• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: ano
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jsem rád, že už svoje Pro 11 mám, protože v dnešním lineupu bych se možná ulakomil na starší chasis... a to by byla chyba!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    HONCKA: Určitě ne!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FRANCIMOUR: to věřím, ale přecházet z 10.5 se mi nevyplatí
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Já odobně mám teď iPad Pro 2018 a ten magnet na apple pencil je boží!!!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: ty máš PRO 9.7?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TIGU: bordel nevím, chaos ano. iPad je dávno za hranicí, kdy si to kupujou lidi, kteří nevědí, jaký konektor má nebo nemá.

(Mně to je fuk, naopak mě to možná těší, že tužka první generace ještě bude dobrá.)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    DATEL: Netuším, kolik RAM má můj iPad Pro 2016, ale ani nejnovější grafické či hudební aplikace se na něm nijak nesekají...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    DUKED: a zas bez usb-c...:-(
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DATEL: úplně bez problémů, měl jsem ipad1, mini1, mini2, teď mám pro10.5 a na běžný veci jsem žádný škubání neřešil, do androidu bych teď nešel, google ho na tablety upozadil, chce tam tlačit chromeos
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Jaký bordel? Všechny iPady na trhu už podporují Apple Pencil.

Dvojku podporují jen ty, do kterých se jednička zastrčit nedá, protože maj místo lightningu USB-C. Takže iPad Pro s FaceID (ten s kulatýma rohama displaye). Jak to má TouchID, má to i Lightning a tím pádem jedničku.

Jednička: nejnovější iPad, Mini, Air a všechny Pro krom těch s FaceID (Lightning)
    Dvojka: iPady Pro s FaceID (USB-C)
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, mám dotaz člověka Applem nepolíbeného (postupně Palm, WinCE, Win Mobile a Android). Potřebuju pořídt nový tablet a porovnávám aktuální nabídku v cenové relaci 8000,- (bez LTE) až těch 13000,- s LTE. Koukám právě i na iPad (ve srovnání např. s Androidím Samsung S5e, co se chystá). Počítám, že procesor vede v tomhle případě u iPadu 2018, ale zajímala by mě jedna věc - ty iPady mají pouze 2GB RAM - stačí to? Zvlášť s tím retina displejem (přece jen víc dat na zobrazení). Protože na Androidu je 2 GB zoufale málo v dnešní době. Nechci flame, jen potřebuju vědět, proč je u rok starých iPadů pouze 2GB RAM, jestli ta architektura a vyladěný OS opravdu víc nepořebují... Nebudu na tom provozovat žádné grafické aplikace na zpracování fotek apod., primárně to bude na konzumaci internetu, přehrávání videa a hlavně propojení s klávesami Yamaha (výukový soft) :) Díky za informace.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: vypada, ze air bude PRO10.5 s a12 procesorem
    CROSS
    CROSS --- ---
    akorát teda s tou podporou různejch tužek vzniká slušnej chaos (a to maj jen dvě...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zrovna když si včera stěžovala žena, že na starým retina Mini jí furt padá Heartstone (nemáte s tim taky někdo problémy?). Tak asi proběhne upgrade.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Novy mini a novy air : https://www.apple.com/cz/ipad/
    WERT
    WERT --- ---
    iPad Pro Bend Test! - Be gentle with Apples new iPad...
    http://www.youtube.com/watch?v=hUBsxCcJeUc
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BURAN: Co to je za aplikaci? Jestli je to neco jednoduchyho, tak jestli neni lepsi si nainstalovat Garage Band
    BURAN
    BURAN --- ---
    Ahoj, mam novej iPad, nainstaloval jsem si appku s pianem, a ta vzdy pri spusteni hlasi, at ji v Privacy povolim mikrofon. V Privacy/Microphone ale nic neni, tam je jen napsano ze aplikace co chtej pristup k mikrofonu se objevi zde. Ale moje piano appka tam neni.
    Zkousel jdem restart a preinstalovani appky.
    Nic nepomohlo.
    Co s tim?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    BRAP242: mně nikdy jiná barva než zlatá nenapadla, ladí mi to k oblečení a lifestylovým doplňkům

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam