• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    klub zaměřenej jen na kvalitní piva z malých pivovarů (které nejsou ještě prodány mimo Cz) a hospůdky kde je točej...
    Mapa výrobně činných pivovarů České republiky https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1R5gVvFc4Czz085esg-Mwv8aE6rI&ll=49.77907106623459%2C15.530104250000022&z=8
    http://www.pividky.cz/fakulta.php
    http://www.pivovary.info/showpage.php?name=prehled
    rozbalit záhlaví
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DOCENT: Ale tohle je celkem běžný. Pokud jsi sládek z létajícího pivovaru, tak si to pivo na cizí technologii uvaříš párkrát a pak už tam nejezdíš vařit každou várku osobně. Necháš to dělat jejich sládka/podsládka.
    JAKOUBEK: To je Sibeeria?
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Už to vypadá jako placená reklama, nicméně není tomu tak. Jen vznikají zajímavé kousky. Řada Evolution vařená s experimentálními nebo u nás neobvyklými chmely stojí zaochutnání. U mě se chytila 2 piva ze 4.

    H2O
    H2O --- ---
    DOCENT: já si tě do ignore nedám ubožáčku. Dost dlouho jsem taková paka jako ty přehlížel a přecházel. Ale to není dobře. Proti takovým jako jsi ty se musíš ozvat.
    Pamatuj, že na tvou žluč se ozvu vždy ;-)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    N_I: Ale pro začátek drobná nápověda: pátral bych po Čáslavském pivovaru a jménu Šíba ... ale neoveřeno!
    Zkusim dát H2O do ignore, snad tu přestaneme plevelit nadávkami.
    H2O
    H2O --- ---
    DOCENT: jasně degente, zase to překrucuj. Ty jsi vážně ubožák první kategorie
    Chudinka malá se boji něco říkat, protože by se tady někdo ohradil.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    N_I: Právě, že by zas někdo jinej se posnažil žejo ... se podívej co tu musím číst za hysterické výlevy, když se slušně optám na neexistující pivo.

    N_I
    N_I --- ---
    DOCENT: zase, nahod linky...clanek...podrobnosti..:)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    A kdo udělá rešerši na pivovar co vařil pivo Ortel?
    N_I
    N_I --- ---
    Pivovar Březová | Vlastenec
    http://www.pivovar-brezova.cz/

    jinak here co se vlastence tyka...sonduju nahnedlost sladka.:).je to partak kluku z rocniku co delaj na strahove, vinohradech a perry v rakousku....
    N_I
    N_I --- ---
    H2O:

    CHOROBA --- --- 20:26:40 27.2.2021 --- 00:40 :: historie navštívených diskuzí
    aco pivovar Vlastenec? :D

    filtr teda dos na piču..:)
    N_I
    N_I --- ---
    H2O: kuci sládkové od nás reagují na váš podnik...

    "cestou ze školy jsme se tam se spolužáka opili, tak se nám tam asi líbilo"
    H2O
    H2O --- ---
    N_I: mame filtr ;-) a ten nerika nic
    N_I
    N_I --- ---
    H2O: nevim se to tady nekde pretrasalo taky...ale nemame nastenku vid..:))))
    H2O
    H2O --- ---
    N_I: :)))) chapu

    Vlastenec my ne... co to je?
    N_I
    N_I --- ---
    strašně dlouhý..pozeptám se na vás "u nás"...oni vědí co jste zač..:))))

    a tys měl pivo vlastenec? nebo to byl jinej? :)

    H2O
    H2O --- ---
    N_I: https://www.facebook.com/andelskypivovar
    mikro pivovar a hospodu v Praze na Andelu... proto Andelsky pivovar

    varime ruzna piva, varime vetsinu u nas, ale tu a tam neco odletame. Mame malo tanku. Ted jsme navysili kapacitu o dalsi 4 lezacky / pretlacny tanky.
    prodavame sva piva, prodavame piva nasich kamaradu, dokonce prodavam i piva naseho sladka, ktera si vari jako vlastni znacku Skylon (nekdy u nas na varne, nekdy ve Frydlantu, nekdy u Haka, nekdy u Mouchy)
    11° se u nas nevarila nikdy. Neni kapacita. Uz takhle jsme byli (kdyz bylo otevreno) pravidelne vypity. Kdybychom do toho jeste lezeli 11 tak nemame co dat lidem na stul. NIKDY jsme netvrdili, ze je 11 varena u nas. Mame na to v jidelaku a na obrazovkach znaceni.

    Degent si na me smlsnul, protoze presne v dobe, kdy se resilo co a jak dal me zacal bombardovat, kde a jak je varena 11. Ale smlsnul si na me, dela mu to dobre, je spokojeny, vyhral ubozacek ... Nemel sem s nim tenkrat resit nic. Ted si me zase namaze za mou uprimnost... uz vidim ty kecy....vidis ja to rikal blah blah blah... hovno rikal. Nemel sem ekonomicky a logisticky jak to ted udelat jinak, ale tenkrat to tak proste bylo.
    A ten pitomecek mi tady bude vykrikovat neco o lharich a podvodnicich?

    Ze zacatku jsme meli vlastni pivo, vlastni recepturu a vlastni tanky ve Frydlantu. Ale logisticky to byla smrt. Frydlant furt kvuli necemu pizdoval. Vazly zavozy, vozili nase pivo jinak atd atd... trosku peklo. Tak jsme se domluvili (po serii velice bujarych slepych kostovani :)))), ze tu nasi 11 tam vazne neudrzime a hlavne bychom nevytahli pres okynko cely tank dost rychle a tolik sudu je za a) hafec penez za b) hafec mista na sklad.
    Stale ji mame nazvanou v jidelaku Andelska 11 a vzdy budeme. Ale taky u toho mame logo Frydlantu jako krava.

    vis co, nebavi me tady, aby se po me takovy ubozak vozil...Resim tu jak udrzet pivovar v chodu, jak pres okenko prodavat a udrzet lidi. Jsme maly, vse co jsme tu navarili, jsme prodali zde do skla na stul. Nebyli jsme pripraveny na staceni. Rozjel sem na vrchnim vycepu Pegasy, abychom staceli lidem do dusiku primo pred nima. Takze nelahvujeme dopredu, ale stoci to pro tebe az na vycepu. Pro nektere pivovary hracka.

    nikdy tu nebyl, nikdy se nepodival jak je pivo prodavany, ale nekoho odsoudit, to je rychlej... sup s nim na blacklist. Budu na nem rad. Varime dobry poctivy piva, radi vymyslime nove specialy, sanitujeme jak vztekly, nic nesulime, dodavatelum a personalu i v tedlech srackach platim, pulitr davam do pulitru, podmiraky jsou velky NE (nemelo by, ale kurva chybka se muze stat. Neco reknu a my to hned opravime, i proto ma personal velky tolerance na vrtulich, aby se nebali a nesulili lidi. radeji nadmiru nez podmiru. To ma za nasledek, ze je to trosku svadi si vysetrovat a pak pivo krast mne, ale to je jina story)

    ty doraz, rad te provedu a pokecam u tanku... pripadne muzu napsat harmonogramu vareni a doraz na varku at ochutnas sladinku.

    sry za referat... trosku me sere, ze jeden se tady snazi jak kokot, uz rok tady bojuje a pak prijde takova hnida a zacne vykrikovat neco o podvodnicich... at mi to prijde rict do oci, ale upozornuju, ze v CIPce mam louhu dost a ze mu v tom vymacham koule.
    N_I
    N_I --- ---
    H2O: a co máš za pivovar? hospodu?

    fakta o permonu máš v článku níže....vidíš...kdyby byl na nástěnce...už to víš..:) detailní pátrání co majitel permonu má přesně s dsss nebo byla li to náhodička na kerý nevěřím....se dá udělat také...

    jinak pokud jde o to, ze se varej piva jinde nezli u sebe....aka letajici pivovar je prece bezne....zalezi jak si to prezentoval..ale vim hovno....az to pude zajdu vokostovat a pokecat vo co slo live..klido...
    H2O
    H2O --- ---
    N_I: pls pls nejaka fakta o tom Permonu. Vim o tom uplny kulovy... a protoze mi sem tu a tam chodi na pivo na zahradu (samozrejme kdyz bylo otevreno), tak bych rad vedel s kym mam tu cest.

    N_I: jinak az budete ten seznam delat, doufam ze bude podle abecedy. Rad bych byl na prvnim cestnem miste! :) 11° varime ve Frydlantu, IPA 14° varime ve Staropramenu, Kolagen 13° varime v Prazdroji a dnes o vikendu chudak Adam varil dva dvojvary a ani nevedel, ze to vlastne nevari tady ale vari to v Tigerovi v Singapuru...

    A kdyz se tady bavime o faktech, xkrat jsem Degenta premlouval, at se k nam zajde podivat jak tu jeho zamilovanou 11° prodavame, kdyz me tady takhle verejne osocuje. Ale to ne, radeji budeme sirit žluč a nenávist. A rad to stylizuje, ze vsechna piva vlastne nejsou nase, ze prodavame cizi piva pod nasi znackou a ze tady snad vlastne ani nevarime... protoze chce proste ublizit, poskodit a pomluvit.
    Ichtyl... presne takovy lidi kazi ceskou pivni kulturu. Diky bohu je stale vetsina lidi, kteri normalne prijdou, pokecame, prolezu s nima cely pivovar. Nemusi jim chutnat vsechna nase piva, nemusi mit stejny nazor, ale hezky pokecame, okostujeme a uzijeme si to. (kurna ani ja bych nevydrzel pit naseho Stouta cely vecer, nejsem proste Stoutovej, mam rad hořký IPA, ale o tom to je, ne? sto lidi, sto chuti)

    N_I
    N_I --- ---
    imho u nás v hospodě se přesně takový seznamy dělat taky...:)
    samo ne na papíře..slovně...ale dělaj..:) to je přece skvělá disciplína..proč tohoto nebrat..a tohoto naopak jo..:)
    N_I
    N_I --- ---
    HAUSNUMERO: mě šlo vo to...že sem zapoměl proč mám pifku na toho permona..:)

    ale jasný...seznamy jsou divno věc....ikdyž,...:)))) v případě permona bych se nezlobit mít na nástěnce proč ho nebrat....:) uložím kdyžtak k sobě ale..jasné...
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    N_I: ale proc tvorit nakej seznam? Muzem tu v diskuzi probrat kdo je jakej zmrd, pripadne ho obhajit tak jako se to delo do ted. Kazdej si pak muze udelat svuj nazor a podle nej se zachovat. Seznamem dosahnes toho, ze lidi budou papouskovat to co v nem je napsany a fakta si zjistovat nebudou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam