• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    OVERDRIVE: blbý čumění zažívám u svých zvířat pokaždé kdy vstávám dřív než obvykle :D
    GIO
    GIO --- ---
    OVERDRIVE: tak o nepritomnosti mimiky se mlvi vesmes jen u medvedu, zvirata se ksichtit obecne docela umi, siamky obzvlast teda.))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    OVERDRIVE: jo, naše Mic umí i naprosto žensky kroutit očima :D :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GIO: kdyby je nekdo nemel, muzu poskytnout ;]]]]]]

    jinak ano, o tyhle chvilce vim treba od lvu a tak, ale stejne bych to chtel videt, u psu me to vrcholne prekvapilo a byla to docela legrace...

    jinak blbe cumi: stejne je dobry, jak zvirata, ktera udajne nemaji zadne mimocke svaly [nebo minimum] dokazi az neprekonatelne blbe cumet ;]
    GIO
    GIO --- ---
    GHOSTSTALKER: ani ne, si myslim.. protoze muzi nemaji ostnaty penis a zenam je sex popravde asi o dost prijemnejsi, nez kockam. a jak rikam, u kocouru je moment zasunuti a ejakulace fakt zlomek vteriny a ven. coz u lidi taky neni uplne pravidlem, vid, a le zalezi asi na jedincich a osobnich zkusenostech.)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GIO: Takže jako u lidí.
    GIO
    GIO --- ---
    OVERDRIVE: ten kocici akt trva vpodstate vterinu, pak kocka zarve a kocour pak lezi a blbe cumi.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mmchodem mirne OT, pac jsem nevidel ani jednu Siamskou ani Orientalku, ale vatil jsem se vcera z Kypru a musim rict, ze je to vazne kocici ostrov, jsou vsude od somraku v tavernach az po kontejnery, ma hotelova terasa... proste vsude. a jsou spinave ale svobodne. nejlepsi kdyz lovi ruzovy prerostly gekony/gekonciky, nebo kus gyrosu z tzatziky a peprem ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MAIKOR: JJ, jeden cas jsem fotil vyrazy, ktere predvadi muj serouci barzoj Zapata Nijinsky Balet ;] [prej je srandovni i treba chlap pri orgasmu, a dluzno podotknout, ze me vzdycky zajimal kocouro kocici milosty akt, kery obsahuje nejake to ultranasili prej, ale musi to byt pohled pro bogy ;] - jinak jsem pomerne zdravy mlady muz, myslim ;]]
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    OVERDRIVE: takový nelichotivý okamžik :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hehe, tahle bleje chlupy? ;]




    DOMINIQUE01: luxusni, ja chci do pekla ;]
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    DOMINIQUE01: to je roztomilý :-) evil cat :)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    kočička se svítícíma ušima

    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Kdo bude zlobit, milé děti, půjde do pekla.... (aneb miloučká kočička :))

    GIO
    GIO --- ---
    a to pozooor, jeste mame tzv. "posvatnou barmskou kocku", zvanou birma, a to uz jsme vylozene mimo misu, i kdyz stale vpodstate ve stejne "zemi puvodu".))
    GIO
    GIO --- ---
    ZUZKAOU: predevsim kvuli zbarveni, jak rika maikor, u tech barem je to stejny, jsou tam michany siamky, aby meli z barem dalsi barevne variety.

    u tech ocicatu a habesek bych rekla ze to spis byl takovy jenom lidsky napad a vzniklo co vzniklo,)) ale hezky to vzniklo:))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ZUZKAOU: primárně kvůli atraktivnímu akromelanickému zbarvení
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GIO: aha - a proč se siamky křížili se vším možným? Teda kromě toho, že jsou nejlepší, nejchytřejší a vůbec, pochopitelně ;-)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: nelze než souhlasit :)
    GIO
    GIO --- ---
    ZUZKAOU: tak to pozor, ono se rika, ze ta puvodni byla krizencem siamky, ta prvni privezena do evropy, ale ty dve vetve, americka a evropska, to uz zas tak moc spolecnyho se siamkama nema, o cemz svedci ta povaha. ony se do toho asi prikrizovaly predevsim kvuli barve, ale zase bylo nezadouci tam tahat ten gen modreho oka, takze se siamkama to fakt moc spolecneho nema.

    jinak kdyz se clovek zacte, ono ve vse je kousek vseho, siamky jsou v habeskach, ocicatech, ruskach, atd.. ale na povahu to ma vliv okrajove, kazde to plemeno je pak specificke..

    siamka je v tomto ohledu proste siamka(potazmo orientalka) barma je barma, a blizka je ji povahou i vzhledem burmilla. a ani jedna z posledne jmenovanych nepatri mezi orientalni kocky, tedy kocky plemen IV. kategorie - orientalni a siamske, balinéské a javánské..

    barma je v III. tedy v kratkosrstych a somalskych kockach..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam