• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    SASH
    SASH --- ---
    SARKAPRO: to vůbec neznám, jdu si to vyguglit ;)
    SARKAPRO
    SARKAPRO --- ---
    jo já myslim, že to tak bývá ne? na každou písničku něco jinýho
    já jsem dneska byla v Blanca dance na Moraváku 13 v pět odpoledne a byly jsme tam 4 a ok
    SASH
    SASH --- ---
    jako byla dobrá, sympatačka, v pohodě,k bavilo, jen to nebyla ucelená sestava, ale na každou písničku mini sestavy...plus sem tam možná nějaká improvizace;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: Sestava se dělá podle hudby, takže se v jedné choreografii některý pohyby opakujou. Třeba to neuměla a pletla to .)
    SASH
    SASH --- ---
    SARKAPRO: no dobrý, bavilo mě to hodně, je to docela vtipný cvičení .)) akorát tam bylo dost narváno teda...plus mi přišlo, že cvičitelka spíš tak nějak improvizovala (prostě různý poskakování a kroucení se), než že by měla nachystanou sestavu...nevim jestli to je normální a sem jen zvyklá z aerobiců na něco jinýho?
    SARKAPRO
    SARKAPRO --- ---
    SASH: tak jaký to bylo? ;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Taky dneska jdu zařádit na kolegyni .)
    SASH
    SASH --- ---
    SARKAPRO: já půjdu dneska poprvé ..do wellnessbrno na Masaryčce ;) tak kdyžtak potom poreferuju
    BECKO
    BECKO --- ---
    Holky dotaz - co maj vaše cvičitelky za aparaturu? Musím něco koupit a sem trochu bezradná .)
    SARKAPRO
    SARKAPRO --- ---
    Ahoj, nejste tu někdo v Brně a nemáte nějaký zkušenosti?
    Já jsem byla párkrát v Majda agency a super!
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    ja jdu ve ctvrtek, predcvicuje spoluzacka, jsem zvedava :)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    jak sem tak koukala na to video tak to vypada, ze to bude dost fajn na horni brisni svaly.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: ne, vůbec právě...
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ani podle jména si ji nenašla?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: díky.. :) tak zrovna tu na co jdu jsem tam nenašla... tak to jsem na to zvědava... ještě tu je jedno studio a tu jsem tam našla, akorát je ted nemocná a ja jsem nedočkavec.. tak to risknu
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Na zumba.com když si dáš find instructor, napíšeš město a vyjedou ti tam všichni certifikovaní instruktoři.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak jsem se tady z toho přihlásila na středu na Zumbu.. nemam tam na to žádný reference a nevim jestli je to ofiko cvičitelka, páč Zumba centrum je v Jablonci a tam se mi dojiždět asi nechce :) ... tak snad to bude dobry...
    BECKO
    BECKO --- ---
    NIKUSKA: Ve Vyškově, to je trochu z ruky .) Mám zatím takový menší komorní skupinky o deseti lidech, takže se docela těším. Narvaný sály kde třetí řada nevidí na kroky mě totiž dost děsí.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: to je super, a kde budes cvicit? asi ne v praze, zejo?
    BECKO
    BECKO --- ---
    NIKUSKA: Tanya Beardsley, tu první sestavu na Shakiru budu taky cvičit ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam