ahojky lidi, možná mi tu poradíte :)
mam malého voříška který je hodně společenský a má rád ostatní zvířátka všeho druhu, bohužel nesnáší samotu a když jsem vp ráci tak je mu doma msutno. Přemýšlela jsem, že bych mu pořídila ještě jednoho pejska jako kamaráda ale pak mě napadlo, že možná kočička by byla lepší, protože jsem vždy kočku chtěla, tak i já bych si splnila malý sen. Koukala jsem na kočky na google a tyhle o kterých je tento klub mě naprosto okouzlili! Neni snad krásnější kočka než s trojúhelníkovou hlavou a velkýma ušima :D četla jsem o siamkách, že jsou společenské a hodí se i k pejskovi, nechci nic uspěchat a tak se chci zeptat vás :) máte s tím někdo zkušenost? popřípadě jsou i jiné kočky které mají trojúhelníkovou hlavu a velká ušiska? koukala jsem, že je ještě jeden druh ale ten se povahově moc nehodí, potřebovala bych opravdu společenskou spíše klidnější kočičku aby mi neudělala společně s pejskem z bytu kůlničku na dříví :) také jsem se chtěla zeptat jestli nevíte o nějaké skvělé chovné stanici kde bych sehnala kočičku nebo kocourka do 3000,- . Nechci číču s PP protože to bude vysloveně domácí rozmazlenej mazel :) Nejde mi ani moc o barvu takže pokud je nějaká levná varianta né tak krásně vybarvených kočiček ráda bych jí věděla :) Předem díky za odpovědi :)