• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    LBW
    LBW --- ---
    Kvejka preskocim, ale jinak klobouk dolu - Sibeeria vstupuje do letoska s naslapnutym arzenalem. IPA Tone paradni a ja ted dopijim Evolution 003 a moc dobra.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Tak Kveik IPA (vpravo) je venku.

    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    tyve vam solidne mrda
    H2O
    H2O --- ---
    Tak na zdraví kamarádi
    Dal jsem si na vás Ale 9° rovnou z degusťáku (samozřejmě čekám řeči o tom kde jsme navarili tohle pivo, kterou politickou stranu tim podporuju a které náboženství tím zase urážím ;-) )
    Dej bůh štěstí

    KULA
    KULA --- ---
    Moment, probírá se tu, že Permon sympatizuje s debílkama co pod rouškou národní hrdosti nosí německé kříže a veřejně projevují svůj mesiášský syndrom?
    To aby si těch 50 lidí z marketingu dalo facku, protože tohle je první asociace, která přijde, když se řekne Permon.
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak kdy se začne s tim blacklistem?:))

    H2O
    H2O --- ---
    DNF: všechno je to pravda ;-)
    H2O
    H2O --- ---
    JENDAVB: jaká společnost nácků panebože?!? Jednou, jednou se tady zastavil jako host někdo z Permonu, neohlášený, nezvaný, ale dorazil a já hned žiju ve společnosti nácků? Objíždět jiné pivovary je docela hezký a normální. Pivovarníků jsem tu měl už opravdu hodně.
    Prima! Jen mě pranýřuj... Už vážně můžu asi za všechno. Nemůžu i na první a za druhou světovou?
    Pánové.
    A jasně, jedna 11 je z Frýdlantu a rázem jsou všechny naše piva pivobal a my nevaříme nic a ještě jsme nackove a Anoferd.
    PRko, jasně. Vyřídím to v našem PR oddělení v 50. patře. Celý PR tým bude mít radost.

    Vím, že nezamezim abys o nás šířil lži... Ale ozvat jsem se musel.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O: je mě tě lito když žiješ ve společnosti nácků a voličů ANO ale ledasco to vysvětluje přeci jen ono se v tom časem odrazí i ta kvalita .. i když já zapomněl to je nějakej Pivobal takže vlastně všechno je OK vaše PRko může neutěšeně sbírat body
    DNF
    DNF --- ---
    H2O: Nevim co se o tobe proflakne :) Zatim se tady toci vselijaky reci :)
    H2O
    H2O --- ---
    JENDAVB: evidenti zlo je, kdyz nekoho odsoudis jen podle jeho rasy, politickeho nazoru nebo viry. Mam kolem sebe X lidi co voli Ano a nez abych je napsal na blacklist, tak se je snazim premluvit.

    DNF: prosimte a co se o me zase proflakne? :) tolik se te dotklo, ze jsem ho nazval kasparem? takze on se do me navazi, protoze nekdo nekde voli ANO, ja ho kvuli tomu nazvu kasparem a ja jsem spatny? :)

    hele mne taky nebavi se vecne hadat, ale uz me taky nebavi poslouchat polopravdy a takove zbytecne blaboly :)
    uz kvuli tomu obrazku jak ty rikas se musim ozvat.
    S ANO nemam nic spolecneho, zadne dotace, fondy ani nic takoveho.
    Taky jsem se ozval, kdyz lidi vykrikovali (ne na NYXu), ze stejne patrime pod Staropramen a spoustu dalsich.
    Zkus se vzit do me role. Leta tady neco budujeme, davame do toho vse, snazime se a pak mam poslouchat takovy reci o tom ze jsem podvodnik a lhar? A ted snad i to, ze jsme spatny protoze Marek ma neco s ANO (coz jsem se dozvedel nedavno) a ze jen prebalujeme piva (jak to kluci hezky generalizujou, ale co a jak tady varime, to ani zminka).
    Ver mi, taky by te to nasralo a nezustalo by jen u kaspara a noumi
    DNF
    DNF --- ---
    H2O: Na etiketu to psat nemusis, stejne se to o tobe proflakne. Ze zacatku jsem ti i trochu fandil, ale omezil ses na to, ze akorat jedes svoji pisnicku a u toho kazdymu rikas kaspare, noumo, a podobne. To mi jako obrazek holt musi stacit.

    Kazdej ma kriteria jinde, to uz jsme si snad vyjasnili. Pokud jsi petrolhead co se vytahuje na strankach pivovaru svym 5.7l dvoumistnym autakem a pali u toho petky, tak si tvoje pivo jako ekolog kupovat rozhodne nebudu, naopak te poradne pomluvim vsude, kde na tebe prijde rec. Normalne by to bylo v ochutnavkovych hospodach, takhle to bude na ynternetech, no. Tomu se rika spolecnost.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O: stačí mě když to nebude evidentní zlo který škodí někomu nebo něčemu Bohužel jestli to nejseš schopnej nebo ochotnej rozlišovat tak je mě tě líto Pak jsou ta prozření těžká víc než rána po špatné várce ...
    H2O
    H2O --- ---
    JENDAVB: :) nenapsal si seznam kriterii, ktera piva smim pit ty kaspare
    majitel/sladek musi byt takovy makovy, volit presne tebou zvolene politicke strany, mit stejny nazor jako ty. A kdo tobe nevyhovuje, tak hura s nim na blacklist.

    ale vis co... tydle vase jedovaty poznamky zacinam brat jako pochvalu.
    Vy umite jen pomlouvat a jedine co mate, je ze mame 11 z Frydlantu... pff :)
    dat si na vas k obedu jedno maly toceny oroseny do skla ;-)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O: no jako bylo by asi dobrý si proklepnou komu sypu svoje prachy do kapsy aby to nebylo na konec třeba na volební kampan DSSS nebo ANO :-) Stačí google a 5 minut času ... Já jen narážím že hnědokošiláčctví a zmrdyzmus nám tady nerušene kvasí protože Pivním strejcům je to upln u prdele schovaj se někam za pěnu rebrandovaný 11 ...
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    DOCENT: no,tak až budeš znovu vařit,dej vědět, viď.Já si teď hodím saison a koketuju se sahti
    H2O
    H2O --- ---
    JENDAVB: Takze ty si nedas pivko v Cobolisu, nedasi si pivko ve Vinohradskym?
    Nez nekam pujdu na pivo nebo nekam pujdeme varit, tak krom dohody o kapacitach a o cene tak se jich mam zeptat jeste na jejich volebni prukaz? A jak je mam jeste prokadrovat prosimte?

    A co pivovary co cerpaji EU dotace oproti tem co dotace necerpaji, nesere te nahodou EU? A co pivovary co nemaji elektroauta, ale diesly, nejsi nahodou ekolog?
    Jedna vec je, kdyz nekdo podporuje protipravni organizaci, ale doprdele co dal do toho piva budeme tahat. Mam taky tisknout na etikety koho volim, aby to bylo ok?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    AKICHITA: 8 dnů ... :) Dovedl bych si právě představit pivovárek, co pojede jen kveiky - 48 hodin kvašení, 2 dny ležení a šup s tím do sudu a hned na čep. A ani by nebylo ve sklepě chlazení, jen ohřev. Takhle od klávesnice to vypadá snadně ...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    H2O: jo prosím tě až budeš příště "vařit" ve frýdlantě tak se poplácej po zádech to že máme u kormidla bandu zmrdů k tomu si taky přilil vím dílem https://www.anobudelip.cz/...dii/podnikatel-chce-do-senatu.-lakat-bude-i-na-svuj-pivovar-28571.shtml
    H2O
    H2O --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam