• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    SATAI
    SATAI --- ---
    HONCKA: na stole jsem byl nejspokojenější s ipadem hodně zvednutým (knihy a stojánek) a ergonomicky rozdělenou USB klávesnicí, do které byla píchlá myš

Ale nenabiješ. A iPadOS prostě saje :-/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SATAI: má prostě malej stůl na kterým má celkem bordel, občas potřebuje něco psát, nic náročnýho, ale na obrazovce se mu píše blbě, tak mě vždycky prudí, abych ho pustil ke svýmu stolnímu, na kterým makám já. Co jsem se díval na ty levný bluetooth, tak lidi psali, že mají problém s odpojováním, špatnou odezvou, atd..
    SATAI
    SATAI --- ---
    HONCKA: funguje jakákoli USB (pak nenabiješ) i BT.
    Důležitá otázka je, kde a jak to chce používat/ergonomie
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nějakej tip na klávesnici k ipadu 2019? Synátor to potřebuje k domácí výuce, potřebuju spíš nějakou kompaktní s CZ layoutem, nechce se mi moc topit 2500 za magic keyboard, celkem se mi líbí ms designer compact keyboard, jde sehnat za cca 1500.
    B30
    B30 --- ---
    PUKPUK: tento používám a spoko, backnul jsem na kickstarteru tohle: https://www.kickstarter.com/...mokibo-folio-for-ipad-pro-2-in-1-touchpad-fusion-keyboard/description ...až to jednou dojde tak poreferuju
    FACKOV
    FACKOV --- ---
    WERT: Měl jsem podobný problém na Macbooku Pro. Připojoval jsem se k PS4 přes WiFi a Remote Play. Spojení normálně fungovalo, než jsem připojil DualShock. Pak to děsně padalo a bylo nestabilní. Problém byl v tom, že jakmile jsem jednou připojil DualShock přes Bluetooth, pak si ho systém pamatoval a při následném spojení rušil WiFi. Řešení bylo odebrat uložený DualShock z nastavení a uložit ho až potom, co se připojilo Remote Play.
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    CESKI:
    Pouzdro / kryt pro iPad Pro 11 (2018/2020) - ESR, Yippee Black - iPouzdro.cz
    https://www.ipouzdro.cz/...ro-ipad-pro-11/pouzdro-kryt-pro-ipad-pro-11--2018-2020-esr--yippee-black/
    CESKI
    CESKI --- ---
    Nějaký tip na pouzdro pro iPad Pro 11 2020? Aby šlo do nej dat i tužku a nabíjelo??
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: Tak saga s ovladacem pokracuje... nejde to pripojit ani k ATV, nema nekdo ps4 jestli neni potreba updatovat fw ovladace??? Jinak tomu fakt nerozumim.
    WERT
    WERT --- ---
    HONCKA: prostě se mi to nedaří zaboha připojit už jsem dělal i factory reset... mam ipad pro 2018
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WERT: kluk hraje na ipadu2019 a ps4 controlleru minecraft a bez problémů
    WERT
    WERT --- ---
    LOJZA: tak to vrátím, controller je nový (koupil jsem dva) krapet mě to nasralo :)))
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    WERT: Mně se to stalo u Dualshocku z druhé ruky. Velký iPad Pro (ta starší generace). Chvíli to šlo, pak chvíli ne. Obecně potíže s konektivitou. Aby to fungovalo v některých hrách, musel jsem třeba nejdřív spustit hru, pak připojit controller, pak hru restartovat apod. Teď už se controller nechce připojit vůbec, ale netuším, jestli to nemůže být vadným kusem, odešlou baterií... Nemám moc energie to zkoušet s novým kusem.
    WERT
    WERT --- ---
    OT: koupil jsem PS4 controller a nedaří se mi ho připojit k iPadu, někdo podobnej problém???
    Než to vrátím?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    CHILDINTIME: Myslím, že v Alze na Andělu, alespoň před dvěma týdny to bylo normálně přístupné i když klasické obchody to už neumožňovaly.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    nevite kde bych se mohl v Praze fyzicky podivat na iPady? Libi se mi Air 2020, nevim jakou zvolit barvu a jeste bych rad nazivo videl porovnani displeje Air 2020 vs Pro 11"
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    INSOMNIA: nemuze na to mit vliv treba rychlost mobilniho pripojeni?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    CROSS: jo, to je taky funny, ikdyz to uz nepouzivam. Stavalo se mi obcas, ze jsem v praci drknul do stolu a asi, jak se pohnula mys, tak se mac odemknul pri mem odchodu od stolu :)

BTW pro odemykani Macu pomoci Touch ID to funguje stejne tajemne :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Odpověď nemám, proto ani nereaguji jmenovitě, ale čekal bych, že to bude jedno z tajemství Apple, jako proč jednou Maca hodinkami odemknu a podruhý ne...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Please nerporadite mi nekdo, jak je mozny, ze Sidecar mi na iPad nekdy jde a nekdy ne?

Mam Macbook Pro 2017 a k tom pripojenej iPhone pres kabel (mobilni internet) + iPad pres kabel (druhy monitor).

Diky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam