• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYDYVýtvarné zpracování kovů a drahých kamenů aneb rytí, odlévání a kovářství
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Ahoj,
    pokud by se někdo chtěl přidat na prodejní výstavu, posílám odkaz www.umenivdubci.webnode.cz :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    STQ: nádhera
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CHRONOS: na tvém místě bych možná zkusila kontaktovat nějakého faséra a pochytit něco od něj.
    STQ
    STQ --- ---
    CHRONOS: bohuzel, tohle jsou vsechno kusy co vznikly pro nekoho na zakazku a uz jsou pryc, fotku zadni strany jsem taky nedelal.
    CHRONOS
    CHRONOS --- ---
    bylo by možné vidět i jeho zadní stranu?
    CHRONOS
    CHRONOS --- ---
    Za kolik to prodáš, a prodáš to ? :)
    konkrétně mě zajímá ten kousek s miliony hodin prořezávání.
    STQ
    STQ --- ---
    Zralok

18kt zlato, stribro, diamanty

STQ
    STQ --- ---
    dalsi svesticka z nasi zahradky :)

18kt zlato, stribro, diamanty a milion hodin prorezavani

STQ
    STQ --- ---
    ECLECTICA: jojo, to je ono, nesehnal jsem je v cechach, takze jsem si je nechaval poslat z thajska, akorat tomu rikali chakri cut :)
    ZCR
    ZCR --- ---
    ECLECTICA: jenom aby nedošlo k "synekdochickému zmatení" - routa je typ výbrusu obecně
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STQ: routy jsou hruběji opracované diamanty (méně facet, i nepravidelný tvar).
    STQ
    STQ --- ---
    ECLECTICA: jj, celyho pavouka. co jsou routy bohuzel nevim?
    STQ
    STQ --- ---
    ZCR: ja to resim takhle...:) ty tajou podobne jako zlaty pajky, takze vpohode...
    akorat ta prvni panika kdyz ji clovek musi zahrat uplne do bila aby se pajka roztekla a boji se ze mu to cely roztaje byla fakt zazivna
    Platinum Solder - Silver Solder | Silver Soldering | Jewellery Solder - Cookson Gold
    http://www.cooksongold.com/Solders/-Alloy=Platinum_Solder/-Type=0/&prdsearch=y
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STQ: díky, myslela jsem celého pavouka. Ty diamanty jsou všechno routy?
    ZCR
    ZCR --- ---
    STQ: no mechanicky jsem myslel třeba nýtováním apod... a právě, že vím, že pájení Pt není jen tak, proto jsem se ptal...
    STQ
    STQ --- ---
    ZCR: platina se spojuje mechanicky? to jsem nevedel, ja to delal platinovou pajkou (ktera je pekna svine, chova se uplne jinak nez zlata a stribrna a navic je trochu videt)...ale je fakt ze granulaci mi platina delat nechtela, az jsem zjistil jakej ze to ma bod tani :))
    ZCR
    ZCR --- ---
    STQ: platina je spojovaná mechanicky, nebo drsňácky pájená? ;-)
    STQ
    STQ --- ---
    ECLECTICA: u pavouka myslis? cerny diamanty jsou 1.5mm, telo ma v prumeru asi 6mm, celej pavouk se vejde i s nohama na petikorunu...
    jj, vsechno uplne sam :) teda krom diamantu, ty si netezim a nebrousim pac to (zatim) neumim :))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STQ: jaká je skutečná velikost? Děláš si všechno úplně sám?
    STQ
    STQ --- ---
    už jsem tu dlouho netapetoval, takže něco z vlastní zahrádky:

náušnice, 18kt zlato, bílé a černé diamanty. pavoukovy nožičky jsou hýbaci

snubní prsten, 18kt zlato, platina, diamanty

přívěsek, stříbro, 18kt zlato, fragment trupu první islandské ocelové lodi, ručně pletený řetěz

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam