• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Mám v plánu koupit iPad Pro 12,9" z druhé ruky. Uvažuji o koupi geraci 2. Nahradil by rozbitý domácí notebook. Cenově vychází s klávesnicí a perem podobně jako nový 15" i5. Notebook jsme používali jen na spotify, youtube, email, excel přes chrom a MS word. Asi budu muset oželet jen torrenty. Používáte někdo iPad Pro druhé generace?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: O rok delsi podpora. Nejak osobne nechci menit 2 roky stary model za 1 rok stary model. Rad bych kdyz uz budu menit menil za novy model.
    VFISA
    VFISA --- ---
    imho na vanoce bude - jako vzdy zari/rijen event

jen bych cekal jeste silenejsi cenu. ja dal pred rokem za muj iPad Pro 11" v LTE a 512 a Apple Care pres 1700 CAD - to uz je regulerni Macbook Air
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FARFELOO: No právě tak to taky vidím a proto mi nepřijde (pokud zrovna řeším iPad) nějak moc důležité na tu M2 čekat. Zvlášť když není jistě jestli kdy bude
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KAZATELL: Reálně asi jen podpora ProRes a rychlejší Neural Engine. Ale M2 by méně kanibalizoval Air. Takže to bude hlavně Pro marketing
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: V čem bude M2 na iPadu lepší než M1. Pokud opravdu neudělají nějaký dualboot tak dokud bude iPad podporovaný tak se ani s M1 nezadýchá
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    KOC256: ;-) bohuzel, je to presne tak jak rikas!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRAP242:
    nechci, pak bych to chtěl :-)
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    KOC256: mrkni se do nejakyho iWantu nebo iStyle.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRAP242:
    TO mi taky nekdo rikal, stejne tak nejake ty herce, ze to je plynulejsi pri scroolu, ale jak moc to je zretelne, pokud mas jen to “Horsi” zarizeni?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    KOC256: ten displej mi prijde vyrazne lepsi. ale uznavam ze air je dobrej kompromis.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRAP242:
    Co na tom deláš? Co umí PRO pro tebe více než AIR s M1?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FARFELOO: to jsem dlouho zvazoval. Nakonec jsem si rek ze stredni cesta neni uplne dobra, a kdyz uz tak uz ten top model.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Rozumím, ale jako počítač ho beru spíše na cesty...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No vsak. Pripojim k iPadu monitor a budu moct s iPadem pracovat na vetsim display plnohodnotne.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Otázka je, kdy M2 iPad vyjde, podle mě to neni priorita, tak zase zjara? S ohledem na to, že ty čipy potřebujou v laptopech.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Jo to vím, ale jako malý počítač mi to slouží už dneska...
    Já spíše narážel na ten externí monitor...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: To s Macbookem nijak nesouvisi. Na iOS 16 muzes s iPadem (s Mx cipem) pouzivat Stage manager a tak mit z iPadu defakto maly pocitac.

iPadOS 16 takes the versatility of iPad even further - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/newsroom/2022/06/ipados-16-takes-the-versatility-of-ipad-even-further/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Nemám MB, takze toto se me netyka... JInak s tou zarukou mas pravdu, pokud ho planujes prodavat. Ja proste u iPadu cekam to ze to bude takovy lepsi table, na cestach notebook - mam k nemu pero i klavesnici (tu s touchpadem).
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRAP242: Pokud nepotřebuješ 12”, tak je podle mě dobrý čas koupit M1 Air
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam