• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    SATAI
    SATAI --- ---
    VFISA: Tak dezinfekci teď s sebou nosívám, abych se po použití očistil ;-)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    SATAI: airmail toho umi hodne, ale zda umi vsechno, co pozadujes, to si budes muset vyzkoumat sam....
    VFISA
    VFISA --- ---
    SATAI: Outlook? Ne, vážně :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte, prosím, někdo tip na emailovou aplikaci pro iPad (Pro)?
    Nesmí záviset na zpracování emailů na 3rd party serverech. Musí jít nakonfigurovat, v čem otvírat linky (Firefox). A ocenil bych možnost nakonfigurovat akce pro swype emailů, aby seděly s těmi, co mám na droidu.

Dík moc.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Umí ještě někdo vyměnit prasklé sklo u iPadu první generace? Mám ho pro děti do auta, šlape ještě bezvadně. Ideálně Praha
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    JYRKA: Ipad air totez, viz muj post niz
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: ja pouzivam swipe klavesnici
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    JYRKA: iPad 5. gen, stejný problém, nevypozoroval jsem podle jakýho klíče
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nekdy se mi v Safari objevi klavesnice, ktera dela dve mezery na jeden stisk, nefunguje dvoumezernik na tecku a celkove se chova blbe. Neprisel jsem na klic, na zaklade se objevi a neprisel jsem na to, jak ji prepnout. Snad neco ukaze screenshot textu. Nevite, co je to za zmetka? Deje se to jen na iPadu Pro, 2017.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    potřebuju z ipad pro 10.5 dostat video, když to chci zkopírovat, tak mi to hlásí "Device is unreachable" ios mám aktuální, itunes taky, mám relativně čerstvou instalaci woken.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: zase gestem zpět, jinak přišel jsem na to, jak se to úplně vypíná
    nastavení - plocha a dock - multitasking - Povolit více aplikací
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: A nevíte někdo, jak se toho sloupce pak rychle zbavit?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli jde nějak vypnout gesto, který vytahuje safari, když swipnu z pravý strany, celkem mě to u některých her pije krev
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Moc pěkný. Pokukoval jsem po něm, ale kvůli koronaviru si musím nechat zajít chuť.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem:
    iPad Pro - Apple
    https://www.apple.com/ipad-pro/
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nechtěl by jste nekdo iPad pro 12,9" (2.gen), Wi-fi, 256GB + tuzka + smart keyboard CZ
    stáří 1. rok

22.000,- ?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Pozorujete někdo problémy se Smart Keyboard? Mám tu k Airu a docela často mi blbne – občas systematicky dělá dvě mezery za sebou, někdy se zasekne otáčení obrazovky (děje se jen při připojený klávesnici) a někdy svévolně přepíná z jazyka do jazyka, musím odpojit a zapojit. Nic z toho nedělá pokaždý, takže se to těžko prokazuje, ale nevím, je to důvod k reklamaci?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Zkoušel jste už někdo přidávat disk na místní síti do aplikace soubory na iPadu? Mě se to nedaří, není možnost disk vyhledat, tak se musí Zadat ručně a tak ani nepoznám, jestli nedělám nějakou chybu v zadávání
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nemáte někdo aplikaci kalkulačky, která by se na iPadu dalo použit ve flatovém režimu (nevím přesně jak se to jmenuje snad něco jako split)
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam