• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: V autorizovaném servisu mi řekli, že to řeší jen výměnou za nový kus za 9490 Kč, na iFixit vidím díl za 60 EUR, ale ten postup vypadá na slušnej voser.
    Máte někdo doporučení na neautorizovaný servis, kde dostanu kvalitní díl a udělaj to OK?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MADBANANA: pokud je jenom chycený sklo, tak to přes ebay stojí cca 600, ale oprava doma je celkem náročná, podívej se na videa, v servisu oprava vychází na cca 3000
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Dneska muj iPad 6gen nepřežil pád ze schodů. Sklo je rozbitý, displej se zdá funkční. Kolik bude stát oprava? Nevykupuje to někdo, kdo to pak prodá opravené, že bych upgradnul na novější iPad?

HONCKA
    HONCKA --- ---
    VFISA: ten zugu je pro lidi, co používají ipad bez klávesnice, on se tady neprodava, objednaval jsem ho v holandsku
    VFISA
    VFISA --- ---
    HONCKA: Já cekam na logitech combo touch ( nový Slim design, kickstand, odjimatelna klavesnice). O tomhle jsem nevedel
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BTW tip na case, dnes mi prisel na ipad pro 11 https://zugucase.eu/
    zatim asi nej kvalita, co jsem kdy mel na ipadech, tuzka je dobre pristupna i pri nabijeni a muze se v pohode davat do tasky aniz by se clovek bal, ze ji vytrati, stojanek s hodne silnymi magnety, takze pri psani/malovani se nemusi bat o to oprit (dokonce to udrzi ipad na lednicce) jako minus, je drazsi a trosku vic vazi
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Co se tyka notifikaci.. :) Na Outlook aplikaci pomohlo povoleni odesilani dat. U Twitch aplikace smazani a znovunainstalovani, ale stale nefunguje zvuk notifikaci.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    A jeste jedna poznamka k nastence. Muj muj-ipad.cz jsem uz poslal do vecnych lovist a Jablickar uz ma davno jineho majitele..
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Nemel byste nekdo tip, trik, jak zprovoznit notifikace? Mám iPhonea 3 iPady. Vsude to funguje, ale na novem iPadu Pro nektere notifikace nefunguji, a to mam vse nastaveno spravne. Restart nepomohl.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevite jestli na ipadu jde pres nejakou alternativni aplikaci rozchodit portretni rezim na zadnim fotaku?
    VFISA
    VFISA --- ---
    https://www.macrumors.com/2021/06/03/satechi-foldable-hub-and-stand/ Satechi Launches New Foldable iPad Aluminum Stand and Hub
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BURAN: buď to, nebo čtečka otisků v power tlačítku
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: Březina říkal ve videu, že je o půl milimetru tlustší, ale že loňská magic keyboard sedí, tak asi cajk :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SATAI: Jo to trochu posrali. iPad byl navržený na výšku a tím se lišil od ostatních tabletů. Ale byl tak definovaný a patrně si tím upevnil první příčky. Jak přišel iOS OS tak na to asi zapomněli a je z toho paskvil. Jako jo stejně do něj půjdu, ale zamrzí to
    SATAI
    SATAI --- ---
    BURAN: Ano.

Jinak je to "you are holding it wrong"
    BURAN
    BURAN --- ---
    SATAI: je to tak, na druhou stranu, co jinýho s tim? Další kameru na delší hranu?
    SATAI
    SATAI --- ---
    HONCKA: Tohle je neskutecne peklo. Apple jako vzdy myslel na kazdy detail.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Takže 11 pro m1 je doma, zatím spokojenost, rychlý je to jak prase, jediný na co si zatím nemůžu zvyknout je face id, že když to mám naležato, tak si přední kameru zpravidla zakrývám rukou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam