• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pardon, teda neomarxismus.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    H2O:
    HAUSNUMERO:
    JVCNC: Nechtít dávat svoje peníze náckům a jinejm kokotům je komunismus :(
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Máme tady takový nešvar. Zajet do pivovaru Albrecht ve Frýdlantu, nechat si stočit jejich pivo do sudu za deset vočí za půlčáka a pak tomu říkat Andělská jedenáctka a hrát si na pivovar a tahat pražáky za nos. Ještě horší je "pivovar" Reichenberg - ten takhle rebranduje i desítku a patnáctku. Ale má alespoň vlastní sudy ... sice s víčkem Albrecht, ale není to tak vokatý.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    DNF: kde konkrétně "vehemntně obhajuju nacky"!? Naopak mi příjde, že tvořením seznamů na základě jednabábapovídala se chováte totalitně vy co to podporujete!
    Jediné o co mi šlo, bylo upozornit na absurditu vměšování politiky do obecný diskuze o pivu. Nevidím důvod kurvit něco tak ušlechtilého jako je pivo něčím tak odporným jako je politika!
    TSOH
    TSOH --- ---
    K té nástěnce: je mi to v podstatě fuk, zda to info tam bude nebo ne. Nabyl jsem dojmu, že to tam chcete... Domluvme se nějak - anketa?
    ----
    Jinak se přiznám, že mít pivovar, tak bych ,,den otevřených dveří,, pro DSSS rozhodně nedělal...
    H2O
    H2O --- ---
    DNF: a ty pivovary co projdou kádrováním, dostanou takovou hezkou červenou knížečku? ;-)

    Jinak DSSS je mi určitě taky proti srsti. Můžete mi to prosím někdo vysvětlit? Moc o té kauze nevím a hlavně nevím, kde si to ověřit.
    H2O
    H2O --- ---
    DOCENT: :-)))))
    Teď bys mi měl začít vysvětlovat, jestli se pivo čepuje nebo točí. A že nepiješ pivo, které je vařeno z granulovaného chmele, že si nosíš vlastní půllitr do hospody a že v Lidlu mají Braník za 9,90 tak proč chci za 0.5l tolik...

    Ty samozvaný mistře, rozjel sem vlastní pivovar bez dotací, bez kmotrů a bez planých plků na diskuzích. Rok držím pivovar nad vodou, nevyhodil sem ani jednoho zaměstnance, prodávám z okýnka, otevřel jsem testovací místo na Covid v našem prostoru (shodou náhod byla jedna zadní mistnost historicky zkolaudována i jako zdravotní zařízení)

    A hlavně jsme dnes vařili pivo a dny kdy se vaří pivo jsem nejhezčí :-) a kde se pivo vaří tam se dobře daří
    Ty jeden experte, detektive, prokurátore a soudče v jedné osobě. ;-)

    (Jen aby si mě zase netahal kanalama, nerozjel sem pivovar sám, jen nás parta kámošů)
    DNF
    DNF --- ---
    HAUSNUMERO: ze neco o nekom nezjistis a poskozeni konkurence jsou dve tak vzdaleny veci, ze te musi ruce bolet jen za to, ze jsi je srovnal v jedne vete.

    Neni mi jedno, jakou ideologii kdo zastava. A kdo je u me kurva, toho proste nepodporuju, at se to ruznejm lidem libi nebo ne... a tuplem kdyz jsou z ynternetu. A kdo nema rad blacklisty - at se tim proste neridi, a vesele kupuje pivo od nacku, a treba i Babise a cojavim i eurobeer, jeho volba. Nechapu, proc se vubec navazite do cizi svobody delat blacklist, kdyz svobodu paktovat se s nackama tak vehementne obhajujete. Trosku integrity by neskodilo.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JENDAVB: a budes na ten seznam proverovat vsechny majitele pivovaru ze nejsou nackove a kamosi kmotru? Co kdyz se ti to o nekterym nepodari zjistit a ty ho konzumaci budes podporovat? Bude ten blacklist tak jak si ho predstavujete objektivni a nestane se z nej lehce zneuzitelnej nastroj k poskozeni konkurence?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    H2O: Třeba neprodávat cizí pivo pod svou značkou jako tvůj pivobal?
    DRSH
    DRSH --- ---
    H2O: treba paktovani se s nackama z DSSS muze bejt bod cislo jedna, to bys mohl pochopit...
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JENDAVB: me je vcelku jedno jestli je nekdo nacek, komous, krestan nebo muslim v mezich zakona. nejsem curak abych nekoho diskriminoval ale ten kmotr zakony evidentne porusuje a i presto neprestanu pit pivo Cobolisu protoze mi u piva jde vic o pivo a ne o politiku. Tobe a dalsim soudruhum jde misto piva zjevne vic o ten spravny jediny nazor. Navic pivo je produktem sladka a pivovar at si vlastni kdo chce a majitel at si v mezich zakona dela take co chce. Co uz v mezich zakona neni je prave ta diskriminace.
    H2O
    H2O --- ---
    NOIK: takže jaký je ten seznam kritérií za které se půjde na ten váš blacklist?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JVCNC: fotí se ten kmotr z hlavním maskotem nácků v čechách ?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JENDAVB: ja treba slysel ze Cobolis patri ve finale take jednomu kmotrovi, konkretne stbakovy ktereho mame ve vlade. Opravdu se chces dopoustet diskriminace na zaklade puvodu, nabozenskeho nebo politickeho presvedceni? jestli ano tak sam delas to co nekteri nackove a muzes si s nima jit podat ruku a poradit se jak si organizovat blacklist.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    NOIK: Jako jak říkáš muže se v Permonu vařit nejlepší pivo na světě ale prostě to neospravedlnuje pachtování se z nácky ...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O: zrovna to z Cobolisu mám rád :-) a ne proto že Pavle je EX kolega a spadá do dvou kategorii co jsi jmenoval Ale opravdu chceš podporovat fašistickou Lůzu ? Nebo nekompetentního kmotra ?
    NOIK
    NOIK --- ---
    H2O: mícháš jabka s hruškama jak v nějakým špatným kyseláči
    H2O
    H2O --- ---
    JENDAVB: ale to je přece to krásný, že kupovat a pít jejich pivo nemusíš. Dokud to není protizákonné, ať si každý dělá co chce.
    Ale to jsme zase dost daleko od veřejných pranýřů a blacklistu... To zavání pruserem.
    Co příště? Což takhle dát na blacklist pivovar, protože je sladek gay? Nebo protože má majitel o hodně mladší přítelkyni? Nebo protože je spolumajitel kseftuje s pražským magistrátem dost divné zakázky? Opatrně opatrně ...

    Raději mi řekni, jaké pivo ti jako poslední chutnalo?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O:
    HAUSNUMERO:
    JVCNC: Hele sorry ale mě proste pivo od nácků a lidí co si neviděj do huby trochu hořkne a nechci je podporovat kdyby Permon měl vzadu na etiketě logo DSSS nebo rovnou hákáč tak OK a kdyby Frydlat logo ANO nebo vařil pivo z Andrejem tak OK fer řešit to nemúsíme ale není trapnějšího momentu než lejt permona do záchodu po tom co si zřel fotku Vandase ... Tohle je prostě takový to budu snima tahat chvilku pilku třeba z toho něco kápne případ Frýdlantu ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam