• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    me boli vsechno :D ale nechodim pravidelne, na tom musim zapracovat. a nosim tilko, leginy a na tom sukynku, protoze se pak sobe vic libim v tom obrim zrcadle :)
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: je maskarni zumba jo? kecas!! tak to chci videt!! jinak me osobne neboli vubec nic, jen nekdy trisla, coz teda uprimne moc nechapu :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: ono mě to bohužel bolí úplně pokaždý a dlouhodobě, jinak žádné jiné svaly..
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MIMISEKU: Mě nic nebolí,ale řiká se nic se nemá přehánět:)možná je lepší třeba tři dny nejít.když tě něco bolí ne?:)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    SHAMMANIC: klasický oblěčení na aerobic,ale plánuju si koupiti ty široké kalhoty:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Bolí vás něco ze zumby?
    Já neměla nikdy z ní namožené svaly, ale fakt hrozně moc mě bolí bérce. Instruktorka říká, že jak začneme dělat novou choreografii, tak se tohle může objevit, a že to je z pohybu nártu, ale když jdu ty dny za sebou, tak ten 3. už blbě chodím a mažu to Ibuhepou.
    Znáte? Pomáhá něco?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: fotku určitě pak budu mít z maškarní zumby, to bude últ :D
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: :) pohodlný dlouhý černý tepláky - tenčí, volnější, a nějaký ten barevný top - tílko, vše no name, jen do bot jsem ale investovala a koupila Nike na tanec, abych si nerakvila už nohy drsnejma běžeckejma neklouzavejma botama.
    Ježíšek údajně doveze nějaké Zumba triko a Neywer volný šusťáky ;)
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Tak zmenime tema, co? i kdyby se jedna z vas (nas) rejpala po vecerech v pritelovym hovne, tak to ty druhy muze bejt uplne jedno.. takze FB neFB, serte na to :)

Co teda nosite na sobe?? klidne fotky..
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    MIMISEKU: OMFG, dost ot
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    _AMBRA_: to je nějakej tvuj názor na fb.....vůbec nevim proč to tady vytahuješ nikdo v týhle diskuzi neni na tvuj názor na fb zvědavej....
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    _AMBRA_: myslíš tím, že to, že se stýkám se vzdálenou rodinou prostřednictvím FB, ze mě dělá ovci?? Tos přehnala, nemyslíš?
    Jsem ráda, že sdílíme spolu fotky a zážitky, nehraju tam hry a obsah mám viditelný jen pro koho chci, ani mě nelze na FB vyhledat, a mezi přátele mám jen opravdové přátele a rodinu - na tomto nevidím nic špatného, k odsuzování.

Ovce instruktorky - např. čekají na názor své velitelky, která řekne: tahle písnička je dobrá/špatná a ihned tento názor berou za svůj a hlásají ho dál, totéž ohledně poslední kolekce zumba oblečení, hodnocení nových instruktorek - čeká se na názor velitelky, pak loajálně ji lezou do zadku. Nevím proč.
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    MIMISEKU: ale no tak, od toho je přeci skyp, díky němu jsem neustále v kontaktu s rodinou v Dánsku .)

(už jen to, že tu uvádíte stádní chování nějaké instruktorky, a jejich příznivkyň na FB... ovce jako ovce)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    _AMBRA_: ale no tak.. FB je takový, jaký si ho uděláš. Jsem mu vděčná za kontakt s rodinou, která žije daleko v zahraničí a jen tak se asi nesejdeme..
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    smrt FB
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    GABUSHKA: no tak znas holky ne :) dyt chodej ve dvou i na zachod... ale presne jak pises, na tomhle to vzdy ztroskota, tak taky budu chodit sama teda, kdyz vsichni chodite sami..
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MIMISEKU: A kde na netu jako na facebooku???
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: já myslím, že ji mají rády jen její ovečky stádní, které my ostatní říkáme Armáda :D trochu pubertální a nafrfněný. Dost na netu hodnotí lidi - ostatní instruktorky, co dělají blbě a tak, přitom sama vůbec netančí, jen skáče, ruce ji skoro nic nedělají, ale umí se prezentovat, na FB coby Zumba Plzeň, takže když chceš cvičit v Plzni, na netu ti ji vyhodí jako tu první.
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    SHAMMANIC: Já chodim skoro všude sama..většinou se najde nějakej ten nadšenec co si řekne ,že by měl se sebou něco dělat...tak jde se mnou vydrží chodit potom ještě tak 3x..pak to funguje tak,že nemá čas něco mi do toho přišlo sem nemocná a pomalu to úplně vyšumí:)takže radši sama než se někoho doprošovat..a hlavně tam jedu sama za sebe nepotřebuju k tomu mít někoho koho znam vedle sebe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam