• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Jaký bordel? Všechny iPady na trhu už podporují Apple Pencil.

Dvojku podporují jen ty, do kterých se jednička zastrčit nedá, protože maj místo lightningu USB-C. Takže iPad Pro s FaceID (ten s kulatýma rohama displaye). Jak to má TouchID, má to i Lightning a tím pádem jedničku.

Jednička: nejnovější iPad, Mini, Air a všechny Pro krom těch s FaceID (Lightning)
    Dvojka: iPady Pro s FaceID (USB-C)
    CROSS
    CROSS --- ---
    akorát teda s tou podporou různejch tužek vzniká slušnej chaos (a to maj jen dvě...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zrovna když si včera stěžovala žena, že na starým retina Mini jí furt padá Heartstone (nemáte s tim taky někdo problémy?). Tak asi proběhne upgrade.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Novy mini a novy air : https://www.apple.com/cz/ipad/
    WERT
    WERT --- ---
    iPad Pro Bend Test! - Be gentle with Apples new iPad...
    http://www.youtube.com/watch?v=hUBsxCcJeUc
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BURAN: Co to je za aplikaci? Jestli je to neco jednoduchyho, tak jestli neni lepsi si nainstalovat Garage Band
    BURAN
    BURAN --- ---
    Ahoj, mam novej iPad, nainstaloval jsem si appku s pianem, a ta vzdy pri spusteni hlasi, at ji v Privacy povolim mikrofon. V Privacy/Microphone ale nic neni, tam je jen napsano ze aplikace co chtej pristup k mikrofonu se objevi zde. Ale moje piano appka tam neni.
    Zkousel jdem restart a preinstalovani appky.
    Nic nepomohlo.
    Co s tim?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    BRAP242: mně nikdy jiná barva než zlatá nenapadla, ladí mi to k oblečení a lifestylovým doplňkům

HONCKA
    HONCKA --- ---
    BRAP242: Ja mam ruzove zlatyho, sehnal jsem ho se slevou 3k a stejne ho mam ve futrale, no neber to :D
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    ARMADILLO: celej zivot jsem premejslel kdo si muze koupit zlatyho iPada..... kdyby byl jakkoli jinak barevnej tak ho beru.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Pak to ma blbe chrome jakozto aplikace.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_99: dela mi to v chrome, v safari je to OK
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Web by se mel posunout sam (jestli ne tak to bude systemova chyba). V aplikaci je za posun zodpovedny vyvojar (jestli to dana apka nedela je to chyba vyvojare).
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jde někde nastavit, aby se text nepřekrýval klávesnicí, ale posunul se nahoru, např když zadávám něco do formuláře, který je dole na nějakém webu, tak nevidím co zadávám, protože ten formulář je překrytý klávesnicí
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Ahoj,

chci zkusit novou 12,9"

Na prodej je iPad Pro 10,5" + Smart Keyboard + Pencil

[ OFFERINGNABÍZÍM: iPad Pro 10,5" 256GB Zlatý 4G sada / Praha 5 / 24990 CZK ]
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdarec, dneska celej den nejde zapnout iPad2, pise to ze se iPad nepodarilo aktivovat, protoze jsou aktivacni servery docasne nedostupne. Mate s tim taky nejakej problem? Nebo jak postupovat. Pise to tam neco o pripichnuti k iTunes anebo to zkusit za par minut.
    iTunes nemam, jedu pres Linuxe.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    VFISA: No way back I guess :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    Potřeboval bych resuscitovat iPad mini 1st gen. Je mi líto ho zahodit, driv jsme ho používali na navigaci a filmy na cestách (64GB, cell). Neměl jsem tam instalovat nový verze iOS a nechat ho zakonzervovanyho ve starém systému. Driv slapal jako hodinky. Je nějaký návod jak nainstalovat starší verzi systému bez rootu? Nějaký nepodepsany/podepsany beta které bych tam nahodil?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nechcete se nahodou nekdo zbavit iPadu wifi 128GB?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VITTI: Nic neskace, kdyz jsem na napajeni, tak chvilku blika na lcd symbol baterie, po chvili to zhasne, kdyz to odpojim, tak pri pokusu to zapnout se rozsviti ten samy symbol prazdne baterie + obrazek kabelu, ze to mam hodit na nabijecku. Doufam, ze to deskou nebude, skusim jeste nejaky pokusy s jinyma nabijeckama a kabelama, pak objednam a skusim vymenit baterku.
    VITTI
    VITTI --- ---
    HONCKA: Nicméně bych to zkusil parkrat nabít a sledovat co děla baterie..jestli bude skákat tak je v háji kompleto baterie, ale spis ten čip..oprava je samozřejmě dražší než by se vyplatilo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam