• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    dejmy = dojmy, hehe
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Tak zumba vladne uz i tady jo? peciš, davam do sledovanych.. chodim na ni a dokonce sem si dala i zumba vikend - ale asi naposled :)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    BECKO: ok, díkec

pak dám vědět dejmy, lektorka bude Lenka Němečková, tak kdyby někdo znal...
    BECKO
    BECKO --- ---
    _AMBRA_: Mě už se ty videa postupem času líbit přestaly, protože už tam vidím ty chyby :) Ale dodám další a lepší.

Vůči instruktorovi je blbý jen když stojíš jak solnej sloup nebo si sedneš. Všechno ostatní je naprosto v pohodě ;). Jde o to, aby ses pobavila, zatančila si a zapotila se. Jestli jde někdo doleva a ty doprava to je to poslední. Žádná spartakiáda ani mažoretky neboj .)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    BECKO: děkuju za videa co jsi sem hodila ze svého cvičení! (aspoň už vím, co můžu čekat:)
    příští pondělí jdu na první hodinu, tak kdyby tam byla podobná sympatická kočka, jako jsi ty, tak by mě tu dozajista chytlo!!! ten rytmus je super, má to náboj a energii...

a zajímalo by mě, pokud se nechytám, můžu si tančit podle svého, jak tu hudbu cítím já (když se absolutně nechytnu) nebo je to vůči instruktorce blbý??
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Opět Plzeň:

MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Pro plzeňské:

CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    LENTILA: http://www.scpalmovka.cz/
    Na hodinu se musíš objednat. Hodiny mají dobré (chodím na Lucku a jsem spokojená).
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    CARIBOO: a mas nejaky odkaz?vis jestli amj volny mista maj dobry hodiiny...
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    SCATVISION: Ahoj, já chodím do SC Palmovka na Lucku jsem moc spokojená. Můžeš vyzkoušet :-).
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    zdravím a taky se přidávám do klubu:)byla jsem zatím na dvou hodinách minulý týden,ale teda chytlo mě to:)
    BECKO
    BECKO --- ---
    No a hodiny budou v prostorech západomoravské vysoké školy - v tělocvičně.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak v Třebíči se můžete těšit na hodiny Zumby vždy v pátek v 16:00 hodin, studenti za 40,- a ostatní za 60,- Kč. Instruktor - já .)
    SCATVISION
    SCATVISION --- ---
    ahoj vespolek - nějaké tipy na Zumbu v Praze? Nutno večerní hodiny..jsem z Vršovic..;) díky předem..
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    Zdravim vás všechy :)
    chtěla jsem se zeptat, nevíte o nějaký šikovný holčině co trénuje zumbu někde v praze a dá se sní domluvit ohledne dvou ruznejch dnu na pravidelnej trénink.Mám totiž práci kde pracuju kratkej dlouhej 12 hodin a většinou co jsem našla za terminy jsou vzdy ten samej den...předem moc děkuju!
    BECKO
    BECKO --- ---
    Dámy jste tu některá z Třebíče?
    BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Tak co Daniala a workshop? Líbilo?
    KALHOTKA: Tak co, pojedeš .)? Holky už jsou nahlášený!
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    Tak jen pro info. Dnesni hodinu bohuzel budu muset zrusit. Jde o drobne zdravotni duvody. V pripade zajmu se budu tesit pristi tyden :o)
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    KALHOTKA: Ahoj, my pojedeme s kamarádkou z Prahy, tak kdyby ses rozhodla jet taky, tak v autě zatím místo je :-).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Tak přeju hodně zdaru a těším se na nějaký video. Užij si Danielku, je úžasná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam