• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: To Pose vypadá jako docela uskákaná dřina, ale to Mueve La Colita taky a dá se. Záleží jak často tu hodinu má a jestli je víc takhle odvážnejch .)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jo to jsme taky tancovali.. tty hodiny máme koncipovany tak nějak spíš něco mezi začátečník - pokročilej.. ale já bych klidně šla do něčeho těžšího.. zkusim schválně si s tou naši pokecat, jestli by neudělala jednou tejdně nějakou hodinu pro pokročily, že by tam byli těžši sestavy, rychlejši.. :) ale to už asi časově a fyzicky neutáhne...
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Tak do zumby patří i prvky jako břišní tance, rock´n´roll, prostě co do toho dá ten instruktor. Není to samozřejmě většina hodiny, ale částečně to tam být může. Zas záleží jak je ta skupina pokročilá, pro začátečníky by to byl mor .)
    Já třeba tancuju tohle: http://www.youtube.com/watch?v=CdXH4k5oRt4&feature=related a poprali se s tím zatím všichni více než se ctí .)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    fakt pěkny.. :) akorát už mi to nepřijde jako Zumba ale spiš jako hiphop.. :) kdyby tohle u nás na hodině rozjela.. tak bych byla samozřejmě nadšena, ta holka je fakt dobrá!! .... ale 95% ženskejch, co na tu zumbu u nás chodí by tohle nedalo
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=eGjM06Zrgws&feature=related
    Skvělá sestava na Daddy Yankee - Pose

Taky vidíte u levého sloupu tu třímetrovou příšeru s šátkem na bellydance? Wtf?
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    BECKO: ok, díky, mrknu na ní, až budu v centru... já mám spíš větší prsa, takže hledám řádnou podporu :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Konkrétně mám tuhle: http://www.moveactive.co.uk/products/high_impact_sports_bras/nike/nike_strength_sports_bra/70/ ale byla spíš kolem tisícovky. Každopádně si ji nemůžu vynachválit. Nejsem sice moco bdařená, ale všechno drží, nic nebolí, doporučuju.
    BECKO
    BECKO --- ---
    RUDIEE: Nike, mrkni do A3.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    Ahoj, začala jsem chodit na zumbu a jsem z toho nadšená. Nicméně hned jsem zjistila, že bez sportovní podprsenky to nepůjde. Můžete mi nějakou doporučit (typ, značku), se kterou máte třeba dobré zkušenosti? (Tak do 800 max.)
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://zumbashop.cz/index.php?page=page2

Budou se tu objevovat zumba párty po celé ČR!
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SAT_ANN: tady prý lola je supr!! jinak je zde spousta lekcí za přívětivou cenu http://praha.euforie.cz/rozvrh-hodin/
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Musíš se zeptat v tom konkrétním studiu, každý to má jinak.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: spíš asi jindy nemá čas.. všecko to má narvany na pondělí a utery... pak je tam ještě jedna, ta prej docela ujde, a ta jedna, jak jsem psala - ta nešika.. tak počkám do leta, až se do toho dostanu a pak se optám, jestli by neuvítali další... :)
    akorát teda vůbec nevim, jak to funguje, když pracuejš pro nějaky studio, že tam máš lekce, jak to platěj..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: No cvičitelky musí taky někdy fungovat .)) Kór jestli dělá třeba ještě něco jinýho - jinej sport.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: já to taky nezkoušela a zatim něto nijak ani neláká... mám cvičitelku, co my vyhovuje... je skvěla.. časově to taky vychází.. akorát škoda, že jen ponděli a utery, klidně bych chodila vickrát... :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ono těžko soudit když sem na té hodině nebyla, ale slyšela sem, že má ta holka dělat zumbu a najednou ve schránce leták na Latino Fitness. Ještě má hodinu dvakrát dražší než já.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jj.. taky jsem to už postřehla.. Latino Dance třeba...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Lol, u nás se vyskytly lekce "Latino Fitness", dobrá ochcávačka.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jenom bych chtěla upozornit, že tyhle ceny jsou pro moje cvičenky a známý .) Na letácích pro cestovky je tam fixní cena 2.690,- Kč.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak pro Brněnské nebo okolní návštěvnice hodin tu mám jednu nabídku..

28.5. - 30.5. 2010

Chtěla bych Vás pozvat na víkend do Luhačovic, kde se budeme válet, relaxovat a cvičit.

Čeká Vás vstup do bazénu bez omezení, 1 hodina sauny a půl hodina whirpool a cvičení Zumba!

To všechno od 1.970,- Kč/osoba

*Cena se odvíjí podle počtu přihlášených osob*
    *do 10ti osob – 2.500,- Kč/osoba*
    *do 15ti osob – 2.300,- Kč/osoba*
    *do 20ti osob – 2.200,- Kč/osoba*
    *nad 20 osob – 1.970,- Kč/osoba*

Hotel ADAMANTINO se nachází v těsné blízkosti Luhačovické přehrady. Ubytování nabízíme ve dvoulůžkových pokojích s balkonem, TV-SAT, s vlastním WC a sprchovým koutem.

Cena zahrnuje: 2x ubytování, polopenzi, vstup do bazénu bez omezení, 1 hodinu sauny za pobyt, 1/2 hodiny Whirlpool za pobyt, cvičení Zumba 1x denně

Poplatky na místě: Rekreační poplatek ( 45,-Kč /pobyt/dosp.osoba od 15 let), parkovné 20,-/noc/auto

Cena nezahrnuje: fakultativní služby na místě, masáže, kosmetika, kadeřnictví, tenisový kurt a ostatní služby hotelu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam