Tohle jsem dělal na škole hodně, trochu jsem i upravil metodu jak se to dělá.
Narýhovat rozhodně nestačí, budeš potřebovat rýhu tvaru V, do které pak vyreješ nebo vysekáš,tak jsem to dělal já takový jiný rýhy, jako tady na obrázku.
Bežný postup je takový, že ty skípky (říkejme těm rýhám třeba sklípky) vyreješ nožovým rydlem, největší problém je, že často strhneš hranu protější strany bokem rydla a je tov pr.
Já jsem si vyrobil takový miniaturní sekáček viz ten obrázek, musí to být fakt tenoučký, možná jsem to s tou špičatostí přehnal, špička na konci na posledním minimetru cca 40°, pak se to pomaličku rozšiřuje. Nástroj byl vskutku docela miniaturní.
Potom do té V rýhy můžeš opatrně nasekat těsně vedle sebe ty sklípky. Pořád je největší nebezpečí to, že si strhneš protější hranu a nebo to sekneš moc a vysekneš si tam oblouček. Nesmíš porušit hranu. Sekáním (ono to neni vlastně ani sekání, spíš tvarování) se ti musí kousek nadzvednout okolí hrany, takže se ti uvolní místo pro drátek, ten musí jít vložit tak, aby nad povrch čouhala tak 1/3 drátku, klidně i více, ale ne pod polovinu. Malým temovákem? (už si ty názvy atd. moc nepamatuju), s rovnou hladkou ploškou opatrně zatepáváš, drátek by se měl roztéct do těch sklípků a zároveń se srovná povrch hrany, potom zabrousíš a je to. Tady zase nebezpečí, že bouchneš moc a dostaneš se pod úroveň povrchu...
doufám, že ti to nějak pomůže, respektive že z toho člověk něco pochopí :D