• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MIMISEKU: A kde na netu jako na facebooku???
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: já myslím, že ji mají rády jen její ovečky stádní, které my ostatní říkáme Armáda :D trochu pubertální a nafrfněný. Dost na netu hodnotí lidi - ostatní instruktorky, co dělají blbě a tak, přitom sama vůbec netančí, jen skáče, ruce ji skoro nic nedělají, ale umí se prezentovat, na FB coby Zumba Plzeň, takže když chceš cvičit v Plzni, na netu ti ji vyhodí jako tu první.
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    SHAMMANIC: Já chodim skoro všude sama..většinou se najde nějakej ten nadšenec co si řekne ,že by měl se sebou něco dělat...tak jde se mnou vydrží chodit potom ještě tak 3x..pak to funguje tak,že nemá čas něco mi do toho přišlo sem nemocná a pomalu to úplně vyšumí:)takže radši sama než se někoho doprošovat..a hlavně tam jedu sama za sebe nepotřebuju k tomu mít někoho koho znam vedle sebe...
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MIMISEKU: Mě celkově naštvala,když jsme byli po hodině v šatně a ona se tam bavila se svojí kamarádkou jak tam některý ty lidi stojí a necvičí...tak ksakru,když jim to nejde tak se někdo prostě stydí a je mu to blbý...tim mě teda dostala...nehledě nato,že mi ani neodpověděla na pozdrav:Dbud mi to jen přijde,nebo fakt nosánek nahoru...
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: no jako vim no, mam kolegyni, ktera ma ted taky maly mimco :) ono je to vzdycky neco, nic neni prochazka.. tak to te teda obdivuju a smekam (a zavidim), ze si takhle akcni..
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: já pracovala i během šestinedělí :D a ne úplně nenáročnou práci (mudr.) Přestala jsem až nedávno a kdybych měla porovnat a asi mi dají ostatní maminy za pravdu, zlatá každá práce oproti celodenní péče o mimino, furt zpocená, zchvácená, sotva stíháš jídlo a wc, psychika první půlrok nanic, moje mimi bylo totiž nespavec a bylo to šílený.
    Od toho roka se vše zlepšilo a začala jsem na sobě makat, teda se zumbou je to makání spíš taková pařba, při které se navíc jen tak mimochodem i hubne a tvaruje postava :D i na psychiku relax.
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: tak predpokladam, ze ditetem si prestala taky chodit do prace, ne? :) ja mam prace dve, takze to neni tak, ze rikam, ze nemam cas a pritom ho mam, ja ho fakt nemam, neb z jedne prace jdu rovnou do druhe...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: sama :) a jak jsem psala, do dítěte jsem nestíhala nic a pak jsem najednou musela :D jinak by mi doma hráblo, člověk vypadne večer ven hrozně rád.
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Tak koukam, ze tady maminy chodej denodenne a petadvacitky (ja) po 2 hodinach za sebou uz nemuzou :) to me snad donuti chodit casteji nebo co..

A ja se zase zeptam, chodite sami? nebo s kamoskama? .))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: Monika mi není taky sympatická a její styl je na mě jakoby primitivní, hecovací pozlátko a pak jen hopsačka, žádná taneční choreografie, hodněkrát stejný pohyb - jednoduchý a monotonní. Eriku mám ráda jako člověka i jako tanečnici. Krom toho se M. chová ke kolegyním jako kráva, dělá si reklamu u jejich plakátů na jejich zumbatony, cpe se kam může a propaguje se stylem přes mrtvoly. Přitom tančit neumí a říká, že salsu nerada na zumbě, protože ji ostatní umí líp než ona a to nesnese. Ale má slušnou armádu oddaných ovcí, se na FB často pobavím :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Aha jo to uz jsem taky vlastne zahlidla (http://www.dvdsales-x.com/zumba-fitness-dvd-set-p-2474.html) ale bez ukazky a prave vzhledem k te snizene cene jsem nevedela co od toho cekat - ackoliv tedy pisou ze to obsahuje dvd pro zacatecniky, pokrocile atd. ale ta sleva mi prisla az podezrela. Tak asi je to jen tim ze uz je to starsiho data - coz nevadi.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    _LUCI: 399 je skvela cena, ale i tech aktualnich 890 je slusnych na to co to obsahuje. Diky za tip
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    _LUCI: tak to si mi napsala akorát do noty, jsem zjistila, že u nás je zumba jen večer, a to nemám hlídání :/
    takže tý dyvka jak jsi sem hodila stojí za to a mám si napsat ježíškovi? :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Doporucil byste mi nekdo nejake (profi) video (na DVD, nikoli youtube apod.) kt. by obsahovalo jak hodiny pro zacatecnika tak postupne pro stredne a pak vice pokrocile? Koukala jsem se na jakysi Zumba Workout DVD Set (nebo nekde tomu rikaji Zumba Total Body Transformation DVD ale je to to same), ukazka vypadala dobre. Ma to nekolik dilu - od zacatecniku po pokrocile. Neni to ale nejlevnejsi. Potrebuju neco na cem si doma nachytam ty kroky (treba ze si to pustim zpomalene nebo xkrat opakovane - jinak se mi nedari rozkodovat pohyby na jednotlive prvky abych vedela jak je mam reprodukovat), protoze jsem nikdy nechodila ani na aerobik a v hodine je to na me moc rychle, mam navic blbe prostorove vnimani takze bych potrebovala mit instruktorku presne pred sebou coz se ne vzdy podari.
    Tak jestli mate nekdo zkusenost s timhle konkretnim, nebo muzete doporucit nejake jine.?
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MIMISEKU: já už taky zkusila všechny...na Erice jsem byla jednou a nemůžu si stěžovat to ne,ale abych řekla pravdu nejlíp se mi zumbilo na Moniku,i když mi zase neni moc sympatická:DByla jsem asi jen 5x jinak cvičim aerobic,ale můžu říct že mě Zumba chytla opravdu jak o koho...ted jsem byla v Andree na Patricii nová slečna a řekla bych,že docela fajn:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: dokud jsem neměla dítě, myslela jsem, jak nemám na nic čas a nestíhám, co mám dítě, mám o 150% méně času a stíhám daleko víc věcí, neb musím :D

Chodím v Plzni, ÚT - AB studio 18h, ST - Fitness centrum Červený Hrádek 18h, ČT - Studio Andrea 19h, Pá - Studio Andrea 19h, a pak vychází 1-2x měsíčně nějaký ten sobotní zumbaton (maraton, 3h zumby v kuse), malou večer hlídá manžel - vykoupe a dá spát.

Jsem na ni asi už fakt závislá, protože den bez zumby je nějaký jako nedožitý, chybí tam cosi podstatného :D a navíc jsem se v ní už zdokonalila a chytla fyzičku, že už se tolik nezapotím jako dřív a jedna hodina mi přijde málo, ještě bych potřebovala jednu :D
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: az takhle casto jo? a kam chodis? ja tedy takhle casto na to ani nemam cas a asi bych to ani nezvladla.. to chodis ob den nebo kazdej den nebo jak?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: já, chodím k Erice, přesně můj styl - více tanec než poskoky/aerobik, je hodně pohodová a veselá, má v hlavě srovnáno a pohyby dělá úplně dokonale, před každou písní rychlke zopákne, co tam bude za kroky, takže se dá chytnout.

http://zumba-erika.webnode.cz/kontakt/rozpis-zumby/
    http://www.facebook.com/group.php?gid=138061499570565
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000188265021

Nejvíc se na ni chodí do Studio Andrea - nevýhoda koberec, v Hrádku je super prostředí - nové centrum, Koloseum je totálně narvaný a bez rezervací, takže to chce tam být minimálně o půl hodiny dřív, aby ses na ni dostala (večerní hodina). V Hrádku je rezervace možná jen na recepci osobně, a v Andree stačí rezervace telefonicky/přes FB. Kontakt na jednotlivá centra má Erika na stránkách. Ted si bude dělat Basic 2 v Itálii u fakt dobrého tanečníka, tak se těším s čím se na nás pak vytasí :)
    Styl Moniky D. Moniky Š., Katky W. apod. aerobikových rychlokvašek mi fakt nesedí, Erika má taneční úroveň a díky ní mám o 6cm méně na zadku, za 2 měs. zumbení! :)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Je tu někdo z vás z Plzně??zajímalo by mě,ke komu chodíte,kdo jepodle vás tady nejlepší?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: až tolik skoků tam není a nemusí se skákat žejo.. my chceme zas další dítko a plánuju zumbit dál i těhotná - nebudu skákat nebo prudce hýbat, ale rukama můžu všechno a kroucení pánví je na těhu dobrý :) nechci taky v dalším těhu tolik přibrat, tak snad rozumným stravováním - nepřejídáním se a bez sladkostí plus 3x týdně zumba by mě mohlo udržet ve formě.

Teď chodím 4x týdně a přijde mi to málo :D - jakože když je den bez zumby, tak jako by bylo něco špatně :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam