• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: Březina říkal ve videu, že je o půl milimetru tlustší, ale že loňská magic keyboard sedí, tak asi cajk :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SATAI: Jo to trochu posrali. iPad byl navržený na výšku a tím se lišil od ostatních tabletů. Ale byl tak definovaný a patrně si tím upevnil první příčky. Jak přišel iOS OS tak na to asi zapomněli a je z toho paskvil. Jako jo stejně do něj půjdu, ale zamrzí to
    SATAI
    SATAI --- ---
    BURAN: Ano.

Jinak je to "you are holding it wrong"
    BURAN
    BURAN --- ---
    SATAI: je to tak, na druhou stranu, co jinýho s tim? Další kameru na delší hranu?
    SATAI
    SATAI --- ---
    HONCKA: Tohle je neskutecne peklo. Apple jako vzdy myslel na kazdy detail.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Takže 11 pro m1 je doma, zatím spokojenost, rychlý je to jak prase, jediný na co si zatím nemůžu zvyknout je face id, že když to mám naležato, tak si přední kameru zpravidla zakrývám rukou
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: AFAIK je 2021 o nějakej titěrnej kousek větší, takže ne vše musí být kompatibilní.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte jak je to s kompatibilitou pouzder na pro 11 M1? Jestli sedí z minulé generace, chtěl bych
    2020 IPAD PRO 11 CASE (2ND GEN) BLACK - ZUGU CASE EUROPE
    https://zugucase.eu/product/zugu-cover-ipad-11-inch-black-leather-cover-magnetic-ipad-pro-2020-flipover-case/
    VFISA
    VFISA --- ---
    jinak ja na ipad cekam az vyjde tahle:
    Logitech International - Logitech Combo Touch Available for New iPad Pro 12.9” (5th generation) and iPad Pro 11” (3rd generation)
    https://ir.logitech.com/press-releases/press-release-details/2021/Logitech-Combo-Touch-Available-for-New-iPad-Pro-12.9-5th-generation-and-iPad-Pro-11-3rd-generation/default.aspx

/sirka mi snad uplne tak vadit nebude, dobry je ze se da klavesnice odepnout
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    SATAI: o něčem takovém jsem četl a prý to v nějakém updatu opravili
    SATAI
    SATAI --- ---
    RONDALUS: historicky nešla všechna gesta, zkontroluj si, jak je to nyní
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto klávesnicí/casem pro iPad pro?
    Brydge Pro+ Keyboard w/Trackpad for iPad Pro | Brydge
    https://www.brydge.com/products/brydge-pro-plus-for-ipad-pro
    přemýšlím, že bych pořídil nový iPad pro a starší iPad nechal ženě a synovi. Originál Apple klávesnice je cenovej mordor a tak koukám po nějaký alternativě...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RYBKA: Diky, nakonec porizeno dnes rano!
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CHARVYBURGER: marketplace na facebooku
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    CHARVYBURGER: mobilní pohotovost
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    FARFELOO: Bohuzel, divam se uz tyden - Bazos, Sbazar, FB Marketplace, nic... Jen same mini nebo ipad 2
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CHARVYBURGER: Bazoš
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravim, poradili byste mi prosim kde sehnat iPad 3, 4, Air 2 64GB? Rozbila se nam iPad 3 a hledam pro deti nahradu. Nikde se mi nedari tyhle modely najit, jen novejsi modely za 10k+. Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam