• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    Ahoj, začala jsem chodit na zumbu a jsem z toho nadšená. Nicméně hned jsem zjistila, že bez sportovní podprsenky to nepůjde. Můžete mi nějakou doporučit (typ, značku), se kterou máte třeba dobré zkušenosti? (Tak do 800 max.)
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://zumbashop.cz/index.php?page=page2

Budou se tu objevovat zumba párty po celé ČR!
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SAT_ANN: tady prý lola je supr!! jinak je zde spousta lekcí za přívětivou cenu http://praha.euforie.cz/rozvrh-hodin/
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Musíš se zeptat v tom konkrétním studiu, každý to má jinak.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: spíš asi jindy nemá čas.. všecko to má narvany na pondělí a utery... pak je tam ještě jedna, ta prej docela ujde, a ta jedna, jak jsem psala - ta nešika.. tak počkám do leta, až se do toho dostanu a pak se optám, jestli by neuvítali další... :)
    akorát teda vůbec nevim, jak to funguje, když pracuejš pro nějaky studio, že tam máš lekce, jak to platěj..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: No cvičitelky musí taky někdy fungovat .)) Kór jestli dělá třeba ještě něco jinýho - jinej sport.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: já to taky nezkoušela a zatim něto nijak ani neláká... mám cvičitelku, co my vyhovuje... je skvěla.. časově to taky vychází.. akorát škoda, že jen ponděli a utery, klidně bych chodila vickrát... :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ono těžko soudit když sem na té hodině nebyla, ale slyšela sem, že má ta holka dělat zumbu a najednou ve schránce leták na Latino Fitness. Ještě má hodinu dvakrát dražší než já.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jj.. taky jsem to už postřehla.. Latino Dance třeba...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Lol, u nás se vyskytly lekce "Latino Fitness", dobrá ochcávačka.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jenom bych chtěla upozornit, že tyhle ceny jsou pro moje cvičenky a známý .) Na letácích pro cestovky je tam fixní cena 2.690,- Kč.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak pro Brněnské nebo okolní návštěvnice hodin tu mám jednu nabídku..

28.5. - 30.5. 2010

Chtěla bych Vás pozvat na víkend do Luhačovic, kde se budeme válet, relaxovat a cvičit.

Čeká Vás vstup do bazénu bez omezení, 1 hodina sauny a půl hodina whirpool a cvičení Zumba!

To všechno od 1.970,- Kč/osoba

*Cena se odvíjí podle počtu přihlášených osob*
    *do 10ti osob – 2.500,- Kč/osoba*
    *do 15ti osob – 2.300,- Kč/osoba*
    *do 20ti osob – 2.200,- Kč/osoba*
    *nad 20 osob – 1.970,- Kč/osoba*

Hotel ADAMANTINO se nachází v těsné blízkosti Luhačovické přehrady. Ubytování nabízíme ve dvoulůžkových pokojích s balkonem, TV-SAT, s vlastním WC a sprchovým koutem.

Cena zahrnuje: 2x ubytování, polopenzi, vstup do bazénu bez omezení, 1 hodinu sauny za pobyt, 1/2 hodiny Whirlpool za pobyt, cvičení Zumba 1x denně

Poplatky na místě: Rekreační poplatek ( 45,-Kč /pobyt/dosp.osoba od 15 let), parkovné 20,-/noc/auto

Cena nezahrnuje: fakultativní služby na místě, masáže, kosmetika, kadeřnictví, tenisový kurt a ostatní služby hotelu
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    SAT_ANN: Jojo, měla bych stejný dotaz...
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    vlastně jsem zjistila jen tyhle 2 odkazy
    http://www.centrumtance.cz/tanec/Rozvrh.asp?S=&ttan={5202745B-8254-46BF-A9EB-EDB8F994A758}&mr=PRAH
    http://www.fittop.cz/
    s tim ze centrum tance je pekne drahy a ten fittop bude dost plnej podle aktualnich informaci :-(
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    ahoj,chtěla bych se zeptat na osvědčenou zumbu v Praze - tím myslím dobrá předcvičující,příjemná atmosféra a aby lekce nestála 150...co jsem tu četla a koukala na internet tak jsem moc nevybrala.
    Ještě jsem to nikdy nezkoušela a nechci se nechat otrávit hned na první lekci,což se mi stává dost často...dík za odpověď
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: byla taková prkenná, nemělo to vůbec dynamiku, příšernej výběr muziky, chyběl tomu šmrc, jako jedno s druhym, fakt nedokážu přijit na jedinou věc, co by se mi libila.. no, trochu jsem ztrhla lavinu a o mě odešlo dalších pět ..ale zbytek zůstal.. ono, když někdo nezná tu dobrou zumbu, tak mu tohle asi přišlo dobry...

tak to se na video těšime.. ;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Je to o prachách, co si budem vykládat. Ale ona se tím odrovná sama že má špatný hodiny. V čem přesně se ti to nelíbilo? Hudba? Choreografie? To, že jsi odešla v půlce hodiny je teda solidní průser, tam muselo být něco špatně. Odcházeli i jiní?

Snad vám brzo natočím nějaký choreografie a ukázku z mojí hodiny ,) Dneska mám oslavičku, pak jdu na hodinu a pak zase slavit a pak zase tančit, snad nepřijdu už na hodinu ožralá, to by bylo něco ,)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak jsem byla na zumbě na novy cvičitelce.. a jako je příšerna..! už na ni nikdy nejdu.. v půlce hodiny jsem se sebrala a šla pryč, protože mě to vůbec nebavilo, bylo to suchy, bez jiskry a ona byla dřevo a určitě před tim musela dělat dlouho aerobic.. jako i já bych tu hodinu dokazala asi udělat lip.. nevim, jestli ma certifikat, ale jestli to fakt dávaj každymu bez prokázání nějakejch dovednosti, tak to je špatně prostě...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jako teoreticky se dá v pohodě dostat SA a na tom samým místě by vás vyzvedl autobus.. šlo by o víkend 28.5. - 30.5. 2010.

V ceně je 2x ubytování, polopenze, vstup do bazénu bez omezení, 1 hodina sauny a půl hodiny whirpoolky plus 1x denně zumba. 2.835,- Kč
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jee.. tak to je fakt dálka.. škoda :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam