tak jo
10° normalne to nepiju, ale dloho jsem nemel a nemohl jsem jinak (kocovina)
prekvapve je dobra i ta desitka, ani jsem netusil ze desitka lezak muze byt dobra, prekvapilo.
dale bylo ESB ktere docela slo, fajn ochutnat, dalo se pit, ale seznam byl delsi tak jsme sly dal
tedy weizen bock, ja moc psenicne nemusim, ale tohle docela zaujalo velice neznym nakourenim a celkovou vyrovnanosti mi to docela jelo
jeste mezi byl cobolisky berliner weisse. pponechan na procisteni,svezi, samotny bzcht to nepil ale poslouzilo dobre.
dalsi v poradi byla nevada ale, proste Ale svezi dle cobolisu, jen Ale asi netreba dodavat dal pac hlavni chmel citra a tmi muze dalsi popis koncit,
no a pak mi dosel degustacni denik, fajn byl jeste australian neco, pac to bylo 22, ale na chotoviny sladove v once uppon the beer to zase nemelo, to ne, no a dalsi byla 24 stout, a tim bych to ukoncil protoze, nez jsem se dal na odchod tak jich par padlo.
ale taky jsem byl i jinde, treba v beznosce na proseku, kde skvele oompa lumpa bylo takove ze kdyby mi to nekdo natocil dal predeme a rekl ze je de Molen tak bych mu to veril.
na proseku take valentinska 15 nebo kolik, takovy kyselac nekyselac lezak, limca, litry bych toho vstrebal kdyby mi nikdo nerekl ze to je pivo a alkohol, no to pivo bych poznal.
no taky jsem byl ve kbelskem pivovaru opet, tam melo smysl 13 havranu, na lezak tmave pivo prazene slady, dobre, pripomelo pozdejsi tmave v Nemy medved v Melnice.
body navic cobolisu, pac tento prispevek pisu jen par stovek metru od nej, v praci, kde za chvilku vstavam abych se tvaril pricetne