SARRI: to máš štěstí, protože Trocký by se kolem nás nebo na nás tloukl furt, kdyby mu to bylo dovoleno v plný míře. a když ho jó odmítneš a to poněkolikátý, tak půjde nasraně sundat ze zdi obraz, smáchnout z kuchyňský linky prackou nádobí, nebo nás všelijak okusuje (to teda dělá hlavně příteli), packá, naskakuje a křičí jak protrženej. K neuvěření je jeho vynalézavost. Nedávno přišel na účinnej způsob, jak nás odtrhnout od sledování filmu.
No a úplně nejšťastnější by byl, kdybych mu sloužila 24/7 a plnila veškerá přání včetně pravidelnýho několikahodinovýho aportování nebo povídání. Nechápu, jak to že tak hrozně rád poslouchá, když se na něj mluví. Taky by dost uvítal, kdybych se tolik nekoupala, protože podle něj mi voda škodí, takže mi to pravidelně vysvětluje s vytřeštěnýma kukadlama a příšerným řevem. Ale je fakt, že vypadá, že ho to opravdu stresuje. Zvlášť když si napustím vanu, to mě zkouší nejdřív přesvědčit, abych z toho vylezla, a pak sedí na okraji, smutně pofňukuje a kontroluje mě packou, jestli jsem ještě živá. Nebo aspoň tak si to chování vysvětluju, pže jinak nevím, proč by to dělal.
Morbo (briťáček) je na nás taky dost zatížený, ale na rozdíl od Trockýho k cizím má radikálně jiný postoj. Svým domácím lidem obsesivně rád masíruje horní půlku těla a obzvláště rád to dělá mně. Jenže jak je to příslušník těžkopádnějšího plemena a navíc si k dupání vybírá hlavně prsa a břicho, tak trpím jako pes. Dělá to odmalička a odnaučovat ho to je mi líto, protože je šťastnej a vrní u toho jako rotačka, ale je to občas peklo.
Rusáčci i fyzicky, aspoň z toho, co mi vypráví známí, co mají chov těhle krasav. Prakticky si přitakáváme, když se s nimi dělím o svý zážitky s Trockým. Ale zas každá kočka unikát. Poptej se co největšího množství chovatelů rusánků a nějak si to vyprůměruj ,)))