• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: myslela jsem to tak, že bílé myšky jsou po narození všechna siamata. Ale už pššššt a ťukťuk :-))
    GIO
    GIO --- ---
    ale bilych by myslim cisteteoreticky moc byt nemelo, spis seal point tabby a modry, ale uvidime.))nechte meee ja musim mlcet at to zas nezakriknu.)
    GIO
    GIO --- ---
    CORIM: kezby - prvni kryti prodelala falesnou brezost, takze ted se jenom tise modlim..:)


    MAIKOR: ok dik za uklidneni, snazim se ji pozorovat conejmin, jak rikam, delam ze me to vuuubec nezajima, jenom hlidam cistou pipku aby mela.))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: na cecíky je ještě brzy. Elza je měla výraznější tak 2-3 týdny před porodem. Přeju, ať to tentokrát klapne a ať máš dům plný bílých myšek siamatých :-)
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    DOMINIQUE01: no já měla tolik práce že jsem se ani nestihla zamyslet že byste to mohli být vy:) trochu nestíhačka, takže situace fakt vhodná nebyla..tak příště uz budem vedet:)


    DOMINIQUE01: uplně ho slyšim....:D
    CORIM
    CORIM --- ---
    GIO: Budou bily mysi? :D
    GIO
    GIO --- ---
    jsi hodna, diky, ale mlcim uz zas.)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: ťuk ťuk ťuk, ať nic nezakřiknem :)
    Moc ti přeju, aby vám to vyšlo... aspoň se budu moc kochat fotkama ;)
    GIO
    GIO --- ---
    tedy kordul furt nemrouska, ale je hrozne vybirava tentokrat, furt chrape, nebo honi mouchy a rozbiji veci a je dost protivna, tak nevim:) cecky zatim nic(zrhuba polovinaa tretiho tydne po nakryti)
    GIO
    GIO --- ---
    no kordula se ohani a sermuje nohama, nechce lezet a injekce taky snasi dost nelibe..ona ma na vsechno velice vyrazny nazor.

    o sonu mi radsi ani nemluv:-D
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: Zlou kočičku? :)) Na to u nás doma máme jinou modelku. Rori je maximálně zlobivá kočička. Všechno jí tam zajímá, nikdy nevydrží v klidu. Ještě se tam nikomu nepodařilo jí poslechnout srdce, protože nepřetržitě přede ( to doma samo nedělá). A nejlepší byl pan doktor Voldřich, když jsem jí k němu brala na sono srdce (na doporučení jinýho doktora). Bylo mi ho úplně líto, jakej hodil výraz, když si tam v klidu chystal ten přístroj a já vytáhla z přepravky orientálku... zeptal se mě: "myslíte, že tohle je vhodný pacient na sono srdce?"(no, věděl svý a podle toho to taky dopadlo, vysvětlete jí, že má v klidu stát). A na rentgenu jsme ji nemohli udržet ve dvou, takže se fotilo nadvakrát a beztak tam nebylo vidět nic moc. Ale jinak je to vzornej pacient. :)) Třeba na injekce je stršně šikovná. Fakt :)
    GIO
    GIO --- ---
    DOMINIQUE01: ktera tahle mrsina ostatne ne, zejo.) ale kordul tam vzdycky dela zlou kocicku no.))
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    TYNA_DOLITA: :)) já si myslela, že jsi to ty :) Jen mi bylo blbý tě tam oslovovat, nebyla na to vhodná situace. Jsem ráda, že byla Rori v dobrých rukou ;) A určitě jí mrzí, že to obdivování prochrápala, ona má ráda obecenstvo :))


    MAIKOR: to je krásný :)
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    DOMINIQUE01: Tak to jsi byla ty s tou černou orientálkou! že já se nekoukla do karty, to by mi pak došlo:)
    všichni jsme jí tam obdivovali:)
    GIO
    GIO --- ---
    nene vubec nevypada.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jj, třetí, ale přijde mi, že je s námi odjakživa :-) je to mladice ještě :-) Ale Sophia na svůj věk nevypadá (aspoň z fotek ne)
    GIO
    GIO --- ---
    teprve treti? tyjo!.)) soph bude 11. rijna osm..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    dnes jsem se dověděla, že babička od Elzy se dožila 19 let! Snad bude ta naše ňufka dlouhověká po ní a dožije se podobného věku. Za dva týdny oslaví třetí narozeniny, tak už jí vymýšlím kočičí dort :-D
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    GIO: Já jsem si to jeden čas taky myslela :) Ale když jsem si reálně shrnula pro a proti, tak koťátková verze z toho nevyšla nejlíp. (mimo mnohé další by byl průser asi i ten, že bych koťata pak nikomu nechtěla dát :))
    Já jsem si ji záměrně chtěla vyzvednout ještě přiblblou, protože mi vyvádí v autě, není moc zvyklá jezdit a dělá cirkus, tak jsem to chtěla pro její klid. Jinak samo souhlasim, že vzít si kočku až po úplným probuzení je nejlepší.
    GIO
    GIO --- ---
    už jo?? jste rychli, ja myslela ze vydrzis a zusite to.) ja takhle kocku vyzvedavala po tom baer testu a taky byla uplnevzhuru a bez problemu..to je nej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam