• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    klub zaměřenej jen na kvalitní piva z malých pivovarů (které nejsou ještě prodány mimo Cz) a hospůdky kde je točej...
    Mapa výrobně činných pivovarů České republiky https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1R5gVvFc4Czz085esg-Mwv8aE6rI&ll=49.77907106623459%2C15.530104250000022&z=8
    http://www.pividky.cz/fakulta.php
    http://www.pivovary.info/showpage.php?name=prehled
    rozbalit záhlaví
    TSOH
    TSOH --- ---
    Zkusil jsem filtr a Lobeč tu mockrát nepadla... Fakt doporučuji na výlet.. Výborný pivka.

IMG-20250906-145727
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Timto vyhlasuju nealko pivo z bozidarskeho Cerveneho vlka za nejlepsi nealko vsech dob. Naprosto neni poznat, ze v tom neni alkohol, fakt skvely.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Teď jsem měl v Žilině tuhle čtrnáctku a moc dobrá

N_I
    N_I --- ---
    Tap Takeover dánského pivovaru To ØI

tohle se moc nepovedlo..vrchni stamgast nadaval proc to neni dole kdyz si k povidani objednal jidlo a dole meli i repraki.....bohous se snazil prekladat ale nemluvili ani nijak zajimave a na zahradce to nikoho moc nezajimalo...spechali zase nekam hned dal...takovy uplne divny....mi to prislo...ale pivka meli dobry ochutnal jsem milk stout, red ale a kyselace.,..

Tap Takeover dánského pivovaru To ØI

N_I
    N_I --- ---
    H2O: za celý tohle divadlo ať to bylo jak to bylo jedno velký fuck off posílám...

H2O
    H2O --- ---
    😉 zase bude shitstorm?
    Ano, je to náš Ležák 11°
    Ne, není to přebalené pivo jiného pivovaru
    Ne, není to naše stáčečka na plech, jen si ji pronajímáme.
    Ne, nevím jak to Degentovi dokážu, nestavil se u nás ani tehdy, nestaví se u nás ani teď.

N_I
    N_I --- ---
    včera se testovalo zmrzka yumy od sibeerie u nás na palmě...jako tím brčkem nebo já to zkoušel i blízat to solidně nakládá ikdyž jak půl roku piju minimálně alko a svátečně tak by mě asi složilo kde co...
    pivo to teda není ani z daleka ale lahoda to je

až bude hezky tak to zkuste nebo tam vemte svou dívku na tento lahodný long drink kde chybí jen paraplíčko..:)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Pro rok 2023 jsem svemu stryci, majiteli firmy, ktera sanituje vycepni zarizeni pripravil kampan samolepky. Pokud uvidite na dverich restaurace tuto samolepku, znamena to, ze je pravidelne sanitovana a ze se o sve trubky stara ;o)

NOIK
    NOIK --- ---
    ...hlavním tématem novýho čísla časopisu Font jsou minipivovary, včetně zajímavýho rozhovoru s jedním místním ídéčkem:)

Font 184 :: 4/2022 :: téma: Minipivovary / fontshop / Font
    https://www.font.cz/font-184-4-2022-tema-minipivovary.html

N_I
    N_I --- ---
    budu vařit...se stafte...na pifka...

N_I
    N_I --- ---
    psycho vyborny piti....odlet...

N_I
    N_I --- ---
    kdyby jel nekdo pres insbruck tak tak operuje ten perry a lidi pres pivo ma rad..:)

N_I
    N_I --- ---
    supr design..a pivo furt maj taky pitelný

WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    budapest a nejlepsi kyselac za posledni dobu co sem mel....jahoda, limetka , sul
    sehnal sem ho teda v lublani...ale doufejme ze se madari prosadi i u nas! vcelku rulujou!

JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    LBW: Blbě se to pamatuje, dobře pije. ;)

JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Tak Kveik IPA (vpravo) je venku.

H2O
    H2O --- ---
    Tak na zdraví kamarádi
    Dal jsem si na vás Ale 9° rovnou z degusťáku (samozřejmě čekám řeči o tom kde jsme navarili tohle pivo, kterou politickou stranu tim podporuju a které náboženství tím zase urážím ;-) )
    Dej bůh štěstí

NOIK
    NOIK --- ---
    tak kdy se začne s tim blacklistem?:))

JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Už to vypadá jako placená reklama, nicméně není tomu tak. Jen vznikají zajímavé kousky. Řada Evolution vařená s experimentálními nebo u nás neobvyklými chmely stojí zaochutnání. U mě se chytila 2 piva ze 4.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam