• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Kovadlina u Lázní na rotující pípě Volt 9° Startér; příjemný ejl takhle na léto včetně ceny 52,-.
    LBW
    LBW --- ---
    Pondělní poflorbalová Extra hořká od Mazáka - za mě správný způsob pondělí :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    to bude trvat dokovad se neobjevi nejakej novej trendy alkoholicek, s americkou sodofkou to nevyslo, tak holt musime pockat ;)

i kdyz ja mam kyselace rad, je to super osvezeni na leto, jedoho tam loupnu a dam si pivo ;)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    DOCENT: averzi ke kyselacum chapu, ale ze neipa je pro lidi, co nemaj radi pivo? Vsak to je pivo, akorat mene horkosti, zato vice chmeloveho aroma z dryhopu. Osobne nemusim ty sladke varianty, sam si varim takovou polo neipu, spise sussi a myslim, ze je to super pitelny pivo. Ale porad vyrazne chmelovy.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    SALAMAN: To jo, trendy lidičky už srkají jen trendy pivíčka, co se nedají pít. Hlavně ať to nepřipomíná pivo. Kyseláče a NEIPA je pro lidi, co neradi pivo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CERMI_FOX: Pokud si tohle někdo objedná, tak dobře mu tak. Tahle éra trendy pivíček pro trendy lidičky trvá na můj vkus už příliš dlouho.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WHIRGL: Já co jsem ho tam kdy měl, tak mi přišel perfektní, ale příště teda budu dávat větší pozor na výrobu.
    LBW
    LBW --- ---
    VANEK: jen jsem vzal plech v Basecampu a mazal domů.

A do Bubenče se chystám :)

WHIRGL: taky to místo tak vnímám, dvě malý na mlsání a pak jinam
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    si davam trojboj gulden draak - hostomicka - sibeeria. je fakt ze co se tyce obsluhy a designu/utulosti je sibeeria meh, ale jako jo, pivo sem dostal dycky fajn osetreny.
    WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    ONDRAT: Jo moc atmosféru to nemá - ale na dvě tři malý ochutnávky se stavit, proč ne. Když chceš něco "útulnějšího" tak se dá jít naproti do Hostomický..
    WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    CERMI_FOX: imho je to nejlepší způsob jak si dát pivní zmrzlinu. Ta jejich nemá v ČR konkurenci. Mají s tím dlouholeté zkušenosti. Dostaneš do skleničky část vychlazeného pivního/ovocného sorbetu a do toho část ledové tříště vyrobené z toho samého a múžeš brčkem upíjet zatímco odtává pomalu ten led. Míra té skleničky je kolik.. 2-3dcl, cca 1,5dcl dá z plechu. Nerozumím tomu zvětrávání 3-4h... jednak ty sorbety nejsou téměř nasycené a ta část co se převaluje v tom výrobníku zmrzliny/ledové tříště si taky moc bublinek nezachová. Ještě jsem neměl bublinkovou zmrzlinu..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    CHOROBA: Mně to tam přišlo úplně bezpohlavní, ale pivo bylo v pořádku každopádně.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jo, obsluha tam je asi nejslabsi cast
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Nedávno jsem byl v Sibeeria hospodě v Praze kousek od Palladia a zaujal mě způsob přípravy jejich kyseláče se zmrzlinou, kdy celkem drahý nápoj byl připravován tak, že cápek vytáhl z lednice otevřenou plechovku, nalil asi dvě deci piva, zaházel zmrzlinou a otevřenou plechovku zas vrátil do lednice, kde si může dál zvětrávat :-) Když mu nevyšla plechovka, dolil z další. Za celý večer takhle připravil těch "piv" jen pár, takže ta plechovka tam větrala klidně 3-4h. Chuťovka za ty prachy :-)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Právě jdu z Bašty v Praze. Nechal jsem tam randál a ani se nemotám. Je mi to divný po sedmi velkých a dvou malých dvanáctkách.
    VANEK
    VANEK --- ---
    LBW: No gdě?

(V sobotu jsem přechutnal nabídku v Bubenečském a zas tam pár let nejdu; ty ceny za 2/4 dl jsou moc.

Tenhle týden mě asi nejvíc potěšila Polepšovna Ducha Summer Ale 9° v https://www.ctyr-ka.cz/ . Zkusil jsem i ten zázvorový ležák z Malešova a meh.)
    LBW
    LBW --- ---
    Age of Krush
    Chroustí pivo zase moc dobrý
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    zejtra ;)

Deset let, tyvole!
    https://fb.me/e/5miJwpIgr
    VANEK
    VANEK --- ---
    https://www.ctyr-ka.cz/ točí tohle, za 95, ale stojí za to; nejlíp vyvážená kyselost a pálivost, co pamatuju.
    RED BEET SHOT - Pivovar Antoš
    https://www.shoppivovarantos.cz/red-beet-shot/

WHIRGL: Hele, občas se stavím v Soukenické na borůvkový sorbet a jako dezert super :)
    LBW
    LBW --- ---
    RICK: Mosaic Craving moc dobrý. Místo a lá Matuška (nebo naopak, nevím?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam