• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    klub zaměřenej jen na kvalitní piva z malých pivovarů (které nejsou ještě prodány mimo Cz) a hospůdky kde je točej...
    Mapa výrobně činných pivovarů České republiky https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1R5gVvFc4Czz085esg-Mwv8aE6rI&ll=49.77907106623459%2C15.530104250000022&z=8
    http://www.pividky.cz/fakulta.php
    http://www.pivovary.info/showpage.php?name=prehled
    rozbalit záhlaví
    KACIR
    KACIR --- ---
    KADZE: Vlastní výroba pivovarů U Bulovky a Bašta U Banshetů stojí za ochutnání, Primátor Weizenbier je tradičně na čepu v První Pivní Tramwayi, Nuselské bílé (vyrobeno v Chýni) zachutná ve Zlejch časech...
    KADZE
    KADZE --- ---
    zdravim.muzete mi prosim doporucit mista kde se v praze toci dobry weiss bier / psenicny pivo?
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    a opravte si tam internet, nebavi me tam hackovat sousedovic wifi :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    UMBERTO: Rozšířený problém to je, ale trápí jen ty, kteří točí živé poctivé pivo. Stabilizovaný produkt nadnárodních společností tím neutrpí. :-)
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    KACIR: Díky! My si to taky myslíme, že Kout je výtečné pivo.

    To chlazení to nefouká přímo na sudy, je ve vedlejší místnosti, ale nejsou mezi nimi dveře, takže ta teplota je tam velmi podobná. Co jsem se bavil s lidmi, tak je to celkem rozšířený problém... Teď v zimě je to jedno, možná je to i dobře, slyšel jsem totiž že na ve velkých mrazech hospodští u sudů topí v kamnech, aby jim to nezamrzlo.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    UMBERTO: v patek sme tam jak na koni :D
    za posledni rok moje nejoblibenejsi hospoda
    KACIR
    KACIR --- ---
    UMBERTO: Foukat teplo z chlaďáků na sudy je fakt chyba, ale držím palce - Kout je fakt skvostný pivo...
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    Záleží na hodně faktorech. My například máme problém, že dole ve sklepě je i chlazení, který celej pivní sklep zahřívá o cca 4-5 stupnu vic než ostatní sklepní prostory. Teď v zimě to nevadí, ale v létě to byl problém, protože nefiltrovaný prakticky nešlo natočit, jak to pěnilo... Vymysleli jsme přesun chlazení do jinejch sklepních prostor, takže na jaře už by to mělo být lepší.

    Asi jsem to předtím napsal blbě, naučili jsme se to teď točit tak, aby pěna nepadala tak rychle, ale možná je tam víc chyb, který děláme.

    Jinak zítra nám zavezou tmavou 18, pullitr bude 45,- (třetinka myslim 31) a minimálně za ochutnání to rozhodně stojí.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    UMBERTO: Moc rád přijdu otestovat :-). Nicméně, jak je vidět v mnoha hospodách, pivo se NEJDE naučit točit za týden. Všichni výčepní, u kterých mám otestováno, že jsou fakt dobří, to dělají 10+ let. Ale fandím vám moc, Kout je nejlepší pivo, rozhodně se zastavim, a následně sdělím dojmy :-))
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    JND: Hospodu provozujeme od dubna 2010. Nechci tvrdit, že jsme stoprocentní, ale snažíme se a myslím, že teď už pullitry nesmrděj.
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    SAMOUT: Shodou okolností jsem provozovatelem hospody U Slovanské lípy já. Beru, že nám trochu padala pěna, ale myslim, že jsme to cca před týdnem vychytali a teď točíme to parádně. Klidně rejpejte, zlepšíme se.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    JND: Obsluha je ok, ale pivo neuměj natočit, což je u tak božského moku, jakým je kout, celkem značnej zločin :-((
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Byla to podpultovka. Standartně určitě ne ....
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    tak asi se stane, ze jsou v jednotlivejch varkach rozdily chuti, ale nikdy sem nezazil nakou moc vyraznou zmenu. Daval jsem si Koutsky i jinde nez u Lipy a muzu rict, ze chutnalo v podstate stejne bez vetsich rozdilu.


    JND: no vidis to tam znas lip jak ja. takze zapach tech pramenu ti nemusism nijak podrobne popisovat :))) ten nefiltrovanej Nymburk stacej standartne nebo to obstarava nekdo z pivovaru?
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Jo v Kersku jsem vyrostl:))
    Hájenka,Domeček hospody v Semicích ... Jinak máme tam občas i hromadné axe tak se objednal sud nefiltrovaného Nymburka atd:)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    no vono co si budem povidat, obcas se nejakej sud nepovede :D
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JND: jestli si mel Koutsky tak ti mozna prislo ze smrdi pulitr, ale ono je to vodou z ktery ho varej je dost mineralni. me to pripomina pramen na Sadsky enbo v Kersku, ale je to znat spis jen u desitky.


    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja tam teda nejak omylem vcera prosedel celej vecer.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    včera testováno, kout dobrej, celej večer bych tam neproseděl, ale na jedno/dvě je to fajn hospoda
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Jj na Koutském jsme tam popjely dvakrát,ale jo to práve cca tak ten rok a tudíž jiný majitel.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JND: Hlavne Kout tam tocej tak maximalne rok driv tam meli snad Starosrac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam