV. Ptám se proto, jestli ten iPad nezkouší poslat výstup do nějakýho zařízení, se kterým byl v minulosti spárovanej. (V youtube bys to našel asi v control centru.)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: airplay tam vubec nemam..to je pro appletv?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: když rozklikneš ikonku airplay, ukazuje to co?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uno dotazo..

zacal mi blbout ipad pro. Asi si mysli, ze sou k nemu pripojeny sluchatka (ikdyz nejsou) a proste neprehrava hudbu..Ios aktualizovanej..vsechno vklidu..Ted sem udelal hard reset a zkousim treba youtube kdy dve vteriny hraje normalne zvuk z ipadu a pak se nekam prepne a konec..Takze vim, ze ten zvuk v ipadu funguje a ze to neni HW problem.

nesetkal ste se s tim nekdo? Docela me to sere.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak jsem dneska taky nahodil iOS 12 a je to teda změna k lepšímu, dokonce i app určené pro iPhone tady vypadají mnohem lépe
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    WITTGENSTEIN: PDF knihy nahrané do iBooks přes airdrop. Už jsem je obnovil z nějaké staré zálohy.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOYAK: Knihy zakoupené přes iBooks nebo nahrané přes Calibre?
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Je možné, že mi po aktualizaci na iOS 11.4 zmizeli skoro všechny knihy z iBooks?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Hodil jsem si na testy iOS 12 na iPad Mini 4. Prvni poznatej je, ze je to fakt rychle, hodne rychle. Z casti to muze byt i cerstvou instalaci (ale zase prvni bety extra rychle nebyvaji). Druhy poznatek je, ze se zmenil styl ovladaciho centra. Je ted shodny s iPhone X. Horni lista ma stejne rozdeleni nalevo a napravo. Zprava dolu se stahne ovladaci centrum, zleva dolu se vytahne lockscreen. Tahem zespodu se aktivuje appswitch. Dokonce funguje i swipe dole na rychle prephuni na druhou app.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    koukal sem na nejaky youtuby a podle nejakejch benchmarku to vypada, ze aplikace bezi vicemene podobne, to score se skoro nehlo, ale asi bude pomalejsi iOS reakce, ja ji poradim at to radsi neaktualizuje. dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: no uz sem ho daroval jedne slecne, tak uz je to v jeji kompetenci, ale dekuji za info :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRAGON: synek ma mini retina 1, odklepl to a spomaleni je znatelny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, mel bych prosbu: tusite prosim nekdo, jeslti je dobry aktualizovat iPad Mini 2 Retina na verzi iOS 11? Ted sem po strasne dlouhy dobe iPad zapnul a nabizi mi to tuhle aktualizaci, ted tam mam 10.5, tusite jestli se to nejak extra zpomali? Mam to udelat nebo radsi ne?

dik moc za radu
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Super. :) Já teď zjistil, že iPad Air už to tlačítko, o kterém jsem mluvil, ani nemá, takže jsem tě jen zmátl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam