• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    jsi hodna, diky, ale mlcim uz zas.)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: ťuk ťuk ťuk, ať nic nezakřiknem :)
    Moc ti přeju, aby vám to vyšlo... aspoň se budu moc kochat fotkama ;)
    GIO
    GIO --- ---
    tedy kordul furt nemrouska, ale je hrozne vybirava tentokrat, furt chrape, nebo honi mouchy a rozbiji veci a je dost protivna, tak nevim:) cecky zatim nic(zrhuba polovinaa tretiho tydne po nakryti)
    GIO
    GIO --- ---
    no kordula se ohani a sermuje nohama, nechce lezet a injekce taky snasi dost nelibe..ona ma na vsechno velice vyrazny nazor.

    o sonu mi radsi ani nemluv:-D
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: Zlou kočičku? :)) Na to u nás doma máme jinou modelku. Rori je maximálně zlobivá kočička. Všechno jí tam zajímá, nikdy nevydrží v klidu. Ještě se tam nikomu nepodařilo jí poslechnout srdce, protože nepřetržitě přede ( to doma samo nedělá). A nejlepší byl pan doktor Voldřich, když jsem jí k němu brala na sono srdce (na doporučení jinýho doktora). Bylo mi ho úplně líto, jakej hodil výraz, když si tam v klidu chystal ten přístroj a já vytáhla z přepravky orientálku... zeptal se mě: "myslíte, že tohle je vhodný pacient na sono srdce?"(no, věděl svý a podle toho to taky dopadlo, vysvětlete jí, že má v klidu stát). A na rentgenu jsme ji nemohli udržet ve dvou, takže se fotilo nadvakrát a beztak tam nebylo vidět nic moc. Ale jinak je to vzornej pacient. :)) Třeba na injekce je stršně šikovná. Fakt :)
    GIO
    GIO --- ---
    DOMINIQUE01: ktera tahle mrsina ostatne ne, zejo.) ale kordul tam vzdycky dela zlou kocicku no.))
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    TYNA_DOLITA: :)) já si myslela, že jsi to ty :) Jen mi bylo blbý tě tam oslovovat, nebyla na to vhodná situace. Jsem ráda, že byla Rori v dobrých rukou ;) A určitě jí mrzí, že to obdivování prochrápala, ona má ráda obecenstvo :))


    MAIKOR: to je krásný :)
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    DOMINIQUE01: Tak to jsi byla ty s tou černou orientálkou! že já se nekoukla do karty, to by mi pak došlo:)
    všichni jsme jí tam obdivovali:)
    GIO
    GIO --- ---
    nene vubec nevypada.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jj, třetí, ale přijde mi, že je s námi odjakživa :-) je to mladice ještě :-) Ale Sophia na svůj věk nevypadá (aspoň z fotek ne)
    GIO
    GIO --- ---
    teprve treti? tyjo!.)) soph bude 11. rijna osm..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    dnes jsem se dověděla, že babička od Elzy se dožila 19 let! Snad bude ta naše ňufka dlouhověká po ní a dožije se podobného věku. Za dva týdny oslaví třetí narozeniny, tak už jí vymýšlím kočičí dort :-D
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: Já jsem si to jeden čas taky myslela :) Ale když jsem si reálně shrnula pro a proti, tak koťátková verze z toho nevyšla nejlíp. (mimo mnohé další by byl průser asi i ten, že bych koťata pak nikomu nechtěla dát :))
    Já jsem si ji záměrně chtěla vyzvednout ještě přiblblou, protože mi vyvádí v autě, není moc zvyklá jezdit a dělá cirkus, tak jsem to chtěla pro její klid. Jinak samo souhlasim, že vzít si kočku až po úplným probuzení je nejlepší.
    GIO
    GIO --- ---
    už jo?? jste rychli, ja myslela ze vydrzis a zusite to.) ja takhle kocku vyzvedavala po tom baer testu a taky byla uplnevzhuru a bez problemu..to je nej
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Tak Rorinka má za sebou kastraci, včera jsme byli na Zbraslavi a vše proběhlo super. Dokonce, a to mě hodně překvapilo, když jsme si ji po 1,5hod od uspání vyzvedávali, tak už v přepravce seděla a koukala na nás, to se mi teda ještě nestalo.
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    MRNOUS: jj dík za radu, no já už jsem jednoho kocourka kdysi měla, a právě že mi to přišlo víc v klidu, ale byl to jiný druh kočky a pocházel z jiných poměrů, ten doslova celé dny jenom spinkal papal....a fakt je že tahle byla zvyklá mít kolem sebe mámu ostatní koťata psa, děti a tak se furt u nich něco dělo, kdežto u mě je doma jen přítel nebo já a to je pro ni nuda....možná si taky potřebujeme všichni zvyknout...druhej prcek by byl moc faj, ale musím počkat až se situace uklidní a naservírovat to mojemu přítelovi postupně, jsem ráda že přistoupil zatím aspoň na tohle :o)
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: me to svym zpusobem vyhovuje, protoze od sebe nemusim odhanet mazleni chtivou kocku jkdyz potrebuju neco delat,a le nekdy je mi lito, ze zdrhaj jen kdyz se torsku rychleji svednu nebo mi neco upadne...
    ale zvedavy a zvidavi jsou dost ... jsem jim cistila zachod a nechala jsem otevreny dvere od bytu a sla do kuchyne pro neco .. nez jsem se vratila oba byli na chodbe v baraku .. jeden stih utect dovnitr kdyz jsem se blizila a druhej mnoukal na celou chodku a jen co jsem vylezla ven tak uz utikal zpatky ... heh
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: hlavne blba socializace no, proste dlouho vyrustali bez "lidi", vis jak to myslim, soph je stejna..
    SARRI
    SARRI --- ---
    kazdopadne stale se chovaji skoro jak divoke kocky, nenechaji se vzit do ruky, jsou citlivy na zvlastni zvuky, ze vseho jsou podelany a utikaji .. trosku me to trapi, protoze si rikam jeslit jim nekdo nedelala neco spatnyho .. mozna tvrda pravidla neustale s emenici smecky ci velice omezena pritomnost lidi zpusobila, ze jsou jaky jsou
    SARRI
    SARRI --- ---
    jj naprosta pohodicka, obcas maji svy dny kdyz me nenechaji vyspat, ale tak jednou do mesice jednu noc .. jinak jsou bajecny a hodny ... ani bordel nedelaji, nervou, vystaci si, nic nenici .. jsou to andilci i kdyz obcas me necim prekvapi jako ze mi prinesou nakou botu az do postele nebo se zritej i z pelechem na zem (coz teda vic pekvapi je nez me) .. ale jinak jsou to bozi kocky ... nova finta posledniho tydne je zastylat se mi do ustlane postele tremi hmaty (uz jim asi zacina bejt doma zima)

    a chapu mishyno vydeseni, ja z nich byla taky skoro na prasky, ale po mesici se to srovnalo a ani nemam sit v okne a mam ho otevrene celou dobu co jsem doma i celou noc ... jen nas v brzke dobe ceka stehovani do vetsiho bytu i balkonem tak zas bude naky vzruso nez jim vysvetlim jak se veci maji a navic budou mit spolubydlici (babicku), ktera s nima bude cely den tak se malinko obavam toho jak se zzijou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam