• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Jestli chceš shodit špek, tak to funguje stoprocentně .) Zapojuješ celý tělo a pokud budeš chtít zamakat víc, u určitejch kroků můžeš jít třeba níž a jet víc na zadek nebo zatínat břicho a hlavně správně dýchat a nezadržovat dech a hodně pít. Někteří tvrdí, že se na zumbě spálí stejně nebo víc co na spinningu, ale je to dost nepřesný.. u zumby i u spinu se můžeš sedřít stejně jako si jet jenom pianko, záleží na kondici, náladě. Ale každopádně se spotíš a pobavíš, to ti garantuju .-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    BECKO: super! a vezmu běžecký boty asics. A pěkně to asi spaluje špeky, co? Snad tam nebudu jediný poporodní povadlý špekoun :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mimochodem na zumbashop.cz se velmi brzo objeví nová letní kolekce a stojí to za to .)!
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Ahoj, vezmi si něco pohodlného. Na zumbu můžeš mít cokoliv, krátkou sukni, kraťasy, obtáhlý elasťáky, volný tepláky.. zkrátka v čem se budeš cítit pohodlně, uvolněně a v čem se ti bude dobře pohybovat. Doporučuju tílko nebo tričko z funkčního materiálu, potit se do bavlny je o nervy. Mikinu budeš po minutě zahazovat. Taky ručník a spoustu pití. A lehký boty nejlíp s odpruženou patou.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Ahoj, chystám se v neděli prvně na zumbu a nevím co si mám vzít na sebe :D teplák dlouhý - tříčtvrteční - krátký, triko/mikča/tílko??
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Dnes jsem byla poprvé na zumbě, málem jsem tam vypustila duši, ale musím říct, že mě to mo chytlo a budu snad chodit dál:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tyjo, ale ta zumba je opravdu bezva, love it :)).
    BECKO
    BECKO --- ---
    BEDRISKA1: Nene, zatím je nás deset. Zítra mi má vyjít inzerát v místních novinách a počítám, že se ještě budou přihlašovat na poslední chvíli.
    BEDRISKA1
    BEDRISKA1 --- ---
    BECKO: A celkově? Doufám, že jsme se nepřihlásily jen my dvě :-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    BEDRISKA1: No zatím jste z Pardubic stále jen dvě .)
    BEDRISKA1
    BEDRISKA1 --- ---
    BECKO: Komunikovala jsi s kámoškou, já jsem ta druhá :-) ale víkend se Zumbou jsem objevila tady, to je fakt :-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    BEDRISKA1: Jé tos byla ty z těch Pardubic .)? Teda ty internety sou ale malý .)
    BEDRISKA1
    BEDRISKA1 --- ---
    KALHOTKA: Ahoj, stačí dorazit do Pardubic a pak už můžeš pokračovat s námi ;-)
    BECKO: Ahoj, prosím tě, přihlásily už se ti nějaký další holčiny, krom nás z Pardubic? Samozřejmě hodím odkaz na FB, třeba se někdo chytne ;-)

RUSALKA: Taky budu mít před zkouškama a proto mi to příjde jako dobrý rozptýlení :-D
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    KALHOTKA: Achjo, to je docela daleko a hlavně budu mit pred zkouskami, tak pochybuju, ze bych byla schopna nekam jet :(.
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: To je bez dopravy ,) Máš to docela štreku.. ale jedou mi i holky z Pardubic třeba .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: No já po dvou hodinách počítám andělíčky a hroutím se, protože instruktor většinou jede několikrát víc než lidi co mu přišli na hodinu, aby byl vidět pohyb a protože už to zná atd atd. Když sem chodila na hodiny "z druhé strany", tak bych si taky dala dvě po sobě, teď už na to ale fakt fyzicky nemám. Celej týden bych trpěla s nohama a to mi za to nestojí.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Jůů, to je dobře veselý, to by mě baviloo :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ó děkuji .)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: dobře ty!!! moc pěkný.. k tobě bych šla :)

BECKO
    BECKO --- ---
    Dneska sem vám natočila dvě videa dámy .)

Mueve La Colita
    http://www.youtube.com/watch?v=4dNF1jhU7ow

Walk It Out
    http://www.youtube.com/watch?v=8MeW3xShnrs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam