• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: To je bez dopravy ,) Máš to docela štreku.. ale jedou mi i holky z Pardubic třeba .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: No já po dvou hodinách počítám andělíčky a hroutím se, protože instruktor většinou jede několikrát víc než lidi co mu přišli na hodinu, aby byl vidět pohyb a protože už to zná atd atd. Když sem chodila na hodiny "z druhé strany", tak bych si taky dala dvě po sobě, teď už na to ale fakt fyzicky nemám. Celej týden bych trpěla s nohama a to mi za to nestojí.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Jůů, to je dobře veselý, to by mě baviloo :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ó děkuji .)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: dobře ty!!! moc pěkný.. k tobě bych šla :)

BECKO
    BECKO --- ---
    Dneska sem vám natočila dvě videa dámy .)

Mueve La Colita
    http://www.youtube.com/watch?v=4dNF1jhU7ow

Walk It Out
    http://www.youtube.com/watch?v=8MeW3xShnrs
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: jasně chápu:) Já neřikám že je špatná, jen že tam jsou lepší:) Jen je pravda, že ty hodiny jsou opravdu v špatné hodiny.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: No já k ní taky chodim, ale spíš jen protože cvičí v hodiny, který se mi hodí. Jinak preferuju Lolu, je o 100 % lepší a je na ní vidět, že je profesionalní tanečnice a i ty hodiny jsou náročnější a uplně o něčem jiným než klasická zumba:)
    Každopádně souhlasim, že studio euforie je parádní s osobitým přístupem a hezkými prostory ( i když ta velká tělocvična pořád nic moc, ale pracují na ní:) )
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: A bylas teda na jedné hodině nebo na dvou po sobě?
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: Byla si u Dity?
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    KALHOTKA: Koukám, že zumba byla supr dokonce dvakrát ;)).
    Jojo, souhlas, příjemná byla určitě jakási anonymita, bylo nás tam celkem dost, ale osobního prostoru dostatek taktéž :).
    Líbilo se mi, že ji to fakt bavilo...byla docela akční. Narozdíl třeba od naší petřinské 'mašiny', která s úderem sedmé hodiny začne cvičit, ani nepřivítá, neusměje se a s osmou hodinou to beze slova balí.. Tam jsem byla jednou :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Jo pohoda, tak nějak by to mělo vypadat. Chvilku sem si myslela, že ty gatě má na sobě jenom namalovaný ,)
    BECKO
    BECKO --- ---
    RUSALKA: Všechno je hrozně individuální, časem si každej najde to svoje. Sem ale ráda, že můžu poradit .)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Tyjo, tak takhle zdaleka vybavená nejsem :). A mimochodem, BECKO, díky za tipy, je hezký to číst takhle v kostce :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Tepláky mám z gazella.eu, občas narazím na dobrý teplákový kousky za pár korun v Terranově a samozřejmě funkční prádlo třeba Klimatex, Nike, Adidas, Reebok, Puma.. Podprsenku a kalhotky mám od Nike a nemůžu si je vynachválit. Jinak samozřejmě nakupuju na zumbashop.cz .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Jasně, ale aby ti to nepřineslo spíš starosti než radost.. Nechceš se přede oddělat, ale pobavit se. Fakt dej na mě, jdi na jednu hodinu a pokud se na to budeš cítit, zamluv si příště dvě. Opačnej systém by se nemusel fyzicky vyplatit.
    Obleč si v čem se budeš cítit pohodlně, na Zumbu se nosí i sukně. Já teď přemýšlím o zakoupení kraťasů a návleků .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: No jedna opravdu intenzivní hodina je podle mě lepší než dvě, fakt na to bacha je to hodně energeticky náročný.. jestli ses dva roky nehýbala riskuješ svalovou horečku nebo přetažení a to by byla škoda, promysli to.
    KALHOTKA: Čeho seš míšenka jestli se můžu zeptat .)? Celá hodina v podstatě stojí a padá na instruktorovi, takže dej na doporučení určitě.

Dneska sem měla na hodině dámy, který celej život cvičily jen aerobik a fakt nebyly schopný přidat boky nebo pochpit raz dva tři raz dva tři na salsu. Neexistovalo. Bavily se, ale ty pohyby byly brrr.
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: V pohodě to je jen warm up - zahřátí. U toho sou dovolený trochu aerobik pohyby, ale ne zas tak moc jak to má ta holka. Jsou to cca 2-3 písničky na začátku hodiny na rozehřátí a ty můžou trochu připomínat aerobik, ale pak už je normální tanec neboj .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Hele já bych být tebou fakt začala radši jen jednou hodinou, dvě po sobě by se ti nemusely vyplatit - můžeš se přetáhnout a pak máš vystaráno. Chce to postupně.
    No vem si pohodlný oblečení, boty nejlíp aerobikovky s odpruženou patou, ručník a spoustu pití. Nedoporučuju nosit bavlnu, radši funkční prádlo co pořádně saje. Když nebudeš stíhat nebo vědět krok, urovnej nejdřív nohy a pak přidej ruce. A pořád se hýbej, nestůj. No a dobrou náladu si vezmi žeano .)
    Dej si taky pozor na to, ať moc nevyšpuluješ zadek, bolely by tě záda. A u ostatních kroků bacha na rotaci kolen - např. u merengue. A to i na lokty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam